Mallisto

Suositut filtterit
18 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Onko perheen pieni kultahippunen vailla trendikkäitä kenkiä? Pepino on muodikas ja asiantunteva kenkäbrändi, jolla riittää luovia ratkaisuja pienten lasten kenkätarpeisiin. Sen ajantasaiset jalkineet yhdistät vaivatta vauvojen ja leikki-ikäisten muodikkaisiin asukokonaisuuksiin.

Vauvan ensiaskelkengät ovat kiistämättä maailman suloisimpia jalkineita. Sovittelisitko vauvasi ensikenkiin kivoja kangashousuja ja hupullista neuletakkia? Sen hupussahan voisi olla kivat korvatkin. Pepino tekee näyttävän näköisiä muistakin jalkineistaan. Leikki-ikäisen kenkiin tarvitaan ensikenkiä tukevammat ominaisuudet, mutta upeasta ulkoasusta ei silti yhtään tingitä! Voit yhdistellä edustavia tarrakenkiä tyttöjen herttaisiin hörhelömekkoihin ja poikien sporttisiin verryttelypukuihin. Kyllähän ne verkkarit tietysti tyttöjäkin viehättävät! Jos denimtyyli on leikki-ikäisen lapsesi suosikki, farkkujen ja farkkumekkojen seuraksi käyvät hienot nauhakengät tai keveät sandaalit.

Pepino suunnittelee mukavaa muotia pieniin jalkoihin

Pepino on lisännyt jalkineisiinsa lapsellisia yksityiskohtia, jotka ilmentävät pienten ihmisten iloa ja pirteää menoa. Kenkiin ovat lennähtäneet perhoset ja mehiläiset, niissä loistavat tähdet ja kukkivat kauniit kukkaset! Kaiken kauneuden perustana on kuitenkin laadukas istuvuus ja luotettava käyttömukavuus.

Asuuko teillä johonkin tiettyyn lempiväriin hurahtanut pieni henkilö? Heleät värit kuuluvat lasten jalkineisiin ja usein niillä leikittely huvittaa myös vanhempia. Puetko lapsesi tyylikkäästi sävy sävyyn vai kannatatko värien huikeaa ilotulitusta hänen pukeutumisessaan? Pepino on laittanut jalkineet hehkumaan upeissa väreissä, eikä hillittyjäkään sävyjä ole värivalikoimasta unohdettu.

Jos haluat lapselle tyylikkään asukokonaisuuden, sovita hyvännäköiset asusteet kenkien kanssa yhteen. Aina voit yhdistää asun eri osia yhteensopivilla väreillä, mutta myös ajantasaisilla kuvioilla kannattaa leikitellä! Hassut pilkut, raikkaat raidat, ruudut tai supersuositut tähdet voivat olla yhteinen tekijä eri vaatekappaleissa. Esimerkiksi pirtsakoissa kaulahuiveissa ja pipoissa voi olla sopivia kuvioita tai kuoseja. Toki löydät niitä myös lasten muodikkaista ulkoiluvaatteista.

Yhdistele ja sekoita