Bokserit

Suositut filtterit
3 106 tuotetta

Bokserit jokaiseen vaatekaappiin Zalandon verkkokaupasta

Zalandolta löydät bokserit jokaiseen vaatekaappiin. Tarjolla on laaja valikoima alushousuja useilta eri merkeiltä ja monissa eri hintaryhmissä. Voit valita bokserit vaikka pitkäaikaiselta suosikkimerkiltäsi tai kokeilla ennakkoluulottomasti uusia tuotteita. Tutustu niihin rohkeasti. Me Zalandolla olemme valmiita yllättämään sinut iloisesti!

Verkkokaupassamme on myynnissä niin yksittäisiä boksereita kuin useampien housujen pakkauksia. Monipakkauksissa voi olla kahdesta jopa tusinaan tuotetta. Isomman setin avulla voit tehdä taloudellisen valinnan. Samalla tulet helpottaneeksi arkeasi, kun vaatekaapissasi on, mistä valita. Kiireisinä arkiaamuna sinulle jää enemmän aikaa valmistautua päivään.

Sekä yksittäisiä alushousuja että monipakkauksia löytyy useissa eri väreissä. Voit valita turvallisen ja huomiota herättämättömän mustan tai harmaan tai ilotella jollakin väripaletin lukuisista väreistä. Useamman alushousun seteissä voi olla joko yksivärisiä tai erivärisiä housuja. Valitsemalla vaikkapa tiettyä väriä sisältävän setin voit ylläpitää helposti yhtenäistä, hillittyä tyyliä päivästä toiseen alusvaatteista alkaen. Monivärisellä setillä puolestaan voit piristää itseäsi silloin tällöin arjen keskellä. Pukeutuminen lähtee aina alustavaatteista!

Alusvaatteet miellyttävästä materiaalista Zalandolta

Meiltä Zalandolta löydät bokserit, jotka miellyttävät silmää ja tuntuvat hyvältä päällä. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, joiden joukosta sinun on helppo valita omaan makuusi ja käyttöösi sopiva. Valikoimissamme on alusvaatteita, jotka on valmistettu esimerkiksi sataprosenttisesta puuvillasta, puuvillasekoitteesta, villasekoitteesta tai helposti kuivuvasta teknisestä materiaalista. Helpon haun avulla löydät kaipaamasi materiaalit ja muut ominaisuudet.

Osa tuotteistamme on suunniteltu erityisesti urheilua ja liikuntaa varten. Eri lajien harrastajat löytävät nopeasti sopivat vaatteet verkkokaupastamme. Moniin intensiivisiin urheilulajeihin sopivat joustavasta, elastaania sisältävästä sekoitteesta tai teknisestä tekstiilistä valmistetut bokserit. Tällaisten housujen materiaali on hengittävää ja kuivuu helposti, joten olosi säilyy raikkaana myös pitkäkestoisen urheilusuorituksen ajan. Monet luottavat urheilutekstiileihin myös esimerkiksi kesähelteillä. Valikoimistamme löytyy toisaalta esimerkiksi lämpimiä ja samalla hengittäviä vaihtoehtoja villasta, tai tarkalleen ottaen villasekoitteesta, jolloin joukkoon on lisätty muun muassa hieman joustavoittavaa nailonia. Nämä alusvaatteet sopivat vaikkapa retkeilyä harrastaville.

Saat verkkokaupastamme sopivat alushousut eri vartalotyypeille ja erilaisiin makutoiveisiin. Voit valita vyötäröltään matalan, normaalin tai korkean mallin. Valinnassa on hyvä huomioida se, että malli sopii juuri sinun vartalollesi. Hyvin istuva tuote ei purista tai häiritse keskittymistäsi päivän tärkeimpiin asioihin, olipa kyse sitten työstä, perheestä tai vaikkapa vapaa-ajan harrastuksista. Itsevarma ja mukava olo lähtee jo aamun alusvaatevalinnasta, joten pidä huolta, että eväät hyvään päivään ovat kunnossa! Me Zalandolla olemme valmiina postittamaan pakettisi mitä pikimmiten.

Kestäviä boksereita käytön ja ympäristön kannalta

Zalandolta löydät boksereita, jotka kestävät hyvän näköisinä pesusta ja käyttökerrasta toiseen. Meillä on myynnissä monien hyväksi havaittujen merkkien tuotteita, jotka lähetämme sinulle ilomielin. Noudatathan tuotteessa olevaa pesuohjetta, niin voit nauttia ostoksestasi mahdollisimman pitkään. Tarkistathan ohjeesta, missä pesulämpötilassa housusi on pestävä ja voiko koneelliseen lisätä huuhteluainetta. Kaikille tuotteille huuhteluaine ei sovi.

Osa boksereistamme auttaa sinua myös säästämään luonnonvaroja ja tukemaan kestävää kehitystä. Alusvaatteistamme löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät vaatimuksemme merkinnälle materiaalien uudelleenkäyttöä, päästöjen vähentämistä, sosiaalista vastuuta, veden säästämistä tai eläinten hyvinvointia edistävistä tuotteista. Jotkin tuotteistamme täyttävät jopa useampia vaatimuksia ja ovat siten monin tavoin ympäristöystävällisiä valintoja.

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia, jotka edustavat sekä miellyttävää pukeutumista että tukevat tärkeitä tavoitteita. Painottamalla esimerkiksi kestävää puuvillan tuotantoa, kestävää villan tuotantoa tai vettä säästävää tuotantoa teet laadukkaita ostoksia ja samalla hyviä tekoja helposti kotisohvaltasi. Olemme tehneet sinulle kannanottamisen kestävän kehityksen puolesta helpoksi. Sivuillamme on käytössä haku, jonka avulla voit etsiä kestävän kehityksen mukaisia tuotteita muutamalla klikkauksella.