Mallisto

68 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisilta naisille suunnitellut Röhnisch-urheiluvaatteet ovat ihanteellinen valinta kaikkiin naisten suosikkilajeihin. Harrastitpa sitten joogaa, juoksua, kuntoilua, golfia tai uintia, Röhnisch on ehdottomasti luotettavin urheiluvaate kaikkiin näihin lajeihin. Naisten liikkumiseen erikoistunut yritys on selvittänyt pitkällisen tutkimustyön avulla, millainen vaatteen pitää olla, jotta se tukee parhaiten urheilusuoritusta.

On tärkeää, että kiinnität erityistä huomiota urheiluvaatteidesi istuvuuteen. Huonosti päälle istuvat urheiluvaatteet, varsinkin alusvaatteet, hiertävät ihoa ja tekevät kuntoilusta epämiellyttävän kokemuksen. Tämä tunne moninkertaistuu, kun rankan treenin jälkeen lihasten palautumisen lisäksi pitää palautua huonojen treenivaatteiden aiheuttamista vaurioista. Kun valitset naisten erityispiirteisiin suunnitellun Röhnisch-asun, voit unohtaa vaatetuksen kokonaan ja keskittyä pelkkään harjoitteluun.

Röhnisch on pohjoismaisen naisen pehmeä treenikaveri

Vaikka treeni on kovaa, pitää treenivaatteen olla pehmeä ja mukava. Röhnischin perustaja Helmut Röhnisch ymmärsi tämän jo varhain. Hänen yrityksensä oli edelläkävijä urheilumateriaaleissa jo 1990-luvulla, jolloin yritys julkaisi, ensimmäisenä maailmassa, funktionaalisen mikrokuitukankaan, joka venyi, hengitti ja kuivui nopeammin kuin mitkään muut aiemmin keksityt materiaalit. Sama innovoiva kehitys on jatkunut tähän päivään asti.

Röhnischin tekniset urheiluvaatteet siirtävät tehokkaasti hikeä pois ihon pinnalta samalla kun ne pitävät ihon sopivan lämpöisenä koko harjoittelun ajan. Teknisten ominaisuuksien lisäksi Röhnisch-vaatteet ovat leikkauksiltaan kekseliäitä ja tyylikkäitä. Mallistojen topit ovat sesongin suosikkiväreissä ja niitä koristaa usein brändin laadusta kertova logo. Treeniasun alaosa, kuten myös yläosa, kannattaa valita aina lajin mukaan. Joogaan sopivat paremmin löysät housut kun taas juoksulenkille kannattaa pukea tiukat trikoot, jotka antavat tilaa pitkille, vauhdikkaille askelille.

Yhdistele ja sekoita