Mallisto

Suositut filtterit
  • Naiset
  • Miehet
807 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rohkeista ja värikkäistä printeistään tunnettu tanskalainen lastenvaatemerkki Molo on noussut huimaan suosioon Suomessakin. Merkin erottuvat vaatteet saavat aikaan ihastuneita huokauksia hiekkalaatikon reunalla ja kauppakeskuksissa, mutta myös lapset ovat Molon vaatteet valinneet.

Molon ensimmäinen mallisto ilmestyi vuonna 2003, jonka jälkeen valikoima on laajentunut ja kasvaa yhä. Merkin valikoimista löytyvät ulko- ja sisävaatteet sekä asusteet vastasyntyneistä 14-vuotiaisiin saakka niin tytöille kuin pojille. Uusimpana aluevaltauksena merkki otti valikoimiinsa uima-asut. Leimallista malliston vaatteille ovat huikeiden printtien lisäksi omintakeinen värien yhdistely.

Molon lastenvaatteiden pirteät printit erottuvat leikkipuistossa

Molo-vaatteet suunnitellaan ja tehdään käyttöä varten. Yrityksen filosofiaan kuuluu, että lapsen tulee pystyä liikkumaan vaatteissa miten ikinä haluavatkaan. Molon vaatteet pitävät värinsä pesusta toiseen, eivätkä suunnittelijat ole todellakaan tarkoittaneet vahvoja värejään ja erottuvia printtejään vaatekaappien koristeeksi, vaan jokapäiväiseen käyttöön taaperoille ja teineille. Suosituissa haalareissa on erottuvien värien lisäksi poikkeuksellisen erottuvat heijastimet, mitä monet lapsiperheet kiittelevät pimeinä vuodenaikoina. Ulkovaatteet ovat ulkonäön lisäksi kilpailukykyisiä teknisin ominaisuuksin, sillä pitäähän välikausihaalari päällä pystyä istumaan lätäkössä kastumatta. Talvihaalareissa riittää lämpöä pohjoisen pallonpuoliskon pakkasiin.

Mikäli suuret printtipinnat eivät sytytä, niin Molon kirjavat asusteet toimivat mainioina väripilkkuina tummien takkien ja haalareiden kanssa. Pipoissa ja hanskoissakin toistuvat merkin iloiset kuosit. T-paidat ja mekot ovat pienten vaatekaappien tärkeitä elementtejä ja kiireisiä arkiaamuja lasten kanssa helpottaa, kun kaapista löytyy päälle mieluinen printti tai ihastuttava väri.

Molon mallisto on hellä myös lapsen ihoa vasten, sillä jersey-kankaat ovat saaneet Ökö-Tex-sertifikaatin eikä niistä löydy siten haitallisia kemikaaleja.

Tutustu myös

Molon tyylikkäät lastenvaatteet

Tyylikkäät ja muodikkaat vaatteet kuuluvat kaikille, myös lapsille. Monenlaiset kuviot ja värit piristävät Molon lastenvaatteita. Zalandon valikoimasta löydät eläinkuoseja ja kukkakuviota. Niitä on myös yhdistelty myös leikkisästi samaan vaatteeseen. Villit lumileopardileggingssit ja pehmeä huppari ovat samalla sekä mukava että tyylikäs asukokonaisuus. Vaikka merkki on tunnettu leikkisistä kuoseistaan, tarjolla on myös paljon neutraaleja ja maanläheisiä värejä. Haluaapa lapsesi sitten pukeutua kokonaan värikkäisiin kuoseihin tai yksivärisiin vaatteisiin, niin tästä mallistosta löytyy varmasti jotakin kaikille.

Laajasta valikoimasta löydät myös upeita aurinkolaseja ja hattuja, joilla tuot asuun lisää persoonaa. Ne ovat samalla myös käytännöllinen lisä vaatekaappiin, etenkin kirkkaassa auringonpaisteessa. Tämän lisäksi uimareille ja vesileikeistä pitäville on tarjolla ihania uimapukuja ja uimahousuja. Merkille uskollisesti ne ovat täynnä hauskoja kuvia, jotka miellyttävät monen lapsen silmää. Asusteet ovat myös lapsille tärkeitä ja sen vuoksi valikoimassa on myös suloisia laukkuja ja reppuja. Reppuun voi pakata vaikka harrastusvälineet tai lelut, kun lähtee kotoa kohti harrastuksia.

Molo-lastenvaatteet tarjoavat mukavuutta

Vaatteissa on mukavuus erittäin tärkeää. Mukavuuteen vaikuttavat sekä materiaalit että vaatteiden malli. Etenkin lapsille, jotka leikkivät ja liikkuvat paljon, on mukavuus on tärkeä asia. Tämä on huomioitu Molon vaatteissa. Ne ovat leikkauksiltaan tarpeeksi väljiä ja joustavia, jotta liikkuminen olisi vaivatonta. Lisäksi materiaalit ovat laadukkaita ja kestävät siis kulutusta ja käyttöä. Vaatteita löytyy niin aivan pienille kuin jo vähän vanhemmille lapsille. Valikoiman kokotaulukko on hyvin laaja. Vaatteiden materiaaleissa ja kuvioissa on myös huomioitu se, minkä ikäisille lapsille vaate on suunnilleen tarkoitettu.

Osa mukavuutta on tilanteen mukaan oikein pukeutuminen. Molon valikoimasta löytyy paljon esimerkiksi ulkoiluun soveltuvia haalareita ja takkeja, jotka ovat täydellisiä kylminä talvipäivinä. On tärkeää pitää myös pää ja korvat lämpiminä – tämän vuoksi mallistosta kannattaa valita lämmin villapipo päähän ja hanskat käteen. Valikoimassa on joka säähän sopivat vaatteet. Ulkoiluun ja arkeen sopivien vaatteiden lisäksi mallistosta löydät myös tyylikkäitä, elämän juhlahetkiin soveltuvia vaatekappaleita.

Pue lapsesi eettisesti valmistettuihin vaatteisiin

Vaatetuotanto kuluttaa luonnonvaroja, joten on hyvä tehdä viisaita valintoja materiaalien ja valmistustapojen suhteen. Tästä mallistosta löytyy useita erilaisia kestävän kehityksen periaattein valmistettuja vaatteita. Lapsi voi halutessaan pukeutua vaikka päästä varpaisiin eettisesti. Eettisesti valmistetut vaatteet tunnistat helposti pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkistä. Jokainen meistä voi pienillä valinnoillaan tehdä hyvää luonnon ja ympäristön eteen.

Zalandon valikoimasta löytyy esimerkiksi tuotteita, jotka on valmistettu 70–100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Näillä tuotteilla on pienempi ympäristövaikutus. Niiden valmistuksessa on käytetty energiansäästöprosesseja ja kierrätettyjä materiaaleja. Valikoimassa on myös luomukuiduista valmistettuja tekstiilejä. Näiden vaatteiden valmistuksessa on myös huomioitu veden kulutus ja työntekijöiden hyvinvointiin liittyvä sosiaalinen vastuu. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistetun vaatteen valinta on pieni teko, mutta sillä on suuri merkitys ympäristölle.