Suodatin1

Reima
Mallisto

138 tuotetta

Suomalainen lastenvaatemerkki Reima tuntee muksujen maun ja suomalaisen ilmaston vaatimukset. Pikkuprinsseille ja -prinsessoille suunnitellut vaatteet valmistetaan eettisten ja ekologisten arvojen mukaan jälkipolvia ajatellen.

Haluatko tarjota lapsillesi vaatteita, jotka ovat samaan aikaan sekä hyvännäköisiä että liikkuvaan elämäntyyliin sopivia? Vuonna 1944 perustettu Reima tietää, mistä lapset pitävät. Aktiivinen elämäntyyli vaatii kestävät vaatteet, jotka eivät ole tiellä niin mäenlaskussa kuin metsäretkelläkään. Merkin vaatteet suunnitellaan ahkeraan käyttöön, jossa hauskanpito ja uuden oppiminen ovat etusijalla. Istuvuus ja toiminnallisuus ovat vaatemerkin vaatteissa tärkeintä, mutta yhtälöön mahtuvat mukaan myös hauskat ja trendikkäät muotoiluratkaisut. Tiesitkö, että kaikki merkin vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisten ja ekologisten säännösten mukaan?

Suomalainen Reima on eettisen ja positiivisen lasten ulkoilumuodin edelläkävijä!

Talvinen pilkkiretki, syksyn ensimmäinen sienestysreissu vai seikkailu kuraputtien keskellä? Reima-vaatteet valmistavat lapsesi kohtaamaan jännittävän maailman ja sen mukanaan tuoman tahrat ja roiskeet. Vaatteiden materiaalit ovat sään kuin sään kestäviä ja mikä tärkeintä - ne on helppo pestä niin koneessa kuin käsin. Energiset värit sekä leikkisät printit kutkuttavat ja tekevät pukeutumisesta rutiinin sijasta hauskaa leikkiä. Käytännölliset yksityiskohdat kuten huppu, taskut ja heijastinnauhat ilahduttavat myös vanhempia. Kätevät tarra-, vetokeju- ja henkselikiinnitykset nopeuttavat pukeutumista ja päivän jännittävien aktiviteettien ääreen pääsemistä.

Reima-vaatteet luovat erinomaisen pohjan ulkoiluasulle, jolloin voit täydentää palettia lämpimillä asusteilla. Värikäs toppatakki saa vastapainoa neulotuista pipoista, kaulaliinasta ja hansikkaista. Joko pipo kyllästyttää? Anna lapsesi kokeilla hauskoja korvaläppiä. Pue lämmön pitävien toppahousujen kanssa söpöt toppasaappaat, ja lapsesi vastustamaton talvityyli on valmis!

Tutustu myös

null