Suositut filtterit
304 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Haikailetko huippusuunnittelijoiden inspiroimaa lasten muotia? BOSS Kidswear valloittaa valikoivalla ja yksilöllisellä tyylillään. Tällä brändillä on simppeliä trendikkyyttä koulutielle ja parhaiden kavereiden seuraan.

BOSS Kidswearin valikoimasta löytyy huippumuodikkaita ideoita muotitietoisille vanhemmille. Olisiko tyylikäs ulkoiluhaalari edustava asu esimerkiksi pienokaisen kyläreissulle? Samaan sarjaan sopivat töppöset ja käsineet täydentävät söpöliinin muodikkaan ulkoiluasun. Leikki-ikäisen tytön tai pojan verryttelyasu käy päiväkodin peuhupaikalle, mutta sporttityylissä kelpaa mennä myös kaupungille. Komean verryttelytakin ja verryttelyhousut voit täydentää samanhenkisellä pitkähihaisella paidalla. Nuorten tyttöjen suoralinjaiset trikoomekot tekevät vaikutuksen vaikkapa napittoman neuletakin parina. Olisiko suosikkisi myös klassinen pikeepaita, joka yhdistyy upeasti ihaniin merkkifarkkuihin? Poikien pitkähihainen paita käy yhteen hyvännäköisen hupparin kanssa. Koulun juhliin voit sovitella herraskaista pikkutakkia ja tyylikkäitä kangashousuja.

BOSS Kidswear pitää lapset muodissa mukana

BOSS Kidswearin yksityiskohdat ovat pelkistettyjä mutta näyttäviä. Brändi leikittelee logollaan luovasti. Voit valita sitä makusi mukaan näyttävän suurena tai hillityn pienenä! Suoralinjaisuus ja vähäeleiset tehokeinot antavat tyylikkään ilmeen lasten vaatteille. Tehostenauhat ja moninaiset raidat korostavat huippumerkille ominaista ylellistä selkeyttä. Joukossa on toki myös hillittyjä pitsejä tyttömäisempiin juhlatunnelmiin.

Tämä brändi pitää värimaailmansa raikkaana ja voimakkaana. Voit silti koota tyttöjen vaatteista yhtenäisiä asuja, joita korostavat vain pienimuotoiset värikontrastit. Mikään ei tietenkään estä leikittelemästä tehoväreillä vähän enemmänkin! Myös poikien urheilulliset tyylit saa voimistaa energisyyttä hehkuvilla rohkeilla värisävyillä.

Haluatko rakentaa omaperäisiä tyylejä sporttisella twistillä? Käytä huippumerkin minimalistisen ilmeen vastakohtana boheemia ja romanttista ilmettä. Pidätkö tyttöjen nauhallisista nilkkureista, joissa on romanttisuutta henkiviä kukkakuvioita? Etsi samaa herkkää tyyliä sievistä laukuista! Asustaminen tekee poikien muodista entistäkin hauskempaa! Räväkkä huivi sopii muhkeaan talvitakkiin ja jalkaan voisit vetäistä vaikka reilun malliset talvisaappaat.

Tutustu myös