Lasten talvikengät

Suositut filtterit
370 tuotetta

Laadukkaat lasten talvikengät ovat lämpimät ja kestävät

Tutustu Zalandon verkkokaupassa suosikkisuunnittelijoiden ylellisiin lasten kenkiin. Olipa lapsesi laskettelemassa tai vain leikkimässä lumessa, pidä pienet jalat lämpiminä ja kuivina pehmeimmällä vuorauksella, turvallisilla kiinnikkeillä ja luistamattomilla pohjilla. Kylmiä vuodenaikoja varten olemme koonneet lapsellesi lämpimät, vuoratut kengät ja saappaat. Muista, että on hyvä ostaa kengät, jotka ovat noin 1,5–2 cm suuremmat kuin lapsesi jalka. Näin voit pukea jalkaan myös hieman paksumman sukan, kun ulkona on kylmä.

Jokainen päivä on hyvä päivä leikkiä ja juosta ulkona. Suuret lehtikasat, upeat mutalätäköt ja ennen kaikkea vähäinenkin määrä ihanan valkoista lunta saavat lasten sydämet lyömään nopeammin.

Pue vain lämpimät, säänkestävät vaatteet päälle ja seikkailu voi alkaa. Verkkokauppamme lasten talvikengät varmistavat, että lapsesi jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Haluaapa lapsesi sitten katsella eläimiä metsässä, kokeilla lumipallosotaa tai lumikävelyä, löydät oikeanlaiset jalkineet meiltä.

Lasten talvisaappaat sopivat sohjoon ja hankeen

Kumisaappaat ovat täydellinen valinta keväällä ja syksyllä, ja samat ominaisuudet talvisaappaat ovat hyvä valinta talveksi. Ne ovat oiva seuralainen, joiden kanssa kaikki on todella sallittua metsässä ja pihalla. Lasten talvisaappaat antavat lapsille vapauden tasoittaa polkua lumen läpi myös umpihangessa.

Talvisaappaiden paksu ja tukeva pohja suojaa teräviltä esineiltä ja kiviltä. Vettä hylkivien päällysmateriaaliensa ansiosta lasten talvisaappaat kestävät jopa suurkaupungin väistämätöntä sohjoa. Tarranauhakiinnityksellä varustetut talvisaappaat, jotka lapsesi voi pukea ja riisua itsenäisesti, ovat suosittuja varsinkin pienempien lasten keskuudessa.

Laajasta valikoimastamme löydät sopivat talvikengät joka tilanteeseen. Kannattaa ehdottomasti pysähtyä ja käyttää hetki ostosten tekemiseen. Käytännölliset suodattimemme mahdollistavat sen, että löydät täydelliset mallit, jotka sopivat juuri lapsillesi.

Lämpimin jaloin kylmien kuukausien läpi

Lasten talvikenkien tulee olla lämpimiä, kestäviä ja kiinteitä jalassa. Lasten jalat ovat aktiivisia, mikä ei suinkaan liity vain pienten päivittäisiin rutiineihin. Aina 12-vuotiaaksi asti pienokaisten jalat kasvavat noin yhdeksän millimetriä vuodessa. Lapsesi jalat ovat vihdoin täysin kasvaneet hänen ollessaan noin 16-vuotias. Kenkäkaapin sisältöä on siis säännöllisesti päivitettävä, jotta takaat lapsellesi miellyttävät ulkoiluhetket. Selaa kattavaa valikoimaamme ja löydä upeita jalkineita niin vasta kävelemään oppineille lapsille kuin myös isommille lapsille.

Joustavan pohjan, vakaan kantapään ja korkean, tukevan varren lisäksi kenkien tulee tietysti kestää myös kylmän vuodenajan huonot sääolosuhteet. Lasten talvisaappaat, esimerkiksi Tom Tailorilta tai tunnetuilta merkkivalmistajilta, kuten Filalta, vaikuttavat käyttäjänsä hengittävällä vuorillaan, joka on valmistettu korkealaatuisesta tekstiilistä, nahasta tai synteettisestä turkista sekä vankoista, vettä hylkivistä päällisistä, kuten synteettisistä tai verkkomateriaaleista.

Vahvasti profiloitu pohja ja tiukasti leikattu, erityisesti pehmustettu varsi eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne antavat myös lasten talvisaappaat trendikkään ilmeen. Klassiset vivahteet kuten tummansininen, musta ja ruskea hallitsevat poikia, kun taas Gracelandin tai Benchin tyttöjen mallien maalaismaista ilmettä rentouttaa pastellisävyinen värimaailma, tekoturkiskoristelut tai pienet kirjailut. Minkä tahansa brändin ja mallin valitsetkaan, uusimalla lapsesi kenkävalikoimaa et voi mennä vikaan.