Harry Potter -lastenvaatteet

Suositut filtterit

Harry Potter -lastenvaatteet todellisille HP-faneille

Harry Potterin taianomainen maailma on tempaissut monet mukaansa. Potterista pitävät sekä lapset että aikuiset. Varsinkin lapsille halutaan usein hankkia teemavaatteita, joten mikä olisikaan parempi hankinta tosifaneille kuin Harry Potter -lastenvaatteet. Valikoimasta löytyy sopivia tuotteita Rohkelikon kannattajille punaisen sävyissä sekä Luihuisille vihreän sävyissä. Lisäksi vaatteita löytyy Korpinkynnen ja Puuskupuhin ystäville. Zalandolta löydät siis Harry Potterin lastenvaatteet kaikkien Tylypahkan tupien kannattajille. Vaatteita on useiden eri tuotemerkkien alla, ja näistä voi valita itselleen parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Zalandon Harry Potter -lastenvaatteet käyvät jokapäiväiseen pukeutumiseen. Valittavana on sekä t-paitoja, verryttelyasuja että yöpukuja. Asukokonaisuutta voi täydentää vielä teemaan sopivilla asusteilla, kuten sukilla ja tennareilla. Koululaisille löytyy myös tyyliin sopivat Harry Potter -koulureput. Taianomaiset vaatteet ja asusteet tuovat varmasti hymyn lapsen kasvoille. Erilaiset värit ja kuosit sopivat yhteen monien vaatteiden kanssa.

Useimmat Harry Potter lastenvaatteet ovat puuvillaisia. Joissakin asuissa on kuitenkin puuvillan lisäksi käytetty esimerkiksi elastaania. Jos lapsen iho on herkkä, kannattaa suosia täyspuuvillasta valmistettuja tuotteita.

Suositut ja muodikkaat Harry Potter -lastenvaatteet

Kun lapsi alkaa hahmottamaan itse vaatetyyliään, voi tuntua hankalalta löytää sopivia vaatteita lapselle. Varsinkin esiteinien kanssa päätä varmasti pakottaa silloin tällöin. Lasten kannattaakin antaa itse etsiä omaa persoonaa myös vaatetuksen kautta. Kysy esimerkiksi lapsen lempivärejä ja kuoseja, niin löydätte varmasti yhdessä sopivat asukokonaisuudet.

Muodikkaat Harry Potter -lastenvaatteet ovatkin erinomainen valinta, kun kyseessä on kunnon Tylypahka-fani. Kuoseja ja värejä on runsaasti, joten lapselle löytyy varmasti mieluisa vaate. Varsinkin jos tiedät lapsen fanittavan jotakin tiettyä Tylypahkan tupaa, on helppo valita sopiva tuote. Esimerkiksi Rohkelikon faneille on runsaasti valinnanvaraa. Zalandolta löytyy Rohkelikon t-paitoja, huppareita, neuleita sekä oloasuja. Jos et tiedä mitä tupaa lapsi fanittaa, hyvä vaihtoehto on valita vaatteita, joissa on jokaisen Tylypahkantuvan logo. Trendikkäät Harry Potter -vaatteet yhdistät helposti moneen tyyliin. Neutraalin tummanpuhuvat väriyhdistelmät sopivat niin farkkujen kuin collegehousujenkin kanssa.

Harry Potter -pyjamat ja -oloasut ovat tyylikkäät ja mukavat

Zalandolta löydät kätevästi myös Potter-teemaan sointuvia pyjama- ja oloasusettejä. Mukavissa pyjamaseteissä on mukana t-paita sekä pitkät housut. T-paidassa komeilee yleensä jokin Tylypahkan tuvan logoista, ja housujen toisessa lahkeessa lukee tuvan nimi. Settejä on myös kiva yhdistellä, jos fanittaa vaikka kahta eri tupaa. Tilaa siis samalla kertaa esimerkiksi Luihuisen ja Korpinkynnen logoilla varustetut setit. Saatavilla on myös pitkähihaisia vaihtoehtoja. Pitkähihainen yöasu sopii hyvin lapselle, joka palelee helposti öisin. Vauvoille ja pienille lapsille valikoimastamme löytyy myös aivan ihana Harry Potter -body sekä yöasusetti. Yöasujen materiaalina käytetään pääosin puuvillaa. Hanki siis Zalandolta Potter-faneille samaan syssyyn pyjamat, t-paidat ja collegepaidat. Ehkä parhaimman ostoskokemuksen saat, jos otat lapsen mukaan selailemaan verkon hauskimman shoppailuklubin tarjontaa!