Lasten kylpytakit

Suositut filtterit
141 tuotetta

Pehmeimmät ja kauneimmat lasten kylpytakit netistä

Käytätpä sitten kylpytakkia lapsesi kuivaamiseen kylvyn jälkeen, uima-altaalle mentäessä tai lapsen lämpimänä pitämiseen ennen pyjaman tai yöpaidan pukemista, pehmeä kylpytakki on jokaisen lapsiperheen suosikkituote. Lapset rakastavat sitä, kun tuntevat olonsa mukavan pehmeäksi ja lämpimäksi omassa rakkaassa kylpytakissaan. Voit aina myös valita kaavun lapsesi lempivärissä tai kuvioinnilla.

Uutta lasten kylpytakkia etsiessäsi voit myös kiinnittää huomiota kylpytakin lisäominaisuuksiin, kuten siihen, onko kylpytakissa taskuja ja huppuja, jotka voivat lisätä mukavuutta. Tärkeitä ominaisuuksia kylpytakille ovat kestävyys, imukyky ja puhdistuksen helppous. Zalandolta löydät suuren kokoelman lasten ihania ja suloisia kylpytakkeja. Tarjoamme sinulle parhaan lasten kylpytakkien malliston eri malleissa, muodoissa ja kuvioissa pojille ja tytöille.

Loppujen lopuksi lapset kylmenevät nopeasti, vaikka sisätiloissa olisi lämmin puhumattakaan ulkoilmasta. Vaikka me kaikki rakastamme hyvää rantapyyhettä, niitä ei ole suunniteltu käytettäväksi kuin kylpytakkia, jos harrastatte rannalla käymistä. Välipala- tai leikkihetki, kun lapsesi kastuvat, on hyvä aika nostaa kylpytakit esiin vuodenajasta riippumatta.

Lämmin kylpytakki on täydellinen lahjaidea

Jotta lastasi ei vilusta hänen poistuessaan suihkusta tai kylpyammeesta, valitse puuvillainen kylpytakki, joka on helppo pukea päälle. Se kuivaa lapsesi nopeasti ja pitää hänet lämpimänä puettaessa pyjamat päälle. Me tiedämme, että kylpyaika on miellyttävä hetki, täynnä leikkiä ja loisketta, ja tämän hetken pidentämiseksi olemme kehittäneet malliston, jossa on kirkkaita värejä ja hauskoja kuvioita.

Laadukkaan kylpytakin avulla tarjoat ihanan hetken rentoutumista lapsellesi kylvyn jälkeen. Puuvillasta valmistetut kylpytakit takaavat optimaalisen imeytymisen ja äärimmäisen pehmeyden.

Pehmeät ja pehmoiset lasten fleecekylpytakit päästävät lapsesi mielikuvituksen nousuun. Valitse kylpytakki, jonka hupussa on suloiset korvat tai applikoituja yksityiskohtia, ja voit olla varma kylpytakin suosiosta. Samettisen pehmeät fleecetakit pitävät lapset lämpimänä vuorokaudenajasta riippumatta. Kirkkaat värit ja ihastuttavat yksityiskohdat tekevät kylpytakeista helppoja suosikkeja. Kylpytakkeihin kuuluu yleensä myös yhteensopiva vyö, joka luo siitä erityisen mukavan.

Anna lapsellesi ihanan miellyttävä kokemus kylvyn jälkeen

Meiltä löydät varmasti parhaan tuotteen lapsellesi. Jos pidät tavallisista kylpytakeista, valitse lasten kylpytakki beigenä, vihreänä, pinkkinä ja monissa muissa väreissä. Omaperäisyydestä pitäville löydät upeat kylpytakit printeillä, raidoilla, tähdillä tai sydämillä. Nappaa vaatekaappiin samalla vaikka useampi kylpytakki, niin päällä ollut ennättää kuivaa kunnolla ennen seuraavaa käyttökertaa.

Pienet haaveilijat tai tutkimusmatkailijat löytävät kylpytakeistamme söpöjä eläinmuotoja: kaneja, lohikäärmeitä, yksisarvisia tai jopa hirviöitä. Kylpytakki on loistava lahja syntymäpäiväjuhliin tai jouluun, sillä kylpytakki on aina hyödyllinen iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Mikä parasta, kylpytakit ovat konepestäviä ja useimmat kestävät myös kuivausrummun käsittelyn. Helpota lapsiperhearkea valitsemalla laadukas kylpytakki ja tee samalla kylpyajasta lapsesi suosikkihetki kauniilla kokoelmallamme aamutakkeja, kylpytakkeja ja hupullisia pyyhkeitä. Selaa laadukasta ja monipuolista lasten kylpytakkien valikoimaa jo tänään ja näet näppärästi ihanat vaihtoehtomme. Zalandolta löydät suosituimmat brändit, trendikkäimmät värit ja kuosit. Klikkaile ostoskoriin, tilaa ja ihastu.