accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Mallisto/ Reima

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
Väri
Uutuudet
Tilaisuus
68 tuotetta

Reima suunnittelee ja valmistaa sopivat lastenvaatteet jokaiseen vuodenaikaan


Reiman talven kylmyydeltä suojaavat toppahaalarit ovat lämpimiä ja miellyttäviä yllä ja välikauden vermeet pitävät vettä – ulkoleikit onnistuvat säällä kuin säällä! Merkin tarina alkoi jo vuonna 1944 Suomessa ja nykyään Reiman lasten ulkovaatteet niittävät mainetta ja testivoittoja ympäri maan.

Reima kehitti 60-luvulla ensimmäisenä maailmassa kestävän Enstex-materiaalin eli nykyisin tutun kura-asun. Se helpotti kotien pyykkiurakkaa ja vapautti lapset lätäkköleikkeihin. Merkin oma Reimatec-tekstiili hylkii vettä mutta hengittää, joten materiaali toimii hyvin syys- ja kevätvaatteissa. Välikauden vaatetus onkin keleistä vaativin: ulkovaatteen on pidettävä vettä, oltava pestävissä pesukoneessa ja alle pitää mahtua lämmikettä. Useissa Reiman välikausihaalareissa on mahdollisuus kiinnittää fleece-kerrasto suoraan haalariin, mikä helpottaa pienten omatoimista pukeutumista. Välikausihaalarien- ja takkien tärkeimmät saumat on teipattu, joten vaatteet pitävät lapsen kuivana sadekelilläkin.


Reima pitää lapset liikkeessä ja lämpiminä


Pakkasten ja lumen laskeuduttua maahan, on viimeistään siirryttävä käyttämään toppavaatteita. Reiman lasten tyyliin sopivat talvitakit- ja haalarit ovat paitsi lämpimiä myös testatusti toimivia. Untuvatakit- ja haalarit eivät estä ulkoilua pakkasella. Lisälämpöä viimalta antaa myös tilava huppu. Talvivaatteet sopivat leikkien lisäksi lasketteluun. Tyylin täydentävät värikkäät pipot ja hanskat.

Reiman eettisesti ja ekologisesti valmistuttamat ulkovaatteet ovat täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia. Monet viimeistellyt taskut säilyttävät piha-aarteet tallessa ja heijastavat yksityiskohdat vaatteessa lisäävät turvallisuutta pimeälläkin. Haalareiden ja housujen jalkalenkit pitävät lahkeen tukevasti kengän varren päällä.

Hillityn mustien ja sinisten ulkovaatteiden lisäksi valikoimista löytyy kirkkaita värejä ja huikeita kuoseja. Värikkään haalarin etuna on tyylisilmän miellyttämisen lisäksi myös näkyvyys: pimeällä kirkkaisiin vaatteisiin puetun lapsen erottaa paremmin ulkona.