Mallisto

Suositut filtterit
116 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mistä on trendikäs ja sporttinen tyyli tehty? Ajattomista ja rennoista vaatteista, jotka puhuttelevat huolettoman pukeutumisen ystäviä. Ikoninen KangaROOS tunnetaan energisen muodin edelläkävijänä. Merkin valikoima vinkkaa asutärppejä sekä naisille, miehille että perheen nuorimmille tyylittelijöille!

Yhdysvaltalainen KangaROOS on niittänyt mainetta aktiivisen muodin saralla vuosikymmenten ajan. Juoksukentiltä inspiraationsa saaneet mallistot ovat tulleet tutuiksi niin huippu-urheilijoiden kuin katumuodin gurujen päällä. Merkki tunnetaankin erityisesti sporttisen kenkämuodin pioneerina. Mallistojen tunnetuimmat taidonnäytteet ovat vetoketjullisilla taskuilla varustetut popot. Energinen tyyli pääseekin oikeuksiinsa, kun sujautat avaimet kätevään kenkätaskuun – ja suuntaat lenkkipolulle ilman ikuista pikkutavaroiden säilytysongelmaa!

KangaROOS tuo sporttihenkistä muotia arkipäiviin

KangaROOS on merkki, jonka mallistoista et löydä pönötystä vaan rempseän ja menevän elämäntyylin muotia! Valmistaja tunnetaan niin ketterän jalkinemuodin kuin sporttisten asukokonaisuuksien taitajana. Laadukkaat materiaalit ja tarkat tekniset yksityiskohdat ovat se juju, joiden avulla arkipäiviesi tyyli pysyy mukavana. Trendikkäät kuosit ja ajattomat leikkaukset annostelevat tyyliisi juuri sopivasti reipasta persoonallisuutta.

Ota jokaisen vuodenajan tyylikertoimet haltuun vaatteilla, jotka toimivat vaivatta monessa asussa. Vakuuttava pukeutuminen lähtee harkituista jalkineista. KangaROOS tarjoaa valikoiman, joka skannaa urbaanin ja urheilullisen muodin valinnat. Korkeavartiset bootsit tuovat välitöntä ryhtiä askellukseen. Olitpa muotimuusa tai tyyliniekka, valitse popot niin nauhallisten nilkkureiden kuin varrellisten tennareiden väliltä. Vuorelliset talvisaappaat edustavat fiksua täsmäpukeutumista ilmojen viiletessä. Rouheapohjaiset vaelluskengät ovat puolestaan aktiivisen loman tärkein varuste! Matalavartiset tennarit toimivat niin kaupunkikävelyn rentoilussa kuin toimistolta treeneihin suunnatessa. Yhdistä katumuodin must-have-kenkiin farkut, chinot tai skarpit kangashousut, ja näppärä asu on taattu. Valitse asusteet fiiliksen mukaan niin pehmeiden huivien kuin modernien rannekellojen valikoimasta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista