Lasten saappaat

Suositut filtterit
2 491 tuotetta

Lasten saappaille on aina käyttöä. Kesällä ja syksyllä tarvitaan ainakin kumisaappaita, talvella puolestaan pienet varpaat pysyvät toppasaappaissa lämpiminä ja kuivina. Saappaiden ilmeet puolestaan vaihtelevat hurmaavan söpöistä cooleihin ja tyrmäävän tyylikkäisiin. Pirpanatkin nimittäin pukeutuvat myös tilanteen ja muotivirtausten, eivätkä ainoastaan sään mukaan. Perehdy lasten saapasvalikoimaan ja huomaat, miten monikäyttöisiä ja makeita saappaita pikkuisille valmistetaan! On muhkeita, taatusti lämpimiä talvisaappaita, jotka pitävät lumen kaukana lasten jaloista. Nahkasaapikkaissa on puolestaan aavistus retrohenkeä, ja mitkäpä muut kengät sopisivat yhtä hyvin pudonneissa syksyn lehdissä kahlaamiseen? Pikkutytöille on lähes polveen ulottuvia nyörisaappaita ja bikereitä, kun taas pojat pitävät nauhanilkkureista tai nopeat uloslähdöt mahdollistavista tennarimaisista tarrasaappaista. Mukavat jalkineet innostavat ulkoilemaan koiranilmallakin. Sillä säässähän ei tunnetusti vikaa ole – tarvitaan vain oikeanlaiset varusteet! Saappaat voidaan vetää tietysti taaperoidenkin jalkaan. Suloiset pikkusaappaat tukevat nilkkoja, torjuvat taatusti kylmän ilman ja saavat aikaan ihastuksen huokaisuja!

Saappaat räntäkeliin, joulujuhliin ja kyläreissulle

Saappaat sopivat lukemattomiin lasten asukokonaisuuksiin! Tyyli riippuu tietenkin saappaiden mallista. Siisteihin asuihin, vaikkapa kouluun, sopivat niin matalat kuin korkeavartiset saappaat, nyöreillä tai ilman. Nauhalliset matalat saappaat hurmaavat niin pikkupoikien kuin -tyttöjenkin jaloissa. Pojat pukevat niiden seuraksi farkut tai sammarit. Nauhalliset nahkanilkkurit ovat suorastaan klassikon asemassa urbaanissa miesten pukeutumisessa ja se pätee tietysti eri-ikäisiin poikiinkin! Rennot farkut ja muhkea toppatakki kruunaavat katu-uskottavan tyylin. Saappaiden ja farkkujen yhdistelmä sopii tietysti tytöillekin – mutta sopii niitä kokeilla sukkahousujen ja hameiden tai leggingsienkin kanssa! Tyttöjen pitkävartiset nyörisaappaat ovat myös edukseen leggingsien ja erilaisten tunikoiden kanssa. Jos saappaat ovat yksiväriset, tyttöset ilahtuvat varmasti värikkäistä leggingseistä! Syksyiseen pukeutumiseen sopivat klassiset nahkasaapikkaat, A-linjainen hame ja lämpöinen parkatakki. Kun pakkanen paukkuu ja lumi on maassa, lämpöiset saappaat ovat paras valinta toppahaalareiden seuraksi. Pulkkamäessä ei vilu pääse yllättämään, ja pohjat on valmistettu liukastelun torjumista ajatellen. Sateelta varpaat suojataan tietysti vanhoilla kunnon kumisaappailla. Niiden värimaailma on hilpeä, joten lätäköissä loiskiminen on entistä nautinnollisempaa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Uusien jalkineiden hankinta on lapselle aina mieluinen asia. Siihen kannattaa perehtyä huolella, sillä jalkineiden malli ja koko vaikuttavat lapsen jalkojen kehitykseen. Pienokaisten jalat kasvavat huikeaa vauhtia ja aikuisen on hyvä huolehtia siitä, että heidän jalkineensa ovat oikeankokoiset. Ne eivät saa olla liian pienet, jolloin ne tuntuvat hankalilta käyttää ja saattavat aiheuttaa ikäviä jalkavaivoja. Kasvava lapsi mukautuu helposti pieniin hankaluuksiin, eikä aina edes itse huomaa että kengät puristavat. Liian suuret saappaat taas haittaavat monipuolista ja tasapainoista liikkumista. Lapsi saattaa vaikuttaa kömpelöltä ja kompastelee turhaan suurikokoisissa saappaissaan leikeissä ja liikuntatunneilla. Myös lapsen jalkineet muotoutuvat käytön aikana. Kaikkien lasten jalat eivät ole yhtä leveitä, eivätkä samanmuotoisia. Kenkiä kierrätetään yleisesti lapselta toiselle, mutta käytetyt jalkineet eivät välttämättä istu kunnolla käyttäjänsä kasvavaan jalkaan.

Jokaiseen säähän löytyvät sopivat lasten saappaat!

Maamme vaihtelevat säät aiheuttavat vanhemmille usein päänvaivaa, koska lapsella pitää olla jalassaan tehokkaasti suojaavat saappaat. Lapset ovat tunnetusti kekseliäitä ja eloisia. Yhden ulkoilureissun aikana he saattavat löytää hämmästyttävän määrän lätäköitä. He eivät yleensä voi vastustaa niihin astumista kovin kauan, vaikka tosissaan yrittäisivätkin. Jalkineiden tulisi kuitenkin pysyä kuivina kaikissa tilanteissa. Onneksi jalkineiden suunnittelijat ovat ottaneet tämänkin huomioon materiaalien valinnoissa ja niiden yhdistelemisessä. Tarjolla on tuotteita, jotka kestävät kosteutta ja suojaavat silti tehokkaasti pakkasellakin. Kaikki lasten saappaat on kuitenkin hyvä valita käyttötarkoituksen mukaan, jolloin pieni käyttäjä hyötyy niistä eniten. Talven saappaat valmistetaan nahasta, korkealaatuisista synteettisistä materiaaleista tai niiden käytännöllisistä yhdistelmistä. Saatavana on lyhyt- ja pitkävartisia tyylikkäitä malleja. Niiden kivannäköiset yksityiskohdat herättävät huomiota.