accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / Nike 6313 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
6313 tuotetta
6313 tuotetta

Urheilumaailman moniosaaja

Niken treenivaatteissa urheilet tyylillä

Sanonta "nimi on enne" sopii ainakin tähän yhdysvaltalaiseen maailman suurimman urheiluvaatteiden, -kenkien, ja -välineiden valmistajaan. Nike on nimittäin nimetty kreikkalaisen mytologian voiton jumalatteren mukaan.

Niken "swoosh"-logo on tullut tunnetuksi kaikkialla maailmassa sitten yhtiön perustamisen 1964. Urheilukengistä aloittaneen merkin tuotevalikoimaan kuuluu nykyään urheiluvaatteiden lisäksi urheiluvälineet ja myös vapaa-ajan vaatteita.

Nike markkinoi tuotteitaan alamerkeillä. Nike Golf valmistaa vaatteita ja asusteita urheilulajien kuningassarjaan kuuluvaan golfiin, Nike Sportwear puolestaan keskittyy rentoon sporttimuotiin ja Nike Performance valmistaa nimensä mukaisesti suorituskykyä parantavia urheiluvaatteita. Skeittityyliin hurahtaneet löytävät omanalaisensa kuteet Nike SB-mallistosta. Niken missio on luoda innovaatioita ja inspiraatiota kaikille urheilijoille, ammattilaisille ja aloittelijoille, ympäri maailman. Tämän urheilujättiläisen tuotteita myydäänkin jo yli 110 maassa – Nike on myös useiden eri urheilukenttien tunnettu sponsori.

Nike-kengät, -vaatteet ja -urheiluvälineet löydät nyt Zalandon valtavasta Nike-kokoelmasta. Mikä ikinä urheilulajisi tai tasosi onkaan, tämä merkki tarjoaa sinulle siihen oikeat kengät, vaatteet ja välineet. Laadukkailla välineillä treenaaminen on aina mielekkäämpää! Myös trendikkäät ja istuvat vaatteet saattavat tuoda lisäpotkua treenaamiseen. Valikoimaamme kuuluu Nike-kengät ja -vaatteet niin naisille, miehille kuin lapsille. Tutustu nyt eri Nike-valikoimaamme ja tilaa itsellesi uudet treenikengät tai -vaatteet.