Melissa tarjoaa makeaa mahan täydeltä! Tutustu jelly shoes -kenkien pioneerin upeaan valikoimaan karkinvärisiä ja purukumintuoksuisia kenkiä! Melissan kumiset sandaalit ja ballerinat saavat lapset ja äidit huokailemaan ihastuksesta kilpaa. Ne hehkuvat kauniissa karkkiväreissä ja ovat täynnä joka tytön halajamaa glitteriä ja glamouria. Anna suloisen hyytelön vyöryä kenkähyllyysi!

Brändi erottuu luovuudellaan ja persoonallisuudellaan – se on tehnyt yhteistyötä rohkeiden ja kiinnostavien huippusuunnittelijoiden, kuten Jeremy Scottin, Vivienne Westwoodin ja Jason Wun, kanssa. Melissan kengät ovat valloittaneet muotimaailman ja katujen ikonisimmat pukeutujat. Kengät ovat tärkeä itseilmaisun väline ja Melissa onnistuu yhdistämään siihen vielä mukavan käytännöllisyyden patentoidulla Melflex®-teknologiallaan. Näissä kengissä ovat valloittaneet maailmaa jo muun muassa Katy Perry ja Dita Von Teese.

Melissa – look fabulous and save the world!

Melissa on innovatiivinen ja luova pioneeri PVC-muovista tehtyjen kenkien saralla. Kaikki brändin jalkineet on valmistettu hypoallergeenisesta ja huippunotkeasta PVC-muovista, joka on sataprosenttisesti kierrätettävää. Ja unohtamatta tärkeintä: jokaiseen kenkäpariin on istutettu purukumin tuoksu.

Melissa-kengät sopivat yhtä lailla juhlaan ja arkeen. Ne ovat mukavat, joten niissä vierähtää pitkä työ- tai koulupäivä kuin siivillä siinä missä jännittävä juhlapäivä tanssiaskelten kera. Miten olisivat valkoiset kumiballerinat morsiamelle tai pienelle morsiusneidolle? Musta on klassinen väri ja helppo yhdistää perus toimisto- tai arki-lookiin suorien housujen tai hameen kanssa. Glittersade, hopea ja pinkki ballerinoissa tuovat juhlahetkiin erityistä kimallusta, jota jokainen pikkuprinsessa osaa arvostaa. Hauskat rusetit ja ruusukkeet ovat hauskan veikeä yksityiskohta, oli kaverina sitten minimalistinen farkku-look tai värikkäät legginsit. Mini-fashionistat ihastuvat Minni Hiiren jalan jäljissä tepasteleviin punaisiin ballerinoihin.

Melissan raikkaat rantasandaalit vievät pienet, ja isotkin, tytöt sateenkaaren juurelle yksisarvisten maailmaan. Purkkapop ja moderni design ovat lyömätön yhdistelmä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista