Lasten juhlavaatteet

Suositut filtterit
391 tuotetta

Lasten juhlavaatteet pienten elämien tähtihetkiin

Onko tiedossa juhlat? Iso osa juhlaa lapselle - kuten aikuisellekin - on laittautuminen ja arjesta erilliset juhlavaatteet, joissa tuntee olonsa hieman säihkyvämmäksi ja erityisemmäksi. Zalandolta löydät juhlavaatteet vauvasta aina esiteiniksi asti, olipa juhlan syy mikä tahansa.

Juhlan laatu vaikuttaa luonnollisesti vaatteiden valintaan. Mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa ja mitä vakavammin tämä tyylinsä ottaa, on jossain vaiheessa kuunneltava myös juhlapukeutujan itsensä mielipidettä. Vaikka lapsen tyyliä on hyvä kunnioittaa, on aikuisen vastuulla valita juhlaan sopiva asu, jossa uskoo lapsen viihtyvän koko juhlan ajan. Lasta kannattaa kuitenkin kuulla - hänen juhlatyylinsä voi yllättää!

Tsekkaa myös Zalandon valikoimista löytyvät edulliset tuplapakkaukset esimerkiksi valkoisista, lasten kauluspaidoista tai hameista. Illallisen aikana tulleet tahrat eivät haittaa, kun voi vaihtaa puhtaan vaatteen päälleen asukokonaisuuden muuttumatta. Käytännöllistä ja helppoa! Monipakkaukset löydät suodattimista haun yläpuolelta, josta voit valita myös haluamasi värin, lapsen ikäluokan tai vaikkapa materiaalin.

Prinsessamekko vai tumma puku?

Tytöille valikoimissa on housujen ja paitojen lisäksi runsaasti hameita ja erilaisia mekkoja. Pitääkö lapsesi röyhelöistä ja isosta helmasta? Onnistuu! Osa mekoista on suunniteltu pienille morsiusneidoille, jotka kaipaavat asukokonaisuuteen enää kauniit kengät ja ovat valmiina juhliin. Zalandolta shoppaat mekon niin taaperolle kuin kymmenvuotiaallekin. Hameita löytyy niin puoli- kuin kokopitkänä, ja usein juuri monipakkauksina.

Pienet pojat, joskus myös tytöt, ilahtuvat saadessaan pukea päälleen valkoisen paidan ja suorat housut. Valikoimista löytyy puvun värejä klassisesta mustasta liituraidan kautta moniväriseen. Bongaa myös huomioväriset vuorit! Useaan pukuun tulee mukaan solmio tai rusetti kruunaamaan ja täydentämään lookia. Pienemmille puvunpitäjille on saatavana myös pukuja, joissa paita korvataan bodylla.

Vauvaikäinen juhlavieras hurmaa lähes vaatteissa kuin vaatteissa, mutta ilahduttaa erityisesti, kun hänet on puettu esimerkiksi juhlavaan bodyyn tai henkselihousuihin yhdistettynä graafiseen paitaan. Usein vauvan juhlailme syntyy hieman arjen värimaailmaa rikkomalla ja tuomalla asuun jonkun hauskan yksityiskohdan. Vauvan juhlavaatteita valitessa kannattaa huomioida materiaali, sillä voit olla varma, että bodyssa on juhlien jälkeen kakkutahroja.

Designermuotia tyylitaitureille

Zalandolta löydät tunnetusti lasten juhlavaatteita myös maailmankuuluilta designermerkeiltä. Usein ylellisten merkkien vaatteet ovat yksityiskohtaisempia ja koristeellisempia. Lukuisat tyllikerrokset tai paljettikoristelu tekevät vaatteesta lapselle erityisen, sellaisen jota tämä muistelee vielä pitkään. Tällainen mekko on omiaan juhlistamaan isoja juhlia - ja jää varmasti muistoksi vaatekaappiin.

Olipa lapsesi minkäikäinen tai -tyylinen tahansa, löydät hänelle varmasti sopivan asun tuleviin juhliin Zalandon valikoimista. Lasten juhlavaatteisiin pätee sama kuin aikuistenkin vaatteisiin, vähän paremmilla materiaaleilla, kauniilla yksityiskohdilla ja leikkauksilla vaatteista saadaan arjen yläpuolelle nousevia asuja, joihin lapsi pukeutuu mielellään.

Kun lapsi kasvaa, anna hänen itse tutustua rajattuun valikoimaan ja valita mieleisensä asu. Juhla tuntuu juhlalta, kun on itse saanut valita päälleen jotain erityistä ja ihanaa.