Naisten tuubihuivit

Suositut filtterit
67 tuotetta

Supertrendikkäät- ja käytännölliset tuubihuivit sulostuttavat jokaisen naisen vaatekertaa ja ryhdistävät maskuliinista tyyliä. Nuoriso on hulluna tuubeihin - hauskat putkihuivit eivät ole liian jäykkiä, vaan taipuvat jokaiseen tyyliin uskottavasti. Anna pehmeiden, värikkäiden ja eleganttien huivien viedä mennessään!

Tuubihuivin salaisuus on sen monikäyttöisyys. Ne voi sujauttaa sellaisenaan helposti kaulan ympärille, jättää hartioille lepäämään tai kietoa turbaaniksi päähän. Tuubihuivit tulevat villaisen pehmeinä, silkkisen hienostuneina ja sporttisen linjakkaina - oli tyylisi sitten romanttinen, graafinen tai ylenpalttisen chic, löydät oman suosikkisi tuubihuivien joukosta. Ai, pukeudut aina fiiliksen mukaan? No, hanki useampi eri tyylinen ja värinen huivi, niillä on helppo muuttaa samaa asua erilaiseksi joka kerta.

Tuubihuivit pelastavat epävarman asun milloin vain!

Huivit ovat aina olleet tärkeä osa glamourin naisellista muotia. Viimeistelty hienostuneisuus syntyy kevyellä huivilla, jonka kietaiset trikoo- tai paitapuseron kanssa, arkinen asu ryhdistyy yhdellä silmäyksellä. Voit tuoda runsaalla huivilla lisää muotoja tai pidentää jättämällä sen kurkottelemaan vyötärölle. Kokeile kotelomekon kanssa! Kesäinen asu saa boheemia fiilistä, kun kiedot kirkkaan huivin päähän shortsi-lookisi kaveriksi. Talvella se istuu täydellisesti takin päälle - jätä huivi boheemin väljästi harteille tai vedä asiallisen tiukasti sykkyrälle kaulan ympärille.

Huiveja ei kannata jättää väliin miehisessäkään tyylissä. Mikä olisikaan parempi asun hienosäätöön kuin tyylikäs huivi. Sporttisen rento look vai ronski rock-look? Kumpikin on mahdollista luoda yhdellä samalla asusteella - tuubihuivilla. Huivilla lisäät aksentin niin nahka- farkku- kuin parkatakkiisi.

Tuubihuivit eivät katso ikää - niistä on muodostunut nuorisoasusteiden kestosuosikki. Huivi lämmittää ja tuo asuun rentoa viileyttä. Sen voi yhdistää niin gollegehousuihin ja huppariin että farkkuihin ja nahkatakkiin.

Yhdistät helposti