Katalogi

Suositut filtterit
199 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Viking sai alkunsa Etelä-Norjasta Askimista vuonna 1920. Yritys tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita erilaisiin olosuhteisiin soveltuvia jalkineita niin miehille, naisille kuin lapsille. Yrityksen toiminta lähti vahvaan kasvuun jo heti alkuvuosina, sillä vain neljä vuotta perustamisestaan se työllisti jo 330 työntekijää. Toisen maailmansodan jälkeen kenkätehtaan laitteet olivat tulleet tiensä päähän, mutta siitäkin selvittiin, kun optimistiset omistajat matkustivat Yhdysvaltoihin investoidakseen uusiin koneisiin ja materiaaleihin. Vuonna 1992 brändi sai ensimmäisenä norjalaisena yrityksenä Gore-tex -lisenssin mahdollistaen uudenlaisten jalkineiden valmistamisen. Innovatiivisuus kuuluukin vahvasti tämän yrityksen arvoihin. Alusta saakka Viking on halunnut valmistaa innovatiivisia tuotteita sekä ulottaa innovatiivisuuden myös tapaansa ajatella ja tehdä asioita.

Viking - tyylikkäitä vapaa-ajan jalkineita kaikkiin sääolosuhteisiin

Viking keskittyy tarjoamaan laadukkaita vaihtoehtoja kaikkeen ulkoiluun, kevyistä kaupunkikävelyistä aina pitkiin haastavassa maastossa tapahtuviin vaelluksiin. Alun perin toiminta keskittyi kumikenkiin, mutta vuosien saatossa valikoima on laajentunut yltämään kumisaappaista tennareihin ja vaelluskenkiin. Kaikki kumisaappaat ovat käsintehtyjä aidosta luonnonkumista valmistettuja korkealaatuisia tuotteita. Kumikenkiä on tarjolla useita eri malleja, matalavartisista citykengistä aina vahvasti profiloituihin ja korkeavartisiin vaellussaappaisiin. Gore-tex -kengät ovat loistava valinta, kun haluat maksimaalista hengittävyyttä ja vedenpitävyyttä samassa paketissa. Gore-tex päästää lävitseen kengän sisäpuolelta tulevan kosteuden, mutta ei ulkopuolelta tulevia vesipisaroita.

Viking tarjoaa myös lapsille laajan valikoiman vapaa-ajan jalkineita, vaelluskenkiä sekä eripituisilla varsilla varustettuja kumisaappaita. Väreissä on valittavana pirteitä ja iloisia värejä, kuten vahvaa punaista, violettia ja sinistä. Hillitymmistä sävyistä pitäville löytyy tummaa ja maanläheistä värimaailmaa. Aikuisten jalkineissa on yhtä lailla valittavana raikkaita värejä esimerkiksi mustien ja armeijanvihreiden jalkineiden rinnalla. Jos etsit sporttisia kenkiä kaupunkipukeutumiseen, valitse silloin matalavartiset tennarit ja yhdistä vaikkapa chinojen ja parkatakin kanssa. Viking-valikoima pitää sisällään korkealuokkaisen vaihtoehdon kaikkiin sääolosuhteisiin, aina kesän rankkasateista talven paukkupakkasiin, tietenkään tyylikkyydestä tinkimättä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua