Suositut filtterit
293 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Iloiset LEGO Wear -vaatteet tuovat pirteää fiilistä lasten pukeutumiseen. Nämä laadukkaat ja rakastettujen rakennushahmojen koristamat vaatevalikoimat sisältävät kestäviä ja kivannäköisiä asuja tytöille ja pojille. Värimaailmassa on huomioitu nuorten käyttäjien korkeat vaatimukset vaatteiden ulkonäköön liittyen, sillä valikoimiin on poimittu huikean laaja otanta suosituimpia värejä ja hauskoimpia sävy-yhdistelmiä. Näistä vaatevalikoimista löytyy varmasti kaikille nuorukaisille oma vaatesuosikki!

Upeasta LEGO Wear -valikoimasta löytyy lukuisilla komeilla printtikuvioilla koristeltuja lyhythihaisia sekä myös hauskasti kuvioituja pitkähihaisia. Nämä paidat toimivat erinomaisesti niin kouluasussa kuin vapaa-ajallakin, esimerkiksi farkkujen, shortsien tai rentojen reisitaskuhousujen kanssa. Muodikas LEGO Wear on huomioinut muodin viimeisimpien trendien vaikutukset vaatekaappien sisältöihin, ja vaatevalikoimiin on lisätty perinteisten vaatekappaleiden ohella myös moderneja ja tyylikkäitä straight leg -farkkuja, istuvia denim-legginsejä sekä kulutetuin värisävyin täydennettyjä kapealahkeisia verryttelyhousuja. Muodikkuus ei katso ikää, ja tämä supermerkki pitää huolen että myös tyttöjen ja poikien tyylitajut pääsevät oikeuksiinsa!

Lasten LEGO Wear -vaatteita piristävät hauskat värit ja tutut satujen sankarit!

Sadesäätkään eivät pysäytä tämän vaatemerkin faneja, sillä vedenpitävät LEGO Wear -ulkovaatteet kattavat sekä kuori- ja sadetakit että kangashousut ja haalarit. Näissä vaatteissa kelpaa hypellä vaikka kuralätäköissä, etenkin kun ulkovaatteiden kuosit on sommiteltu kauniisiin väreihin ja kuviointeihin. Trendikästä raitaa, pirteää pallokuviota ja tyylikästä yksiväristä – LEGO Wear tuo väriä elämään!

Perinteisten keltaisten ukkeleiden ohella lastenvaatteiden rintamuksia ja kuoseja on kerätty koristamaan myös huikeita Star Wars -hahmoja. Nämä Lego-maailmaan sävytetyt avaruussankarit seikkailevat niin vaatteissa kuin hatuissa ja yöasu-seteissäkin. Iloiset leffastarat tuovat takuulla hymyn pikkusankareiden huulille sekä aamuisiin pukeutumishetkiin!

LEGO Wear -valikoimista löytyy myös asianmukaisia asusteita. Tyylikäs hupparin, värikkäiden kangashousujen ja tennareiden asukokonaisuus täydentyy esimerkiksi trendikkäällä LEGO Wear -lippiksellä tai pipolla.

Yhdistele ja sekoita