Naiset
Miehet

Mallisto / Little Pieces

Koko
Merkki
Ikä
Hinta
Kuosi
Mallisto
2 tuotetta
Lajittelu :

Tanskalainen vaatemerkki Little Pieces valmistaa ilmeikästä muotia lapsille, jotka viihtyvät trendikkäissä ja hauskoissa vaatteissa, kuten näyttävissä printtipaidoissa, kauniissa mekoissa ja skandinaavista selkeyttä henkivissä sävyissä. Laadukkaat ja miellyttävästi istuvat materiaalit yhdistettyinä kekseliäisiin yksityiskohtiin ja moderniin visuaaliseen ilmeeseen takaavat sen, että Little Pieces´in vaatteisiin on helppo ihastua.

Vuonna 2013 lanseerattu tanskalainen lastenvaatemerkki Little Pieces hurmaa vaatteillaan, jotka ovat samaan aikaan valloittavan söpöjä ja raikkaan trendikkäitä. Etenkin 3-12-vuotiaille tytöille suunnitellut mallistot ovat inspiroituneet tämän päivän naisten muodin estetiikasta ja perinteisen lastenmuodin hauskuudesta. Pääosin Euroopassa valmistetut vaatteet ja asusteet on varustettu haitta-aineettomuudesta kertovalla Ökö-Tex-sertifikaatilla.

Little Pieces tekee hurmaavan tyylikästä lastenmuotia modernilla otteella

Tanskalaisen nykymuodin tapaan Little Pieces yhdistelee kokoelmissaan skandinaavista minimalismia, rohkean näyttäviä kuoseja ja selkeän linjakkaita leikkauksia. Suloinen arkityyli Little Pieces´in tapaan syntyy esimerkiksi graafisilla ornamenteilla koristeltujen legginsien sekä yksivärisen puuvillaisen tunikamekon yhdistelmästä. Sporttisen denim-tyylin ystävä yhdistää lempifarkkujensa kaveriksi vaikkapa suurella eläinprintillä kuvioidun t-paidan ja väljän neuletakin. Ilmojen viilettyä nuorta tyyliniekkaa lämmittää esimerkiksi tyylikäs sininen villakangastakki, joka saa väriä pohjoismaista tunnelmaa henkivistä kirjoneulelapasista ja -myssystä.

Lasten söpöiksi juhlavaatteiksiLittle Pieces tarjoaa esimerkiksi pitsistä ja upean hohtavista kankaista valmistettuja mekkoja, joista ei puutu eleganssia muttei myöskään mukavuutta. Mustavalkoisen mekon yleisilmettä voi halutessaan viedä värikkäämpään suuntaan iloisen väristen sukkahousujen ja juhlakenkien avulla. Ilmeikäs juhlatyyli syntyy myös trendikkään lyhythihaisen kangashaalarin tai hienostuneen A-linjaisen hameen ja juhlavan kauluspaidan avulla. Pelkistetyn juhlailmeen viimeistelee esimerkiksi suuri, hopeinen riipus.

Tanskalaisen lastenmuodin suosikkimerkki Little Pieces yhdistelee lasten ja aikuisten muodin parhaita paloja hauskalla ja raikkaalla tavalla. Suuren maailman muotilavoilta vaikutteita ottaneet vaatteet henkivät vahvasti nykymuodin tunnelmaa, mutta ne on suunniteltu ennen kaikkea lasten vaatimusten ehdoilla.

Yhdistele ja sekoita