Bokserit

2 631 tuotetta

Bokserit kuuluvat tänä päivänä miesten suosituimpiin alushousumalleihin. Niiden suosion perustana toimii kaksi yksinkertaista mutta tärkeää syytä: ne sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä. Olitpa sitten mustien perusbokserien, kirkkaiden värien tai näyttävien kuvioiden ystävä, laajasta boxerimallistostamme löydät omaan makuusi sopivat mallit tunnetuilta alusvaatevalmistajilta.

Lyhyillä lahkeilla varustetut, napakasti istuvat boxerit ovat ansainneet paikkansa nykymiesten suosikkialusvaatteena. Ne eivät purista tai hierrä mutta myötäilevät vartaloa miellyttävän tiukasti sen parhaita puolia korostaen. Boksereiden yleisilme on miehekäs ja selkeän yksinkertainen, ja ne sopivat mainiosti niin rentoon katutyyliin kuin huomaamattomiksi alushousuiksi puvunhousujen tai tiukasti istuvien kangashousujen alle. Bokserit ja t-paita ovat myös mitä mukavin yöasu tai oloasu kotisohvalle.

Boxerit kuuluvat miesten ehdottomiin alushoususuosikkeihin

Miesten boksereiden ylivoimaisesti suosituin väri on klassinen musta, joka näyttää hyvältä joka tilanteessa. Myös raikas valkoinen ja tyylikäs harmaa kuuluvat boksereiden luotetuimpiin perusväreihin, mutta niiden kanssa suosiosta kamppailevat pirteät ja näyttävät värisävyt aina tulisen punaisesta merelliseen turkoosiin. Yksiväristen boksereiden tärkeimpiin visuaalisiin elementteihin kuuluu valmistajan logolla tai muulla printillä koristeltu vyötärönauha, joka etenkin nuorten miesten katumuodissa saa silloin tällöin pilkahtaa esiin paidan helman ja housujen välistä.

Modernin miehen boksereissa saa olla myös värikkäiden kuvioiden runsautta. Yksinkertaisimmillaan kuviot ovat pelkistettyjä raitoja, mutta suurieleisen printtimuodin ystävä voi revitellä vaikkapa värikylläisillä kasviaiheilla, sarjakuvateemoilla tai maisemaprinteillä. Suuret mustavalkokuviot sopivat puolestaan miehelle, joka nauttii minimalistisesta värimaailmasta yhdistettynä vahvaan graafiseen ilmeeseen.

Päivitä alusvaatevalikoimasi ajan tasalle ja tilaa kerralla useammat bokserit suosikkiväreissäsi tai piristä arkeasi valitsemalla värikkäät bokserit erilaisilla kuvioilla vaikka viikon jokaiselle päivälle!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua