Talvikengät

Talvikengät

Sujautatko talven tullen jalkaan mieluiten varrelliset bootsit tai kenties nauhalliset talvinilkkurit? Viileämpi vuodenaika ei tarkoita mielikuvituksettomia jalkinevalintoja! Talvikengät ovat yhdistelmä tarkkaa trendikkyyttä ja mukavan persoonallista askellusta.

Kun etsit vaatteita, jotka toimivat näppärästi monessa asussa, suuntaa katseesi alaviistoon. Talvikengät toimivat tyyliankkureina vuodenajan pukeutumisessa, jossa muodikkuus ja käytännöllisyys kohtaavat. Persoonalliset jalkineet ovatkin must-have-valinta niin huoliteltuun kuin rennompaan asukokonaisuuteen. Arkipäivien menossa mukana kulkevat persoonalliset talvipopot edustavatkin juuri omintakeista muotiasennetta.

Talvikengät edustavat lämpimän trendikästä jalkinetyyliä

Jokaiseen viikonpäivään sopiva pukukoodi vaatii osakseen tarkkalaatuisia kenkiä. Trendikäs valikoima vinkkaa varmat valinnat niin muotimuusien kuin tyyliniekkojen signature-pukeutumiseen. Löydät mallistoista suosikkijalkineita niin erilaisissa kuoseissa, materiaaleissa kuin väreissäkin. Puhumattakaan valinnanvarasta varsien pituuksien tai tarkkojen yksityiskohtien kohdalla! Fiiliksen mukaiset jalkineet löytyvät ajankohtaisesta valikoimasta käden käänteessä.

Talvikengät ovat parhaimmillaan osana harkittua ja hyväntuulista asua. Kenkien valinnassa on hyvä fokusoida niin tarkkaan istuvuuteen kuin skarppiin siluettiin. Näiden kenkien repertuaari ei jätä sinua kylmäksi, etsitpä sitten statement-bootseja tai huoliteltuja nauhakenkiä. Varrelliset ja pyöreäkärkiset talvisaappaat ovat varma valinta huolettomaan lookiin. Linjakkaat jalkineet ystävystyvät niin farkkujen kuin ulkoiluhousujen kanssa. Lainaa katutyylin viboja sujauttamalla jalkaan ajattomat rouheapohjaiset biker-bootsit. Nahkapintaiset kengät ovat ajattomat jalkineet niin miesten kuin naistenkin garderobiin. Kengät, joista löytyy pieni korko, ovat talvikenkien luotettavia suosikkeja. Naisten ei tarvitse luopua korkeammista koroista talvellakaan, kun kenkäkaappiin valitsee esimerkiksi vuorelliset talvisaappaat. Stailaa kokonaisuutta mielenkiintoiseksi nilkkureiden, kangashousujen ja selkeälinjaisen päällystakin yhdistelmällä. Talveen sopivat saappaat ovat ajankohtainen ryhtipäivitys silloin, kun etsit vuodenajan vaatetuksen tärppejä. Jos olet puolestaan enemmän sporttisen lookin puolesta liputtaja, katsasta valikoiman nauhalliset ja virtaviivaiset talvitennarit.

Yhdistele ja sekoita