Mallisto

Suositut filtterit
1 714 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Champion on amerikkalainen urheiluvaatteisiin keskittyvä vaatevalmistaja, joka on valmistanut huippulaadukkaita tuotteitaan huippu-urheilijoille ja kaikille urheilullisesta elämäntavasta nauttiville jo lähes sadan vuoden ajan! Yritys on suunnitellut ja valmistanut vaatteita muun muassa maailmanluokan koripalloilijatähdille, mutta laajasta valikoimasta löytyy upeat kuteet ihan jokaiselle sporttimimmille ja -jätkälle!

Suosio on kantanut yli vuosikymmenten ja noussut jälleen 2010-luvulla huimaan kukoistukseen. Ajan saatossa kertynyt kokemus takaa vaatteiden laadun sekä ajattoman tyylikkyyden, joka on pysynyt tunnistettavana läpi vuosien. Tänä päivänä tuotemerkin simppeli C-logo onkin varmasti jokaiselle muodista, urheilusta ja urbaanista street-kulttuurista kiinnostuneelle empimättä tuttu!

Champion - voittajan valinta!

Champion on katumuodin ja katukulttuurin sanansaattaja, sillä tunnetaanhan se hupparin, street-tyylin kulmakiven, luojana! Tuotemerkki luottaa vaatteissaan yksinkertaiseen tyylikkyyteen sekä street-vaikutteiseen sporttisuuteen, joka on omiaan pukemaan katujen kisut ja kollit. Mallisto koostuu ikoniseen asemaan nousseiden huppareiden ja college-paitojen lisäksi t-paidoista, shortseista sekä eri mittaisista verryttelyhousuista. Urbaani sporttityyli syntyy käden käänteessä yhdistelemällä omia suosikkeja rohkeasti omalla uniikilla tyylillä. Harmaat collegeshortsit ovat esimerkiksi kuin tehty yhdistettäväksi yksiväriseen t-paitaan ja mustaan farkkutakkiin. Rennon, mutta trendikkään katuasun kruunaavat viileät, huomiota herättävät tennarit. Mustat slim fit -farkut ovat taasen logolla varustetun college-paidan luottokumppani! Leikittelemällä eri värisillä college-paidoilla ja -housuilla on sinulla rajattomat mahdollisuudet luoda uusia, urbaanin sporttisia suosikkiasuja olipa suuntanasi sitten hikiset urheilutreenit tai suurkaupungin kadut!

Champion pukee sporttiset miehet, naiset ja lapset laadulla ja tyylillä. Huima suosio ei ole tuulesta temmattu, vaan ansaittu peräänantamattomalla suunnittelutyöllä ja puhtaalla ammattitaidolla. Champion - vain yksi voi voittaa!

Yhdistät helposti