Mallisto

745 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rohkeista ja värikkäistä printeistään tunnettu tanskalainen lastenvaatemerkki Molo on noussut huimaan suosioon Suomessakin. Merkin erottuvat vaatteet saavat aikaan ihastuneita huokauksia hiekkalaatikon reunalla ja kauppakeskuksissa, mutta myös lapset ovat Molon vaatteet valinneet.

Molon ensimmäinen mallisto ilmestyi vuonna 2003, jonka jälkeen valikoima on laajentunut ja kasvaa yhä. Merkin valikoimista löytyvät ulko- ja sisävaatteet sekä asusteet vastasyntyneistä 14-vuotiaisiin saakka niin tytöille kuin pojille. Uusimpana aluevaltauksena merkki otti valikoimiinsa uima-asut. Leimallista malliston vaatteille ovat huikeiden printtien lisäksi omintakeinen värien yhdistely.

Molon lastenvaatteiden pirteät printit erottuvat leikkipuistossa

Molo-vaatteet suunnitellaan ja tehdään käyttöä varten. Yrityksen filosofiaan kuuluu, että lapsen tulee pystyä liikkumaan vaatteissa miten ikinä haluavatkaan. Molon vaatteet pitävät värinsä pesusta toiseen, eivätkä suunnittelijat ole todellakaan tarkoittaneet vahvoja värejään ja erottuvia printtejään vaatekaappien koristeeksi, vaan jokapäiväiseen käyttöön taaperoille ja teineille. Suosituissa haalareissa on erottuvien värien lisäksi poikkeuksellisen erottuvat heijastimet, mitä monet lapsiperheet kiittelevät pimeinä vuodenaikoina. Ulkovaatteet ovat ulkonäön lisäksi kilpailukykyisiä teknisin ominaisuuksin, sillä pitäähän välikausihaalari päällä pystyä istumaan lätäkössä kastumatta. Talvihaalareissa riittää lämpöä pohjoisen pallonpuoliskon pakkasiin.

Mikäli suuret printtipinnat eivät sytytä, niin Molon kirjavat asusteet toimivat mainioina väripilkkuina tummien takkien ja haalareiden kanssa. Pipoissa ja hanskoissakin toistuvat merkin iloiset kuosit. T-paidat ja mekot ovat pienten vaatekaappien tärkeitä elementtejä ja kiireisiä arkiaamuja lasten kanssa helpottaa, kun kaapista löytyy päälle mieluinen printti tai ihastuttava väri.

Molon mallisto on hellä myös lapsen ihoa vasten, sillä jersey-kankaat ovat saaneet Ökö-Tex-sertifikaatin eikä niistä löydy siten haitallisia kemikaaleja.

Tutustu myös