Mallisto

Suositut filtterit
67 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Småfolk on kestävään kehitykseen ja ekologisiin valmistusmenetelmiin keskittynyt merkki, joka saa heti hyvälle tuulelle, kun sen suloisia lastenvaatteita silmäilee. Paitojen helmoista ja housujen punteista kurkistelevat suloiset eläimet ja hauskat hahmot, joista tulee taatusti jokaisen lapsen suosikkiunikavereita tai leikkikavereita. Småfolk erottuu muista lastenvaatemerkeistä pehmeän hauskalla designillaan.

Småfolk on suloisen pehmeä merkki

Vuonna 2007 perustettu tanskalainen Småfolk on suunniteltu lasten vaativaan käyttöön. Merkin ilme edustaa puhtaan simppeliä skandimuotia, jossa murretut sävyt ja taidokkaasti luodut printtikuviot käyvät tanssiin luoden modernia lastenmuotia, jossa on tietenkin juuri sopivasti retroa fiilistä. Merkin nimi Småfolk tarkoittaakin pikkuihmisiä, joka on lapsista käytettävä vanha skandinaavinen nimitys. Ensimmäinen oma kauppa merkille avattiin Holbækiin 2007. Merkki haluaa erottua ja panostaa vaatteidensa laadukkuuteen, mitä kuka tahansa lapsi osaakin arvostaa - mukavuutta, toiminnallisuutta ja monia pesukertoja kestäviä pehmeitä materiaaleja, joissa seikkailevat hauskat hahmot. lloiset värit tuovat lasten vapaa-ajan pukeutumiseen lisää iloa ja hauskoja muistoja. Merkki panostaa ekologisuuteen ja 85 prosenttia mallistosta ja sata prosenttia vauvojen mallistosta on ecotex-sertifioitu.

Småfolk on lasten lemppari

Småfolk suunnittelee jokaisen malliston niin, että vaatteita on helppo sovitella keskenään niin saman malliston kuin vanhempien ja tulevienkin mallistojen vaatteiden kanssa. Ristiin ja rastiin mätsääminen onkin lasten pukeutumisessa parasta. Erilaisten kuvioiden ja värien yhdisteleminen on hauskaa ja enemmän kuin sallittua lasten tyylissä. Jokaisella lapsella on lempiväri ja vaate. Småfolk haluaakin luoda vaatteita, joihin lapset ihastuvat ja löytävät lempivaatteen, jonka ympärille syntyy tarinoita. Lasten työ on leikki, joten vaatteiden tulee olla ennen kaikkea huomaamattoman mukavia, joustavia ja helppoja pukea ylle ja riisua pois vauhdikkaasti. Trikoiset pitkähihaiset paidat, verryttelyhousut ja collegepaidat ovat lasten klassisia suosikkivaatteita niiden helppouden vuoksi. Niistä syntyykin rennon rempseä look, johon voi lisätä hauskan myssyn ja värikkäät sukat. Pienemmät lapset viihtyvät mukavassa haalarissa. Bombertakki sopii söpösti myös rouheiden denim-housujen kanssa.

Tutustu myös