Katalogi

Suositut filtterit
875 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Molon tyylikkäät lastenvaatteet

Tyylikkäät ja muodikkaat vaatteet kuuluvat kaikille, myös lapsille. Monenlaiset kuviot ja värit piristävät Molon lastenvaatteita. Zalandon valikoimasta löydät eläinkuoseja ja kukkakuviota. Niitä on myös yhdistelty myös leikkisästi samaan vaatteeseen. Villit lumileopardileggingssit ja pehmeä huppari ovat samalla sekä mukava että tyylikäs asukokonaisuus. Vaikka merkki on tunnettu leikkisistä kuoseistaan, tarjolla on myös paljon neutraaleja ja maanläheisiä värejä. Haluaapa lapsesi sitten pukeutua kokonaan värikkäisiin kuoseihin tai yksivärisiin vaatteisiin, niin tästä mallistosta löytyy varmasti jotakin kaikille.

Laajasta valikoimasta löydät myös upeita aurinkolaseja ja hattuja, joilla tuot asuun lisää persoonaa. Ne ovat samalla myös käytännöllinen lisä vaatekaappiin, etenkin kirkkaassa auringonpaisteessa. Tämän lisäksi uimareille ja vesileikeistä pitäville on tarjolla ihania uimapukuja ja uimahousuja. Merkille uskollisesti ne ovat täynnä hauskoja kuvia, jotka miellyttävät monen lapsen silmää. Asusteet ovat myös lapsille tärkeitä ja sen vuoksi valikoimassa on myös suloisia laukkuja ja reppuja. Reppuun voi pakata vaikka harrastusvälineet tai lelut, kun lähtee kotoa kohti harrastuksia.

Molo-lastenvaatteet tarjoavat mukavuutta

Vaatteissa on mukavuus erittäin tärkeää. Mukavuuteen vaikuttavat sekä materiaalit että vaatteiden malli. Etenkin lapsille, jotka leikkivät ja liikkuvat paljon, on mukavuus on tärkeä asia. Tämä on huomioitu Molon vaatteissa. Ne ovat leikkauksiltaan tarpeeksi väljiä ja joustavia, jotta liikkuminen olisi vaivatonta. Lisäksi materiaalit ovat laadukkaita ja kestävät siis kulutusta ja käyttöä. Vaatteita löytyy niin aivan pienille kuin jo vähän vanhemmille lapsille. Valikoiman kokotaulukko on hyvin laaja. Vaatteiden materiaaleissa ja kuvioissa on myös huomioitu se, minkä ikäisille lapsille vaate on suunnilleen tarkoitettu.

Osa mukavuutta on tilanteen mukaan oikein pukeutuminen. Molon valikoimasta löytyy paljon esimerkiksi ulkoiluun soveltuvia haalareita ja takkeja, jotka ovat täydellisiä kylminä talvipäivinä. On tärkeää pitää myös pää ja korvat lämpiminä – tämän vuoksi mallistosta kannattaa valita lämmin villapipo päähän ja hanskat käteen. Valikoimassa on joka säähän sopivat vaatteet. Ulkoiluun ja arkeen sopivien vaatteiden lisäksi mallistosta löydät myös tyylikkäitä, elämän juhlahetkiin soveltuvia vaatekappaleita.

Pue lapsesi eettisesti valmistettuihin vaatteisiin

Vaatetuotanto kuluttaa luonnonvaroja, joten on hyvä tehdä viisaita valintoja materiaalien ja valmistustapojen suhteen. Tästä mallistosta löytyy useita erilaisia kestävän kehityksen periaattein valmistettuja vaatteita. Lapsi voi halutessaan pukeutua vaikka päästä varpaisiin eettisesti. Eettisesti valmistetut vaatteet tunnistat helposti pienestä vihreästä kestävä kehitys -merkistä. Jokainen meistä voi pienillä valinnoillaan tehdä hyvää luonnon ja ympäristön eteen.

Zalandon valikoimasta löytyy esimerkiksi tuotteita, jotka on valmistettu 70–100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Näillä tuotteilla on pienempi ympäristövaikutus. Niiden valmistuksessa on käytetty energiansäästöprosesseja ja kierrätettyjä materiaaleja. Valikoimassa on myös luomukuiduista valmistettuja tekstiilejä. Näiden vaatteiden valmistuksessa on myös huomioitu veden kulutus ja työntekijöiden hyvinvointiin liittyvä sosiaalinen vastuu. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistetun vaatteen valinta on pieni teko, mutta sillä on suuri merkitys ympäristölle.