Mallisto

Suositut filtterit
167 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Suomalainen lastenvaatemerkki Reima tuntee muksujen maun ja suomalaisen ilmaston vaatimukset. Pikkuprinsseille ja -prinsessoille suunnitellut vaatteet valmistetaan eettisten ja ekologisten arvojen mukaan jälkipolvia ajatellen.

Haluatko tarjota lapsillesi vaatteita, jotka ovat samaan aikaan sekä hyvännäköisiä että liikkuvaan elämäntyyliin sopivia? Vuonna 1944 perustettu Reima tietää, mistä lapset pitävät. Aktiivinen elämäntyyli vaatii kestävät vaatteet, jotka eivät ole tiellä niin mäenlaskussa kuin metsäretkelläkään. Merkin vaatteet suunnitellaan ahkeraan käyttöön, jossa hauskanpito ja uuden oppiminen ovat etusijalla. Istuvuus ja toiminnallisuus ovat vaatemerkin vaatteissa tärkeintä, mutta yhtälöön mahtuvat mukaan myös hauskat ja trendikkäät muotoiluratkaisut. Tiesitkö, että kaikki merkin vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisten ja ekologisten säännösten mukaan?

Suomalainen Reima on eettisen ja positiivisen lasten ulkoilumuodin edelläkävijä!

Talvinen pilkkiretki, syksyn ensimmäinen sienestysreissu vai seikkailu kuraputtien keskellä? Reima-vaatteet valmistavat lapsesi kohtaamaan jännittävän maailman ja sen mukanaan tuoman tahrat ja roiskeet. Vaatteiden materiaalit ovat sään kuin sään kestäviä ja mikä tärkeintä - ne on helppo pestä niin koneessa kuin käsin. Energiset värit sekä leikkisät printit kutkuttavat ja tekevät pukeutumisesta rutiinin sijasta hauskaa leikkiä. Käytännölliset yksityiskohdat kuten huppu, taskut ja heijastinnauhat ilahduttavat myös vanhempia. Kätevät tarra-, vetokeju- ja henkselikiinnitykset nopeuttavat pukeutumista ja päivän jännittävien aktiviteettien ääreen pääsemistä.

Reima-vaatteet luovat erinomaisen pohjan ulkoiluasulle, jolloin voit täydentää palettia lämpimillä asusteilla. Värikäs toppatakki saa vastapainoa neulotuista pipoista, kaulaliinasta ja hansikkaista. Joko pipo kyllästyttää? Anna lapsesi kokeilla hauskoja korvaläppiä. Pue lämmön pitävien toppahousujen kanssa söpöt toppasaappaat, ja lapsesi vastustamaton talvityyli on valmis!

Tutustu myös

Reima suunnittelee ja valmistaa sopivat lastenvaatteet jokaiseen vuodenaikaan

Reiman talven kylmyydeltä suojaavat toppahaalarit ovat lämpimiä ja miellyttäviä yllä ja välikauden vermeet pitävät vettä – ulkoleikit onnistuvat säällä kuin säällä! Merkin tarina alkoi jo vuonna 1944 Suomessa ja nykyään Reiman lasten ulkovaatteet niittävät mainetta ja testivoittoja ympäri maan.

Reima kehitti 60-luvulla ensimmäisenä maailmassa kestävän Enstex-materiaalin eli nykyisin tutun kura-asun. Se helpotti kotien pyykkiurakkaa ja vapautti lapset lätäkköleikkeihin. Merkin oma Reimatec-tekstiili hylkii vettä mutta hengittää, joten materiaali toimii hyvin syys- ja kevätvaatteissa. Välikauden vaatetus onkin keleistä vaativin: ulkovaatteen on pidettävä vettä, oltava pestävissä pesukoneessa ja alle pitää mahtua lämmikettä. Useissa Reiman välikausihaalareissa on mahdollisuus kiinnittää fleece-kerrasto suoraan haalariin, mikä helpottaa pienten omatoimista pukeutumista. Välikausihaalarien- ja takkien tärkeimmät saumat on teipattu, joten vaatteet pitävät lapsen kuivana sadekelilläkin.

Reima pitää lapset liikkeessä ja lämpiminä

Pakkasten ja lumen laskeuduttua maahan, on viimeistään siirryttävä käyttämään toppavaatteita. Reiman lasten tyyliin sopivat talvitakit- ja haalarit ovat paitsi lämpimiä myös testatusti toimivia. Untuvatakit- ja haalarit eivät estä ulkoilua pakkasella. Lisälämpöä viimalta antaa myös tilava huppu. Talvivaatteet sopivat leikkien lisäksi lasketteluun. Tyylin täydentävät värikkäät pipot ja hanskat.

Reiman eettisesti ja ekologisesti valmistuttamat ulkovaatteet ovat täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Monet viimeistellyt taskut säilyttävät piha-aarteet tallessa ja heijastavat yksityiskohdat vaatteessa lisäävät turvallisuutta pimeälläkin. Haalareiden ja housujen jalkalenkit pitävät lahkeen tukevasti kengän varren päällä.

Hillityn mustien ja sinisten ulkovaatteiden lisäksi valikoimista löytyy kirkkaita värejä ja huikeita kuoseja. Värikkään haalarin etuna on tyylisilmän miellyttämisen lisäksi myös näkyvyys: pimeällä kirkkaisiin vaatteisiin puetun lapsen erottaa paremmin ulkona.