Mallisto

Suositut filtterit
3 697 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Todellisia luottomerkkejä on vähän, mutta GAP kuuluu ehdottomasti niiden joukkoon. Brändin vaatteet ovat raikkaan muodikkaita ja laadukkaita. Valikoimassa on niin miesten, naisten kuin lastenkin vaatteita, ja sen elementeistä on helppo koostaa sekä arkeen että juhlaan sopivia tyylikkäitä asuja. Kun kokonaisuuteen vielä lisätään valikoima trendikkäitä asusteita, ei muuta oikeastaan voisi vaatemerkiltä edes toivoa.

GAP mahdollistaa myös erilaisilla tyyleillä leikittelyn. Naisten valikoimassa on viehättäviä mekkoja, urbaaneja shortsiasuja ja klassisia paitapuseroita. Miesten GAP-ilme voi olla hillityn klassinen, urbaanin rento tai aavistuksen sporttinen. Ja lasten mallistossa on makeita pikeepaitoja, tyylikkäitä legginsejä ja hurmaavia haalareita. Kaikkia niitä yhdistää raikas värimaailma ja myös ulospäin näkyvä laadukkuus.

GAP on koko perheen tyylikäs luottomerkki

GAP vastaa kaikkiin naisten pukeutumisvaatimuksiin, oli kyseessä sitten kokous työpaikalla, illanvietto kaveriporukassa, puistopiknik perheen seurassa tai juoksulenkki! Trendikkään huoleton ilme muodostuu klassisten elementtien, kuten raitapaitojen, kangastossujen ja chinojen yhdistelmästä. Ryhdikkäämpi sävy syntyy, kun vaihdat raitapaidan kauniiseen paitapuseroon ja kangastossut nilkkureihin. Hurmaavan naisellinen kesäasu luodaan GAPin kauniiden, trendivärejä ja -kuoseja noudattavien paitamekkojen ja shortsiasujen ympärille!

Miesten valikoima ei jää laajuudessa ja tyylissä naisten malliston jälkeen. Sen ilme on klassinen, selkeä ja raikas! Satsaa esimerkiksi GAPin ajattomiin chinoihin, rennon muodikkaisiin t-paitoihin taskuineen sekä klassisiin huppareihin. Niistä on tyylikkäiden tennareiden kanssa helppo koota mutkaton mutta harkittu asukokonaisuus. Huoliteltu mutta trendikäs ilme puolestaan rakennetaan yhdistämällä siistit farkut ryhdikkääseen, trendikäästi väritettyyn kauluspaitaan ja nauhallisiin nilkkureihin. Merkki tunnetaan myös tyylikkäistä takkiklassikoista, joilla viimeistelet helposti urbaanin tyylisi!

Lasten valikoima puolestaan pursuilee kirkkaita värejä, vitsikkäitä printtejä ja suloisia asukokonaisuuksia. Tyyli hiotaan huippuunsa tietenkin GAPin makeilla lippiksillä ja repuilla!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua