Lasten mallisto / Lacoste

Koko
Merkki
Sukupuoli
Ikä
Hinta
Väri
211 tuotetta
Lajittelu :
Sivu 1/3

Krokotiililogo, pikeepaita ja valkoiset tennarit. Käsi ylös, kuka tietää mistä ajattoman tyylikkäästä muotimerkistä on kysymys! Lacostesta, totta kai. Lacoste on enemmän kuin elegantin muodin tuotemerkki, Lacoste on käsite. Lasten Lacoste-vaatteet, kengät ja asusteet ovat klassisen tyylikkäitä Lacosten tapaan, maustettuna lasten mieliprinteillä, kuoseilla ja väreillä. Perinteinen, mutta trendikäs Lacoste-lastenvaatevalikoima tarjoaa monia klassisia pikeitä, neuleita ja t-paitoja monissa lasten lempiväreissä, niin pojille kuin tytöille.

Lacosten pikeepaita on klassikko, joka sopii erinomaisesti siistiin arkityyliin, niin kouluun kuin vapaa-aikaan tytöille ja pojille. Myös tuotemerkin printtipaidat ovat trendikäs valinta mukavaan arkeen. Tyttöjen Lacoste-mallisto tarjoaa monia rennon sporttisia mekkoja ja puseroita ihanissa pastellin sävyissä, sekä mukavia ja käytännöllisiä collegepuseroita ja neuletakkeja. Sporttiset Lacoste-hupparit ovat täydellinen valinta rentoon vapaa-aikaan, ja hupparin pariksi sopivat erinomaisesti farkut, Lacoste-lippis ja tuotemerkin ikoniset valkoiset matalavartiset tennarit.

Lacoste – ajatonta eleganssia tyylitietoisten lasten arkeen ja vapaa-aikaan

Lacoste on hyvin tunnettu ja arvostettu tuotemerkki ympäri maailman ja edustaa sporttista, ajattoman tyylikästä muotia koko perheelle. Lasten Lacoste on hurmaava kopio tuotemerkin aikuisten vaatemallistosta ja edustaa myös lasten vaatteissa ja kengissä samaa korkeaa laatua ja klassista tyyliä, johon olemme tottuneet. Tyttöjen ja poikien Lacoste-tennarit ja vapaa-ajan kengät ovat hyvin perinteisiä ja niiden tunnusomaisiin piirteisiin kuuluvat selkeät linjat, puhtaanvalkoiset ulkopohjat ja ikoninen krokotiililogo. Näiden klassisten piirteiden lisäksi tuotemerkin lastenkengissä on monia hurmaavia ja trendikkäitä detaljeja, sekä käytännöllisiä, mukavia ja lasten jalkoja tukevia ominaisuuksia.

Lacoste on varma valinta lasten tyylikkääseen ja mukavaan päivään. Tuotemerkin vaatteet on valmistettu pehmeistä ja kestävistä materiaaleista, ja malleissa on otettu huomioon materiaalien mukavuus, joustavuus ja hyvä hengittävyys. Rennon sporttinen ilme on monien lasten mieleen. Ikonisen Lacosten lasten vaatteet, kengät ja asusteet ostat helposti ja kiireettömästi Zalandon laadukkaan lastenmuodin verkkokaupasta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua