Villapaidat

Suositut filtterit
156 tuotetta
infoSponsoroitu
Hyppää tuotekarusellin yliHyppää takaisin tuotekarusellin yli
infoSponsoroitu
Hyppää tuotekarusellin yliHyppää takaisin tuotekarusellin yli

Villapaidat löydät Zalandolta

Voiko villapaitoja olla koskaan liikaa? Ei, jos meiltä suomalaisilta kysytään. Talvi kolkuttaa ovella ja monet suomalaiset kaivavat lämpimiä vaatteita vaatekaapista esille. Enää kesän kevyet paidat ja lyhyet shortsit eivät riitä – tarvitaan järeämpiä valintoja. Ja mikä olisikaan sopivampi vaatekappale lämpöä tuomaan kuin villapaita?

Suomalaiset rakastavat villaa - eikä ihme; villa on erinomainen ja luonnollinen materiaali, jonka laatu on korkea ja ominaisuudet erinomaiset. . Luonnonmateriaalit ovat laadukkaita ja niissä on mahtavat ominaisuudet. Villa materiaalina on erityisen mahtava; se hengittää, pitää lämpimänä ja pysyy hyvänä vuosikausia, jos sitä hoitaa hyvin. Villapaidat ovat monen laatua arvostavan vaatekappale, ja erityisesti Suomen säissä mainio vaatekappale. Villapaita on melkein kuin aarre – se säilyy pitkään hyvänä, jos vain muistat pestä sen oikein. Villa ei pidä kovista pesulämpötiloista, joten sen pesuun suositellaan yleensä käsinpesua tai villapesua pesukoneessa. Huolehtimalla villapaidastasi saat kuitenkin siitä iloa tuovan vaatekappaleen useiksi vuosiksi eteenpäin.

Zalandon valikoimasta löydät villapaitojen lisäksi myös paljon erilaisia sekoitusneuleita. Esimerkiksi jos päämateriaaliin lisätään elastaania ja nailonia, saadaan neuleeseen paljon hyviä ominaisuuksia. Villa ei myöskään sovi välttämättä kaikille ihotyypeille, vaan saattaa vaikkapa hieman kutittaa. Tällöin perinteinen pehmeä neule voikin olla parempi vaihtoehto.Villapaita – säällä kuin säällä

Oletko kokeillut, miltä villapaita tuntuu kesäiltoina? Se ei ole useinkaan liian kuuma juuri sen vuoksi, koska se hengittää. Se pitää juuri sopivasti lämpimänä myös kylmempinä kesäiltoina. Talvella taas se on lyömätön vaatekappale. Eron huomaa helposti silloin, jos unohtaa pukea villapaidan päällystakin alle. Villa sitoo lämpöä, mutta ei hiosta, joten se on erinomainen valinta kerrospukeutumiseen.

Villapaita on paljon muutakin kuin monien mielessä oleva paksu, pörröinen paita. Esimerkiksi Zalandolta löytyvät monet pikeepaidat, t-paidat, liivit ja printtipaidat sisältävät villaa. On siis monia vaihtoehtoja, missä vaatekappaleissa hyödyntää villan lyömättömiä ominaisuuksia. Löydät myös useita eri värivaihtoehtoja Zalandon paitojen ja neuleiden valikoimasta, joten löydät varmasti sinulle mieleisimmät vaihtoehdot. Tykkäätkö esimerkiksi enemmän neutraaleista, maanläheisistä sävyistä? Vai haluaisitko tuoda asuusi väriä vaikkapa keltaisella tai sinisellä paidalla? Hanki laadukas ja aina trendikäs villapaita Zalandon suuresta paitavalikoimasta.

Villapaita on mainio lahjaidea

Pehmeä paketti on kaikkien suosikkipaketti silloin, kun se sisältää laadukkaan ja käytännöllisen villapaidan tai neuleen. Silloin, kun kauppoihin alkaa ilmestymään joulukalentereita ja joulukoristeita, voi jo luvan kanssa alkaa miettimään joululahjaostoksia. Ja mikäpä olisikaan ihanampi ja parempi lahja läheiselle kuin laadukas neule? Zalandon laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisen villapaidan sinulle tärkeille ihmisille – sekä tietenkin myös samalla itsellesi. Vuoden loppupuolella on useamman kuukauden uurastus takana, joten miksipä ei palkitsisi itseään kaikesta työstä. Myös sinä olet ansainnut kestävän ja laadukkaan neuleen, jota voit käyttää vuosia eteenpäin. Kurkkaa Zalandon laaja valikoima ja löydä sinulle ja läheisillesi sopivimmat neuleet ja paidat monessa eri värissä ja tyylissä.