Mallisto

237 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos arki ahdistaa, pysähdy hetkeksi ja mieti, mistä kenkä puristaa. Kehoaan arvostava kulkija valitsee kengät, joissa jalat eivät valita. Eccot jalkaan ja mars matkaan, sillä maailma odottaa sinua.

Ecco lupaa luotettavaa laatua jaloillesi

Pukeutumisessa tyyli on tärkein, mutta ei kuitenkaan terveyden ja mukavuuden kustannuksella. Tämä on ollut mielessä tanskalaisilla kenkäsuunnittelijoilla, kun he ideoivat uusien Ecco-kenkien malleja ja muotoja. Suosittujen laatujalkineiden tuotanto aloitettiin Tanskassa jo 1960-luvulla, ja siitä pitäen ne ovat valloittaneet maailmaa. Niiden valmistuksessa yhdistyvät parhaalla tavalla pohjoismainen suunnittelu, perinteinen käsityö ja nykyaikainen teknologia. Niin lenkkarit, saapikkaat kuin kävelykengätkin on muotoiltu hyvin jalkaan sopiviksi, ja korkealaatuinen nahka myös joustaa tarvittaessa. Ajattomien peruskenkien valikoimaa on täydennetty tyylikkäillä saappailla ja ajankohtaisten trendien inspiroimilla nilkkureilla. Perinteiset nahkakenkien värit musta ja ruskea ovat saaneet kavereikseen raikkaita sävyjä, kuten sinistä. Lasten kengistä löytyvät juuri ne iloiset värit, joista pienet pitävät. Naisten ja miesten kävelykengissä ja saapikkaissa painottuu hillitty muotoilu, kun taas sandaalit ja sneakerit antavat luvan leikittelyyn.

Kolme tapaa nauttia Ecco-kengistä

Tyylikkäät mutta konstailemattomat nahkakengät sopivat melkeinpä mihin tahansa asuun. Rennon lookin saat aikaan yhdistämällä ne farkkuihin ja t-paitaan. Miksi et valitsisi muodikkaita reikäfarkkuja ja vinoon leikattua printtipaitaa? Kapeat farkut ja ylisuuri neulepaita korostavat rentouden lisäksi lempeyttäsi. Nämä vaatteet yhdessä hillittyjen kenkien kanssa kertovat, että sinua on helppo lähestyä. Toinen tapa on yhdistää Eccot osaksi bisnespukeutumista. Niin miesten nauhakengät kuin naisten korolliset nilkkuritkin sopivat osaksi asiallista toimistotyyliä. Kiiltonahkakengissä kehtaa mennä juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Muistathan täsmätä kenkien värin asuusi. Kaiken ei tietenkään tarvitse olla yhtä väriä edes bisnestyylissä, vaan voit tehdä hauskoja korostuksia vaikkapa räväkällä kravatilla tai rusettikauluksisella puserolla. Kolmas ja coolein tapa käyttää suosittuja monitoimijalkineita on pukeutua sporttisesti. Lenkkarit ja nahkatennarit harmaiden verkkareitten ja ison t-paidan kanssa kertovat muille, ettet ota asioita turhan vakavasti. Liikkuvan maailmanvalloittajan asuun sopivat myös vaelluskengät. Ne kaipaavat kaverikseen letkeitä reisitaskuhousuja. Maanläheiset värit korostavat luonnonläheisyyttäsi. Neulottu beanie-pipo tekee ulkoiluasustasi trendikkään.

Tutustu myös