Katalogi

Suositut filtterit
274 tuotetta

Mukavat ja tyylikkäät Reima-lastenvaatteet kaikenlaisiin seikkailuihin

Vanhan sanonnan mukaan, leikki on lapsen työtä. Joskus leikit tapahtuvat sisällä, kun taas toisinaan ne vievät ulos – aina salaperäisten metsien syövereihin ja hiekkalaatikoiden dyyneille. Toisinaan pieni seikkailija joutuu kiipeämään puuhun, joskus ryömimään syvälle synkkään tunneliin. Vauhdin huuma on hurjaa ja sääolosuhteetkin koettelevat toisinaan. Siksi myös urhean supersankarin vaatetuksen tulee olla kunnossa.

Kun perheen pienimmät pitää vaatettaa, moni kääntyy kotimaisen Reiman puoleen. Brändi on aktiivisen lapsuuden edistämiseen sitoutunut merkki, joka haluaa tarjota kestäviä, toiminnallisia, mukavia sekä helppohoitoisia vaatteita kaiken ikäisiille ja kokoisille lapsille. Lapsille, jotka haluavat hyppiä kuralätäköissä, rakentaa lumilinnoja ja kirmata keppihevosen selässä niittyjen halki auringonpaisteessa.

Kun siis lapsiperhearki on kiireisimmillään ja haluat tukeutua vaatevalinnoissa käytännöllisiin vaate- sekä jalkinevaihtoehtoihin, löydät Zalandolta laajan valikoiman Reiman tuotteita. Tarjoamme niin kenkiä, hattuja, ulkoiluvaatteita kuin sisäleikkeihinkin sopivia varusteita. Zalandolla shoppailu on vaivatonta ja kuljetuskin nopea, eikä kotoa tarvitse poistua kaupoille. Tule siis tekemään löytöjä!

Reima yhdistää mukavuuden, käytännöllisyyden sekä herkulliset värit

Perheen pienimmät kriitikot tekevät kyllä selväksi, jos jokin vaatekappale ärsyttää, kiristää tai tuntuu muuten epämukavalta. Hanskat lentävät nurkkaan ja kenkien pukemisesta tulee varsinainen episodi, mikäli jokin hiertää miltä tai kantapäätä. Välttyäkseen turhalta draamalta kannattaakin panostaa lastenvaatteisiin, joissa yhdistyy niin mukavuus, käytännöllisyys kuin herkulliset väritkin.

Merkin vaatteet on luotu sekä lasten että vanhempien tarpeita silmällä pitäen. Ne on helppo pukea ja riisua, eikä puhtaanapitokaan vaadi turhaa ponnistelua. Ne myös palvelevat siinä tarkoituksessa, mihin ne on luotu; kurahousujen ansiosta muut vaatteet pysyvät kuivina ja aurinkohattu suojaa pikkuista päätä ankaralta porotukselta etelänlomalla. Talvella jaksaa rakentaa lumiukkoja, kun toppahaalarissa ja talvisaappaissa ei tarvitse palella.

Lastenvaatteiden ei tarvitse olla myöskään tylsiä. Siksi reimankin vaatemallistosta löytyy niin kirkkaan keltaista, vinkeää raitaa kuin erilaisia muita kuoseja aina palloista palmuihin ja pieniin tassunjälkiin. Varusta siis pikkuihminen päiväkodin syysretkeä varten piristäviin värisiin haalareihin, jotka saat tilattua Zalandolta helposti, vain muutamalla klikkauksella.

Reimalta vastuullisesti tuotettuja lastenvaatteita

Me Zalandolla olemme hyvin tietoisia siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mikäli emme yhteiskuntana pyri muuttamaan toimintaamme. Jotta luonnonvaroja säästyisi myös jälkipolville, on jokaisen tehtävä vastuullisia valintoja myös vaatekaupoilla.

Siispä myös Reima pyrkii brändinä pienentämään tarjoamiensa tuotteiden hiilijalanjälkeään. Useat merkin vaatteet kantavatkin kestävän kehityksen leimaa eli ne on tuotettu joko osin tai jopa kokonaan kierrätetyistä materiaaleista sekä uusiutuvaa energiaa hyödyntäen.

Tilaa siis lapsellesi upea uima-asu, joka lupaa UV-suojan lisäksi myös pienempiä ympäristövaikutuksia. Reiman vaatteet ovat lisäksi vieläpä niin kestäviä, ettei niitä tarvitse uusia pikamuodin lailla tuon tuosta, vaan niissä ehtii touhuta monta kautta – etenkin, kun niitä huoltaa annettujen ohjeiden mukaisesti. Jos siis haluat panostaa laatuun, tule shoppailemaan Zalandolle!