Lasten skeittikengät

Suositut filtterit
20 tuotetta

Kun skeitti tai skuutti kiitää allasi, kaikki katseet kääntyvät jalkoihisi odottamaan seuraavaa temppuasi. Silloin haluat kenkiesi lisäävän sekä vakautta että näyttävyyttä taiturointiisi. Lasten skeittikengät antavat tarvittavaa tukea ja tyylikkään lisäefektin skeittausharrastukseesi. Niiden rento ja retro tyyli kuuluu todellisen skeittaajan pukeutumiseen niinäkin harvoina hetkinä, kun et liiku pyörien päällä.

Lasten skeittikengät jalkaan ja rampille

Alkava skeittaaja tarvitsee kaiken tuen, mitä hän voi saada vauhdikkaaseen harrastukseensa. Kuten moni muukin harrastus, edellyttää turvallinen skeittaus kunnon välineitä. Lasten skeittikengät ovat paksupohjaisia urheilujalkineita hyvällä pidolla. Kengän sisäpinta on pehmustettu hyvin hyppyjen ja niistä laskeutumisen varalle ja kenkien varsi tukee varmasti lapsen nilkkaa. Vahva nyöritys ja kengän vankka kieli pitävät kengät tiiviisti jaloissa, jotta ne eivät lähde jaloista ilmavien hyppyjen ja temppujen aikana. Kengän koko rakenne on jämäkkä mutta riittävän joustava jalan taipumiseksi eri asentoihin. Kaikkein parhaimman tuen saat korkeavartisilla skeittikengillä, mutta matalavartisilla saat enemmän liikkuvuutta nilkkoihisi. Mitä paksummat ja tukevammat kengät ovat, sitä paremmin ne suojaavat jalkoja osumilta. Mitä kepeämmät ne ovat, sitä ketterämmät.

Skeittityylin maailman valloitus

Moni pukeutumistyyli, joka on alun perin kuulunut skeittaukseen, on nyt muodissa. Lasten skeittikengät kuuluvat ehdottomasti tämän päivän trendikkäimpien kenkien joukkoon. Ne sopivat mahtavasti niin urbaaniin streetwear-tyyliin kuin arkiseen farkkuasuunkin. Jos lapsesi on vannoutunut skeittaaja, suosii hän skeittikenkien väreihin sopivia baggy-farkkuja ja hupparia. Tytöt saattavat valita ennemmin slim fit -farkut ja ylisuuren collegepaidan sekä lippiksen skeittityylinsä viimeistelyyn. Lasten skeittikengät saattavat olla lapsen makuun jo sellaisenaan, mutta niitä voi myös tuunata vaihtamalla vaikkapa nyörit eri värisiksi. Näin saat säyseämpäänkin kenkäpariin hiukan räväkkyyttä. Joskus nyörien vaihto on tarpeen niiden kulumisen vuoksi. Jos et kaipaa ylimääräistä räiskettä vaan annat taitojesi puhua puolestaan, saatat innostua enemmän yksi- tai kaksivärisistä skeittikengistä maanläheisissä sävyissä.

Yhdistele ja sekoita