Lasten kengät

Suositut filtterit

Lasten Sorel-kengät on suunniteltu pitämään jalat kuivina ja lämpiminä lumessa, loskassa, vesisateessa ja kaikissa muissa Pohjolan talven olomuodoissa. Kanadan karuihin talviin kehitetyt Sorel-kengät tarjoavat lasten jaloille suunniteltua helppoa puettavuutta, pehmeän lämpöistä mukavuutta sekä kovaakin menoa ja kolhuja kestävää lujuutta. Huippusuositut Sorelit sopivat niin leikki-ikäisen kuin tyylitietoisen koululaisen jalkoihin. Ne antavat lapselle mahdollisuuden ottaa talvesta kaiken irti, olipa sää millainen tahansa.

Lasten Sorel-kengät – lämmintä laatua Kanadasta

Lujatekoisiin talvikenkiin erikoistunut Sorel perustettiin Kanadassa vuonna 1962. Sen kumipäällysteiset talvisaappaat ja muut erikoislämpimät kengät nousivat nopeasti niin lasten kuin aikuistenkin suosioon, ja ne ovat löytäneet tiensä yhä uusien ikäpolvien talvitamineisiin jo vuosikymmenten ajan. Talvikenkien lisäksi Sorel on laajentanut osaamistaan myös muihin kenkämalleihin. Lasten Sorel-kengät yhdistelevät ihastuttavilla tavoilla vankkoja perinteitä ja luotettavia luonnonmateriaaleja nykyaikaisiin tekniikoihin, moderniin ulkomuotoon ja raikkaisiin kuoseihin. Sorelin tärkeimpiin materiaaleihin kuuluvat aito lampaanvilla, lämmin huopakangas, laadukas nahka sekä hyvän pidon antavat kumipohjat. Useimmat talvisaapasmallit on päällystetty alaosasta vedenpitävällä kumipohjalla, joka takaa kuivat jalat kosteillakin talvikeleillä. Näissä kengissä on lupa hyppiä loskaisissa lätäköissä, möyriä hiekkalaatikolla ja seikkailla märässä metsikössä! Ikonisen tyylikkäät Sorelit istuvat täydellisesti myös trenditietoisille koululaisille, jotka arvostavat käytännöllisyyden lisäksi myös muodikasta ulkonäköä.

Lasten Sorel-kengät suojaavat pieniä varpaita joka säällä

Olipa suuntana pakkaspäivän ulkoiluretki tai kaupungin kadut, lasten Sorel-kengät eivät jätä kylmäksi. Pehmeästi jalkaan istuvat Sorelit kannustavat nauttimaan maailman ihmeistä joka säällä. Perheen pienimpien mieleen ovat herkullisen kirkkailla väreillä ja helposti puettavilla tarrakiinnityksillä varustetut kengät, jotka tukevat pientä jalkaa liukkaallakin säällä. Lasten suosikkikuoseihin kuuluvat myös Sorelin kuuluisalla jääkarhulogolla koristellut talvikengät, joiden värin voi valita vaikkapa talvihaalariin mätsääväksi. Isompien lasten suosikkijalkineisiin lukeutuu esimerkiksi Sorelin tunnetuin talvikenkämalli, joka yhdistelee tyylikkäästi ruskeaa nahkaa, valkoista lampaanvillaa ja tummaa kumipintaa. Aivan joka säällä ei tietenkään ole tarvetta kumipinnoitetulle jalkineelle, ja keveämpää ilmettä tarjoavat esimerkiksi mokkanahalla ja mukavalla fleece-vuorella varustetut saapikkaat.

Yhdistät helposti