Lasten kylpytakit

Suositut filtterit
110 tuotetta

Lasten kylpytakit tuovat suloista pehmeyttä ja lämpöä perheen pikkuisten raikkaaseen kylpyhetkeen, saunomiseen ja hetkiin herkullisen iltapalan äärellä. Lämmittävän kylpytakin kanssa maistuu perheen yhteiset löhöämishetket ja aamun rutiinit entistä suloisemmilta. Tutustu houkuttelevaan kylpytakkien valikoimaan ja löydä mieleiset lasten kylpytakit!

Kylpytakkien söpöt kuviot, värikkäät raidat ja reippaat ruudut ovat kuin lasten satukirjasta. Mielikuvitus mahdollistaa erilaiset leikit, kun kylpytakkia koristavat hassut korvat, printit ja yksityiskohdat. Kylpytakki on mitä parhain vaihtoehto iltoihin, kun kylvyn jälkeen lapset haluavat vielä hetken olla ja leikkiä. Miellyttävät materiaalit puuvilla ja fleece tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, samalla varmistaen ettei vilu yllätä. Lasten kylpytakit ovat ihana palkinto kylpyhetken jälkeen - lämmittävä ja mukava materiaali saa nukkumatinkin tulemaan nopeammin.

Kylpytakit tuovat luksusta perheen yhteisiin hetkiin!

Yhteinen aika on arjen parasta aikaa koko perheelle! Mukavat kotiasut, kuten lasten kylpytakit, ovat täydellisiä rentoon yhdessäoloon. Kylpytakit sopivat myös viikonloppuihin, kun voi herätä hitaasti uuteen aamuun ilman kiireitä yhdessä koko perheen kanssa. Kylpytakki on kuin lämmittävä peitto, jonka alle voi kääriytyä katsomaan aamun piirretyt. Kylpytakin alle mahtuu niin pyjama kuin kotiasukin. Jalkaan voi vetää pörröiset jarrusukat, jotka turvaavat vauhdikkaatkin leikit. Kylpytakki sopii kodin lisäksi matkoille, kuten mökille, kylpylään tai mummulaan ja on helppo pakata mukaan. Kylpytakki toimii myös kesän rantapäivinä suojaten auringolta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista