Mallisto

Suositut filtterit
362 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jalkojesi valinta on ECCO

Valitse ECCO, kun haluat tarjota jaloillesi täydellistä mukavuutta ja ajatonta tyylikkyyttä. Tanskalainen jalkinevalmistaja ECCO on tunnettu monikäyttöisistä ja korkealaatuisista jalkineista, jotka edustavat minimalistista pohjoismaalaista muotoilua. Merkin laajasta valikoimasta löydät city-käyttöön kävelykenkiä ja klassisia nilkkureita tai sandaaleita, tennareita ja vaelluskenkiä urbaaniin liikuntaan ja retkeilyyn.

Näissä kengissä yhdistyvät käyttömukavuus ja laadukkaat materiaalit. Yrityksen tavoitteena on nostaa kenkien käyttömukavuus aina uudelle tasolle parantamalla jalkineiden suorituskykyä ja varmistamalla, että ne istuvat aina mukavasti käyttäjänsä jalkoihin. Kenkien käyttömukavuus perustuu siihen, että brändi panostaa kenkien suunnittelussa jalan luonnolliseen liikkeeseen, muotoon ja ääriviivoihin.

Huipputeknologialla jalkaan täydellisesti muotoutuvat kengät

ECCOn tavaramerkkinä on korkealaatuiset materiaalit, jotka se valitsee luotetuilta ja huolella valituilta toimittajilta. Brändi valmistaa kengissä käyttämänsä nahat itse omissa tehtaissaan, jotka sijaitsevat Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Kaukoidässä. Jalkinevalmistaja kehittää jatkuvasti moderneja kenkien valmistusmenetelmiä, ja käyttää suunnittelun tukena huipputeknologiaa. Brändin tavoitteena on nostaa kenkien käyttömukavuus aina uudelle tasolle parantamalla jalkineiden suorituskykyä ja varmistamalla, että ne istuvat aina mukavasti käyttäjänsä jalkoihin.

ECCO käyttää BIOM® NATURAL MOTION® -teknologiaa useissa kenkämalleissaan golfkengistä vapaa-ajan kenkiin. Ruiskuttamalla kevyitä materiaaleja suoraan kengän ulkopohjaan syntyy kiinteä, joustava ja kevyet sidos päällisen ja ulkopohjan välille. Tämä takaa sen, että jalat eivät väsy kengissä pitkänkään käytön jälkeen.

Miesten ECCO VITRUS -mallistossa käytetään tukea, joka mahdollistaa FLUIDFORM™-materiaalin virtauksen sisään ja tuen ympärille. Tämä teknologia auttaa saavuttamaan kengälle muodon, joka myötäilee jalan luonnollisia kaaria. Tuloksena on tyylikäs miesten kävelykenkä, jota jaksaa käyttää vaikka koko päivän. Naisten kengissä Shape Collectionin piilotettu korko ja tuki takaavat jalalle erinomaisen mukavuuden ja vakauden.

Ergonomisesti muotoillut kengät työhön, vapaa-aikaan ja urheiluun

Monipuolisesta valikoimasta löytyy jalkineita, jotka soveltuvat hyvin niin sisä- kuin ulkokäyttöön, työhön tai vapaa-aikaan. Ergonomisesti muotoillut kengät soveltuvat hyvin myös vaativaan työkäyttöön. Kattavasta valikoimasta löytyvät sekä naisten ECCO-kengät, miesten ECCO-jalkineet että lasten ECCO-kengät. Ohuesta ja pehmeästä nahasta tehdyt kävelykengät ja mokkasiinit ovat kevyet ja mukavat jalassa. Lämpimät vaellus- ja talvikengät soveltuvat puolestaan erinomaisesti pohjoisen vaativampiin ja kylmiinkin sääolosuhteisiin. Brändi on luotettava kenkämerkki, jonka laadukkaista materiaaleista valmistetut jalkineet kestävät kovaa kulutusta.

Laajasta valikoimasta löydät myös kenkiisi ja tyyliisi sopivat asusteet. ECCOn laukuissa ja vöissä on käytetty samaa korkealuokkaista nahkaa, jota käytetään kenkien valmistuksessa. Valikoimassa on selkäreppuja, joihin kannettava tietokone mahtuu hyvin mukaan. Olkalaukut ja avaimenperät herkullisissa kauden väreissä valmistetaan kierrätetystä nahasta.

Jos sinulle kestävä kehitys on tärkeä kriteeri kenkiä valitessasi, on hyvä tietää, että merkissä huomioidaan kestävä kehitys kaikissa tuotannon vaiheissa, ja yritys panostaa vahvasti siihen, että ympäristövaikutukset huomioidaan tarkasta. Brändin monipuolisesta valikoimasta löytyy runsaasti tuotteita, joista löydät kestävä kehitys -merkinnän. Sano ECCO, kun haluat jaloillesi hyvää.