Mallisto

Suositut filtterit
11 005 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tuo päivittäiseen tyyliisi ripaus sporttisuutta tai päivitä urheilugarderobisi Nike-tuotteilla! Niken huikean laajasta tuotevalikoimasta löydät nimittäin niin lajispesifit urheilutuotteet kuin huipputrendikkäät vaatevalinnat päivän lookkiasi täydentämään. Tässä kaikkien tuntemassa sporttimerkissä yhdistyvätkin urbaani katumuoti ja huipputason urheilullisuus aivan ennennäkemättömällä tavalla! Oletpa siis aina liikkeessä pysyvä sporttailija tai huippumuodin salat läpikotaisin tunteva fashionista, kurkkaa Nike-tuoteperheen laajaa valikoimaa ja valikoi oman tyylisi katseenvangitsijat.

Nike pukee sporttimimmit ja -jätkät

Nike on yksi maailman suurimmista urheiluvaatevalmistajista ja näin ollen tietää tarkalleen, millaiset urheiluvaatteet toimivat ja mitä vaatteilta ja kengiltä vaaditaan onnistuneen suorituksen takaamiseksi. Aktiiviseen urheiluun täydellinen valinta ovat DRI FIT -materiaalista valmistetut trikoohousut ja -paidat, sillä ne takaavat tehokkaan kosteudensiirron iholta yhdistettynä erinomaiseen hengittävyyteen sekä nopeaan kuivumiseen. Kenkiä valitessasi pidä mielessä harrastamasi lajin vaatimukset, sillä Niken valikoimasta löydät erinomaiset kengät niin juoksuun, kuin vaikkapa golffiin tai koripalloonkin. Vaate- ja kenkävalikoimaa täydentävä laaja asustekattaus tarjoaa sen sijaan mahdollisuuden myös sporttiasun tyylittelyyn, sillä valikoimasta löytyy lippiksiä, pipoja, laukkuja sekä reppuja joka lähtöön!

Urbaanin katumuodin ykkönen

Sporttisuus on ehdottomasti katumuodin kuuminta hottia ja tämän tyylin avaintekijät löytyvät Nikelta! Yhdistämällä esimerkiksi jumppatrikoot trendikkäisiin AIR MAX -lenkkareihin ja bombertakkiin, et voi mennä vikaan. Harmaat kapealahkeiset collegehousut kaipaavat kaverikseen vain valkoisen t-paidan, lempitennarisi ja tyylikkään lippiksen – yksinkertaisen urbaani katutyyli on valmis. Urheilullisuutta henkivillä vaate- ja asustevalinnoilla, kuten esimerkiksi oversized-hupparilla tai tyylikkäällä treenikassilla, tuot asuihisi ripauksen hyväntuulista asennetta, joka välittää ympärilleen positiivista energiaa. Niken valikoimasta löytyvät vaatteet ja varusteet niin naisille kuin miehillekin mutta myös perheen pienimmille. Kaikissa sateenkaaren väreissä loistavat värivaihtoehdot ja raikkaat kuosit ja printit tarjoavat mahdollisuuden trendikkääseen hauskanpitoon!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua