Alusasut

Miesten kylpytakit

Hinta
24
24
190
190
Käyttövinkki

126 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
FEEL GOOD - Kylpytakki - white AUTHENTIC - Kylpytakki - dark blue ICON - Kylpytakki - magnet ROM - Kylpytakki - rot WAFFLE KIMONO - Kylpytakki - dark blue Kylpytakki - dark blue TEXAS - Kylpytakki - cranberry TEXAS - Kylpytakki - meadowgreen Kylpytakki - blue TEXAS - Kylpytakki - flanell Kylpytakki - grey/black Kylpytakki - white WAFFLE SHAWL COLLAR ROBE - Kylpytakki - dark red ROM - Kylpytakki - turquoise Kylpytakki - blue BASIC KIMONO - Kylpytakki - coralle ROM - Kylpytakki - pepplestone Kylpytakki - green TEXAS - Kylpytakki - winternight Kylpytakki - navy BASIC KIMONO - Kylpytakki - navy TEXAS - Kylpytakki - blau TEXAS - Kylpytakki - purpur TEXAS - Kylpytakki - lagoon Kylpytakki - cruise navy ROM - Kylpytakki - winternight TEXAS - Kylpytakki - pacific TEXAS - Kylpytakki - schwarz HOODED - Kylpytakki - blue shadow ROM - Kylpytakki - weiss TEXAS - Kylpytakki - weiß HOODED - Kylpytakki - huntsman ROM - Kylpytakki - lagoon Kylpytakki - navy/white BASIC KIMONO - Kylpytakki - dark grey ROM - Kylpytakki - cranberry Kylpytakki - anthrazit ROM - Kylpytakki - meaddowgreen Kylpytakki - black heather BASIC KIMONO - Kylpytakki - sand Kylpytakki - indigo Kylpytakki - dunkelblau BASIC VELOURS - Kylpytakki - fuchsia CONTEMPORARY ROBE - Kylpytakki - medium grey POPPY - Kylpytakki - cranberry Kylpytakki - charcoal Kylpytakki - navy Kylpytakki - weiß WELLNESS - Kylpytakki - weiß SHAWL COLLAR GOWN - Kylpytakki - dark blue TEXAS - Kylpytakki - yellow POPPY - Kylpytakki - valleygreen BASIC VELOURS - Kylpytakki - dark grey BASIC VELOURS - Kylpytakki - weiß HOODED - Kylpytakki - aubergine FEELING - Kylpytakki - weiß BELUGA - Kylpytakki - black FEELING - Kylpytakki - flanell POPPY - Kylpytakki - flanell FEELING - Kylpytakki - deep blue

Miesten elämä on toisinaan hektistä ja stressiltä on vaikea välttyä. Siksi on tärkeää välillä pysähtyä ja ujuttaa arkirutiinien sekaan rentouttavia hetkiä itselleen. Onko mitään parempaa kuin kietoutuminen pehmeään kylpytakkiin suihkun, uimisen tai saunan jälkeen? Miesten kylpytakit ovat muistutus niistä arjen ja viikonlopun ihanista hetkistä, jolloin voi vaihtaa täysin vapaalle. Bonuksena miesten kylpytakit ovat lähes viettelevän tyylikkäitä ja takaavat, että näytät aina edustavalta, olitpa sitten juuri noussut sängystä tai havahtunut yllättävään ovikellon soittoon.

Myös kotiasut voivat olla tyylikkäitä. Vaikka kotioloissa ei tarvitsekaan tyylisäännöistä välittää, toisinaan on ihanaa vetäistä ylleen jotain muutakin kuin ne samat vanhat verkkarit ja nukkainen T-paita. Tyylikkäät mutta mukavat miesten kylpytakit tuovat olemukseesi heti ripauksen luksusta ja huoliteltua rentoutta. Kylpytakki kuuluu ehkä niihin vaatteisiin, joita ilmankin voi elää, mutta kun on kerran vetäissyt unelmanpehmeän ja ylellisen kylpytakin ylleen, ei enää edes muista, millaista kotona hengailu oli ennen sitä.

Miesten kylpytakit: miehelle, joka nauttii tyylikkäästä löhöilystä!

Kylpytakki on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ostos. Sen pelkistetty froteekangas poistaa iholta liian kosteuden suihkun jälkeen, se on helppo puhdistaa ja kestää käyttöä hyvin. Kylpytakki on myös ehkä helpoin ja nopein päälle puettava vaate: napituksia ei ole, se tarvitsee vain sujauttaa päälle ja kietaista vyöllä kiinni. Kylpytakki on myös erinomainen lahjaidea miehelle.

Klassinen miesten kylpytakki on puoleen väliin säärtä ulottuva, väriltään tummasävyinen tai valkoinen. Sporttista miestä pukevat hyvin myös hupulliset kylpytakit. Valikoimasta löytyy rohkeitakin värivalintoja tyylistään tietoiselle miehelle, kuten burgundinpunaista, kirkkaansinistä tai fuksiaa. Sinä päätät, mikä sävy miellyttää juuri sinua. Päädyitpä mihin tahansa, voit olla varma, että tämä vaatekappale saa sinut tuntemaan olosi lähes kuninkaalliseksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua