Suodatin

Kaarituelliset rintaliivit

1,328 tuotetta

Oletko kaivannut yllesi jotakin ylellistä ja ihanaa? Tarvitset huippusuunnittelijoiden ideoimat kaarituelliset rintaliivit. Niissä on miellyttävää istuvuutta ja sensuellia feminiinisyyttä. Etsitkö herkkää ja kepeää tunnelmaa erilaisten muodikkaiden asujen alle? Löydät trendikkäistä liivimalleista myös ujostelematonta näyttävyyttä ja seksikkyyttä. Kun tutkit näiden kiehtovien alusasujen upeita tyylejä, omasi osuvat kyllä silmiin. Huomaat myös, että alusvaatteet voivat todellakin olla chic! Viehättävät liivit käyvät yhteen muiden houkuttavien alusvaatteiden kanssa.

Kaarituelliset rintaliivit edustavat feminiinistä huippumuotia

Kaarituelliset rintaliivit muotoilevat ja tukevat kauniisti rintoja. Saat niitä itsellesi hillittyinä ja rohkeina! Ne ovat naisellisen pukeutumisen perusta yhdessä hurmaavien alushousujen kanssa. Tahdotko alusvaatteiden olevan mahdollisimman yhtenäiset vai kikkailetko luovasti mielikuvituksellisilla kontrasteilla? Ehkä lisäät yhtenäiseen alusasuun ohuen ohuet sukat ja vielä viehättävät sukkanauhaliivitkin. Näin saat aikaan täydellisen kokonaisuuden! Rakastatko vartaloa imartelevia bodycon-mekkoja ja tiukasti istuvia toppeja? Myös ohuiden mekkojen ja napakoiden t-paitojen alle käyvät hyvin satiinimaisen sileäpintaiset liivit. Avonaiseen juhlamekkoon saatat haluta sellaiset, joista saa olkaimet kokonaan pois. Tavallista leveämpi toppimainen alaosa lisää kaarituellisten rintaliivien näyttävyyttä. Ei haittaa, vaikka ne vähän kuultaisivat toimistotyylisen paitapuseron läpi. Pidätkö kapeista vai leveistä olkaimista?

Kaarituelliset rintaliivit istuvat kauniisti

Pitääkö sinun toisinaan pukeutua liiankin muodolliseen toimistotyyliin? No, hitunen häkellyttävää pitsiä naisellisissa alusvaatteissa lohduttaa varmasti! Kaarituellisten rintaliivien pitsit ovat aina olleet huippusuunnittelijoiden inspiraatioiden kohteita. Suosikkiliivejäsi saattaa koristaa huikean leveä ja taidokas pitsipanta. Tai ehkä suosikkisi onkin hienostuneen kapea pitsireunus. Lumoavien alusvaatteiden ulkonäköä tehostavat myös eri tavoin risteilevät nyörit, sulokkaat nauhat ja rusetit. Dramaattisuutta saat aikaan valitsemalla tummaa tai voimakkaan väristä läpikuultavuutta. Pidätkö myös jännittävästä verkkomaisuudesta tai erilaisten materiaalien antamista kontrasteista? Näyttävässä tyylissä voit hyödyntää myös erityisen upeita kuvioita ja rohkeita kuoseja. Kun tulee taas herkkyyden ja hempeyden vuoro, ota käyttöön eteeriset värit ja hillityt kuosit. Näillä esteettisillä ominaisuuksilla syntyy tyylikäs ja elegantti ilme.

Yhdistät helposti

Kaarituellisilla rintaliiveillä tyylikästä tukea asuihin

Rintaliivit ovat olleet vahvasti sidoksissa naisen sosiaaliseen asemaan yhteiskunnassa. Naiset ovat käyttäneet liivejä rintojensa tukemiseen ja peittämiseen katseilta jo vuosisatoja. Mainintoja ensimmäisistä rintaliiveistä löytyy jo hyvin kaukaa historiasta. 1600- ja 1800-luvuilla rikkaat naiset käyttivät erilaisia korsetteja – eräänlaisia rintaliivien esimuotoja, jotka esimerkiksi työnsivät rintoja ylöspäin. Tyypillisin rintaliiviviritys tähän aikaan oli halkaista korsetti poikittaissuunnassa kahtia ja tukea rintoja ylemmällä osalla. Nykyaikaiset rintaliivimallit ovat olleet olemassa 1970-luvulta lähtien, jolloin erilaisten rintaliivimallien määrä suorastaan räjähti. Tosin 1970-luvulla oli hyvin yleistä, että naisilla oli vain yhdet rintaliivit kun taas nykyään niitä voi olla useita ja kaikki erilaisia. Rintaliivejä on kehitetty eri tilanteisiin sopiviksi muun muassa urheiluun, erilaisiin juhliin ja arkeen. Kaarituellisten rintaliivien ideana on erityisesti tukea rintoja ja ne ovatkin erittäin sopivat niille naisille, joilla on isot rinnat.

Kaarituelliset rintaliivit – eivät ihan tavalliset rintaliivit!

Kaarituellisten rintaliivien tarkoitus on tukea ja muokata poven muotoa. Kaarituki voidaan valmistaa vaihtelevasti erilaisista materiaaleista aina käyttötarkoituksensa mukaan. Tuki voi olla esimerkiksi muovia tai metallia. Kaarituki ommellaan kupin alaosaan kiinni ja sen tarkoitus on pitää rintaa tukeva kuppi myös oikeassa muodossaan. Zalandosta löydät laajan valikoiman ihanan värikkäitä ja erilaisia kaarituellisia rintaliivejä. Voit valita itsellesi sopivista materiaaleista ja malleista sekä kuoseista. Valikoimasta löytyy sopivat rintaliivit jokaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen. Kauniit rintaliivit kruunaavat juhlaillallisen tai niiden maksimaalinen mukavuus takaa arjen onnistumisen. Voit valita myös monista erilaisista olkaimista, jotka tukevat selkää ja vähentävät selän rasitusta. Tämä on hyvin tärkeää varsinkin naisilla, jotka käyttävät C-kuppia isompia rintaliivejä. Zalandon nettikaupan valikoiman ihanat värit ja mallit viettelevät sinut ostamaan uudet lempirintaliivisi jo tänään. Voit samalla myös hankkia rintaliiveihisi sopivat alushousut tai säväyttää stringeillä tai hipstereillä. Miksi tyytyä vähempään kuin maksimaaliseen mukavuuteen ja tyylikkyyteen. Osta omasi jo tänään!