Miesten farkkutakit

Suositut filtterit
430 tuotetta

Farkkutakki on klassinen vaatekappale miesten pukeutumisessa. Jokaisella miehellä olisikin hyvä olla vähintään se yksi joka tilanteen farkkutakki kaapissaan. Voit löytää laajasta valikoimastamme ne oikeat farkkutakit tai voit päivittää vanhan farkkutakkisi uuteen, modernimpaan malliin!

Denimin kuningas Levi Strauss esitteli ensimmäiset farkkutakit työmiehille jo 1880, kun työntekoon kaivattiin kestävää ja hengittävää työtakkia. Farkkutakki onkin ehdottomasti käyttömuodin aatelia. 50-luvulla farkkutakista tuli ikoninen vaate mainstream-muodissa ja -kulttuurissa, kun nuorison ihailemat ikonit, nuo elokuvien pahat pojat, pukeutuivat niihin. Kuljit sitten pahojen poikien, cowboyden tai 70-luvun punkkareiden jalan jäljissä, farkkutakki ei tule jättämään sinua pulaan.

Kolme tapaa pukea farkkutakit

Klassikko jo syntyessään. Perinteikäs sininen relaxed fit -farkkutakki on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Luodaksesi modernin lookin, valitse väreiksi mustaa, harmaata ja valkoista. Perus relaxed fit -farkut toimivat klassisen, sinisen farkkutakin kanssa. Valitse housuihin tummempi tai vaaleampi sävy, jotta asusta ei tule liian Bruce Springsteen double denim. Riskien rakastajana voit pukeutua päästä varpaisiin samaan denim-sävyyn.

Underground vai alternative? Musta farkkutakki on käytännöllinen ja siinä on sopivasti piilevälle rokkikukolle sopivaa asennetta. Yhdistettynä mustiin, revittyihin slim fit -farkkuihin ja tennareihin se nostaa sopivasti tyylikästä meteliä. Entistä vahvempaa punk-asennetta kaivat tyylistäsi esiin farkkuliivillä. Hiphop-maailmasta ammentavat tyylinikkarit myhäilevät tyytyväisinä baseball-takkia kopioivassa farkkutakissa, jossa on nahkaiset hihat ja huppu. Rento tyyli viimeistellään tietenkin lippiksellä. Vai vaaditko tyyliltäsi asennetta, joka syntyy erikoisista leikkauksista ja graafisista yksityiskohdista – ihailet huippusuunnittelijoiden persoonallista otetta – vetoketjuin koristeltu biker-mallinen farkkutakki tai villit tikkaukset taatusti miellyttävät silmääsi.

Preppy-mieskin löytää luottofarkkutakkinsa klassisten mallien joukosta. Perinteinen malli tummansinisenä chinojen ja valkoisen paitapuseron kanssa. Tai miten olisi valkoinen farkkutakki – aina kannattaa hieman astua laatikon ulkopuolelle!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista