Alusasut

Miesten kylpytakit

Suodatin
    Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Väri
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Kuosi
  • Kestävä kehitys
  • Toimitus
100 tuotetta
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

Shoppaile nyt

Miesten elämä on toisinaan hektistä ja stressiltä on vaikea välttyä. Siksi on tärkeää välillä pysähtyä ja ujuttaa arkirutiinien sekaan rentouttavia hetkiä itselleen. Onko mitään parempaa kuin kietoutuminen pehmeään kylpytakkiin suihkun, uimisen tai saunan jälkeen? Miesten kylpytakit ovat muistutus niistä arjen ja viikonlopun ihanista hetkistä, jolloin voi vaihtaa täysin vapaalle. Bonuksena miesten kylpytakit ovat lähes viettelevän tyylikkäitä ja takaavat, että näytät aina edustavalta, olitpa sitten juuri noussut sängystä tai havahtunut yllättävään ovikellon soittoon.

Myös kotiasut voivat olla tyylikkäitä. Vaikka kotioloissa ei tarvitsekaan tyylisäännöistä välittää, toisinaan on ihanaa vetäistä ylleen jotain muutakin kuin ne samat vanhat verkkarit ja nukkainen T-paita. Tyylikkäät mutta mukavat miesten kylpytakit tuovat olemukseesi heti ripauksen luksusta ja huoliteltua rentoutta. Kylpytakki kuuluu ehkä niihin vaatteisiin, joita ilmankin voi elää, mutta kun on kerran vetäissyt unelmanpehmeän ja ylellisen kylpytakin ylleen, ei enää edes muista, millaista kotona hengailu oli ennen sitä.

Miesten kylpytakit: miehelle, joka nauttii tyylikkäästä löhöilystä!

Kylpytakki on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ostos. Sen pelkistetty froteekangas poistaa iholta liian kosteuden suihkun jälkeen, se on helppo puhdistaa ja kestää käyttöä hyvin. Kylpytakki on myös ehkä helpoin ja nopein päälle puettava vaate: napituksia ei ole, se tarvitsee vain sujauttaa päälle ja kietaista vyöllä kiinni. Kylpytakki on myös erinomainen lahjaidea miehelle.

Klassinen miesten kylpytakki on puoleen väliin säärtä ulottuva, väriltään tummasävyinen tai valkoinen. Sporttista miestä pukevat hyvin myös hupulliset kylpytakit. Valikoimasta löytyy rohkeitakin värivalintoja tyylistään tietoiselle miehelle, kuten burgundinpunaista, kirkkaansinistä tai fuksiaa. Sinä päätät, mikä sävy miellyttää juuri sinua. Päädyitpä mihin tahansa, voit olla varma, että tämä vaatekappale saa sinut tuntemaan olosi lähes kuninkaalliseksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua