Suositut filtterit
194 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos et vielä ole kuullut Antony Moratosta, olet todella jäänyt jostakin paitsi! Nuori ja dynaaminen vaatemerkki – jonka takana muuten piileksii italialainen Lello Caldarelli – on pöllyttänyt miesten muotimarkkinoita hyvällä tavalla. Etenkin nuoret miehet voivat löytää oman tyylinsä raikkaiden leikkausten ja laadukkaasti valmistettujen tuotteiden valikoimasta.

Mallisto edustaa nuorta, itsevarmaa miestä, joka tietää mitä haluaa. Antonio Moraton avulla voit löytää oman tyylisi ja kehittää sitä edelleen. Tyylejä sen tarkemmin lokeroimatta voit valita tuotepaletista itsellesi sopivat vaihtoehdot.

Millainen isä, sellainen poika: Brändin perustaja Lello Caldarelli tykkää näet pukea poikansa samistyyliin, ja tämän vuoksi osasta vaatteita on saatavilla myös lastenkokoja.

Kolmessa Antony Morato -tyylissä on hyvän olon takuu

#1 Hipsterit voivat tuntea liki kaikki Antony Morato -valikoiman trendivaatekappaleet omikseen. Niin cooleja kaulus- ja T-paitoja kuin rentoja housuja ja neuleita sisältävä mallisto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin yhdistelmiin. Esimerkiksi slim fit farkkujen ja rennon pitkähihaisen paidan kombinaatio ei taatusti jätä kylmäksi!

#2 Dandy poimii valikoimasta tyylikkäät pikkutakit ja kauluspaidat, jotka voi yhdistää vaikkapa rentoon neulepaitaan. Mallistosta löytyy apu myös kylmiin päiviin: Upeat villakangas- ja välikausitakit sopivat klassiseen keikarityyliin – unohtamatta sitä, että myös laskeutuvista kankaista valmistetut puvut kuuluvat valikoimaan.

#3 Rennon sporttiset miehet pidetään tyytyväisinä väljillä vaatteilla. Heille Antony Morato -mallisto tarjoaa peruspaitoja ja neuleita sekä hyvännäköisiä farkkuja ja miellyttävän rentoja kangashousuja – eli kaikkea sellaista, mikä tuntuu mukavalta päällä. Urheilullista ja pelkistettyä, ilman turhaa koreilua. Sopii tyyliin, istuu hyvin ja jättää tilaa hengittää!

Yhdistele ja sekoita