Mallisto

Suositut filtterit
2 251 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kun kuulet nimen Lacoste, mieleesi piirtyy välittömästi kuva tyylikkäästä, raikkaasta pikeepaidasta, jonka rinnuksissa koreilee lähes huomaamaton mutta sitäkin merkityksellisempi krokotiili. Tämä maailman tunnetuimpiin logoihin kuuluva vihreä matelija on lupaus laadusta ja klassisesta tyylistä, jonka Lacoste on täyttänyt jo 1930-luvulta lähtien.

Tarina brändin takana menee suoraan urheilun ytimeen. Kaikki alkoi spontaanista, leikkisästä vedonlyönnistä tennispelaaja René Lacosten ja Ranskan tennisjoukkueen kapteenin, Pierre Gilloun, välillä. Miehet kävelivät vuonna 1925 Bostonissa katuja pitkin, kun René huomasi upean, krokotiilinnahkaisen laukun näyteikkunassa. Hän haastoi ystävänsä ostamaan hänelle tuon laukun, jos hän voittaisi seuraavan matsinsa. Lacoste hävisi matsin ja vedon, mutta hänen sanottiin taistelleen kuin krokotiili. Myöhemmin hän omaksui tästä saamansa lempinimen myös oman vaatemerkkinsä logoksi.

Lacoste on universaalisti vetoava brändi

Lacosten pikeepaita on saanut lukuisia uusia ilmeitä vuosien saatossa, eivätkä muotijätin vaatteet rajoitu enää vain tähän ikoniseen nimikkopaitaan. Brändin rento ja siisti smart casual -tyyli vetoaa jokaiseen vapaa-ajallaan ja työaikanaan huolellisesti pukeutuvaan naiseen ja mieheen. Lacosten neuleen kauluspaitaan, chinoihin ja kevyisiin tennareihin toistuvasti yhdistävä leimataan nopeasti fiksusti pukeutuvaksi. Yhdistelmä tuo tyyliisi myös sporttisen ja menevän leimansa, josta et halua koskaan päästä eroon.

Harva vaate on yhtä aikaa käytännöllinen, energinen ja äärimmäisen hienostunut. Lacoste on näitä kaikkia. Sama vaate on ihanan rento sekä tenniskentällä tai frisbeegolfia pelatessa että perjantai-iltapäivän palaverissa. Molemmissa tilanteissa tunnet olosi varmaksi ja ehdottoman tyylikkääksi. Muotitalon vaatteet mukailevat vartalosi muotoja kevyesti. Ne eivät paljasta liikaa vaan tuovat esiin vain sen, mikä näyttää hyvältä. Avara kaulus jää avoimeksi juuri oikean verran ja oikeasta kohdasta, vaate jättää liikkumavaraa mutta myötäilee upeasti siluettiasi ja tarkkaan harkitut leikkaukset huolehtivat asun ryhdikkäästä ilmeestä.

Tutustu myös