Alushousut ovat pukeutumisen A ja O. Ne ovat jatkuvassa kosketuksessa kehosi herkimpien paikkojen kanssa, ja siksi niiden mukavuuteen ja laatuun kannattaa panostaa täysillä. Vannotko sinä klassisten lahkeettomien alushousujen, niukkalinjaisten tangojen vai matalien lantiomallisten alushousujen nimeen? Entä onko värivalintasi ajaton musta, raikas valkoinen, sporttinen sininen vai kenties jokin villimpi vaihtoehto?

Alushousujen merkitystä pukeutumisessa ei voi korostaa liiaksi. Hyvin istuvat ja hankaamattomat miesten alushousut ovat ehdoton edellytys kehosi hyvinvoinnin kannalta, ja kunnon alushousut antavat koko olemuksellesi aivan erilaisen tunteen ja ryhdin kuin vanhat, rikkinäiset kalsarit. Piristä arkeasi ja kohenna elämänlaatuasi hankkimalla laadukkaat ja näyttävät alushousut, tai päivitä kerralla vaikka koko alusvaatevarastosi uuteen uskoon kätevien monipakkausten avulla.

Miesten alushousut ovat pukeutumisen ehdoton kulmakivi

Klassiset miesten alushousut ovat malliltaan lahkeettomia ja napakasti istuvia mutta silti rentoja ja mukavia. Moderni alusasumuoti on varioinut tästä perusmallista esimerkiksi matalavyötäröisiä versioita, sivuilta äärimmäisen niukkalinjaisia tangoja sekä kevyesti lahkeellisia malleja. Tuttujen perusvärien lisäksi nykypäivän alushousuja piristävät kirkkaina loistavat värit ja voimakkaat kuviot.

Runsaasti liikkuvan kannattaa valita urheilukäyttöön suunnitellut, erityisen hyvin istuvat ja hengittävät miesten alushousut, jotka eivät hankaa ja pitävät ihon mahdollisimman raikkaana. Näyttävän sporttityylin suosija valitsee leveällä vyötärönauhalla varustetut housut, jotka ovat saaneet tyylitellyn loppusilauksen esimerkiksi valmistajan logosta – kun jalassa on tarpeeksi tyylikkäät alushousut, ei haittaa lainkaan, vaikka vyötärökaistale välillä näkyisikin verryttelyhousujen tai farkkujen alta.

Miesten alushousut saavat olla myös leikkisät, värikkäät tai juuri niin eroottiset kuin itse tahdot. Kun hillityt värit tylsistyttävät, revittele esimerkiksi raikkaalla pinkillä, monivärisillä raidoilla tai villeillä eläinkuoseilla. Niukkojen linjojen ystävä räjäyttää tajunnan vaikkapa pienillä mustilla tangoilla tai kirkkaanpunaisilla stringeillä, jotka eivät jätä liikoja arvailujen varaan.

Tutustu myös