Lasten koripallokengät

Suositut filtterit
180 tuotetta

Kiihkeätempoisen pelin temmellyksessä laadukkaat kengät ovat korvaamattoman tärkeät. Lasten koripallokengät antavat hyvää tukea, vakautta, pitoa ja joustoa lapsesi peliin. Ne vaimentavat korkeista hypyistä laskeutumista ja nopean, tikittävän juoksun aiheuttamaa tärinää. Jatkuva liike ja pysähtely sekä eri suuntiin säntäily kuuluvat koripallon luonteeseen, mikä vaatii hyviltä koripallokengiltä lajiin suunniteltuja erikoisominaisuuksia.

Lasten koripallokengät pelityylin mukaan

Jos lapsesi pelityyli on energinen ja hyökkäävä, hänen rohkea etenemisensä kaipaa hyvin pehmustettuja ja stabiileja koripallokenkiä. Eikä haittaa, vaikka kengät olisivat hiukan raskaammat, jotta lapsesi saa kunnon pitoa alustastaan. Jos juniori on enemmän pelinrakentaja-tyyppiä, joka tuntuu olevan koko ajan mukana luomassa tilanteita, hän tarvitsee kengät, joissa nopeat käännökset ja ketterä liikehdintä ovat parhaimmillaan. Kevyet kengät hyvällä nilkkatuella ovat ideaali valinta tähän pelityyliin. Nopeasti kentän päästä päähän juokseva lapsi on aina valmiina korin alla, joko puolustamassa tai odottamassa syöttöä. Tämä nopsajalka kaipaa erittäin kevyitä koriskenkiä joustavalla pohjalla ja matalalla varrella. Pelityylin lisäksi kenkää valitessa kannattaa huomioida lapsen maku ja tyylitaju. Suosiiko hän sporttityylissään mieluummin klassista linjaa vai värikkäitä ja futuristisia malleja?

Lasten koripallokengät oman tyylin mukaan

Lenkkitossujen ulkomuodon motivoivaa vaikutusta ei kannata vähätellä. Se saattaa innostaa lasta pelaamaan entistäkin paremmin ja innostuneemmin. Vaikka lyhytvartiset kengät sopisivat paremmin lapsen pelityyliin, suurin osa pelaajista valitsee silti korkeavartiset koripallokengät. Lapsesi saattaa haluta kuulua joukkoon ja valita kengät ennemmin sen mukaan. Hän saattaa ihastua myös kengän väreihin tai hauskoihin kuoseihin. Jos lapsellasi on jo suosikkibrändi, saattaa siitä tulla ratkaiseva tekijä kengän valinnassa. Lasten koripallokenkien designit vaihtelevat aikuisten kenkiä muistuttavista malleista iloisesti ja lapsenomaisesti väritettyihin tossuihin. Koripallokenkiä ei kuitenkaan kannata korvata tavallisilla lenkkitossuilla, koska koripallokengät on suunniteltu estämään jalan liikkumista kengän sisällä ja pehmustukset on valittu juuri lajin harrastajalle sopivaksi.

Yhdistele ja sekoita