Etsitkö lapsuuden talvien tunnelmaa henkiviä villalapasia, kaipaatko käsineiltäsi pehmeää eleganssia vai kenties nahkapinnan tuomaa lujaa kestävyyttä vaihteleviin olosuhteisiin? Kun käsissä on viimoilta ja pakkasilta suojaavat lapaset, sujuu talvikausi paitsi huomattavasti miellyttävämmin myös monin verroin tyylikkäämmin. Monissa väreissä hehkuvat naisten lapaset tuovat ihanaa pehmeyttä ja iloista lisäväriä talvimuotiin.

Palelevien käsien aiheuttama epämukavuus heijastuu helposti koko olemukseesi: ryhti vetäytyy kyyryyn, kädet painuvat taskuihin ja ilme mutruuntuu happamaksi. Kunnon lapaset laittavat sen sijaan kädet heilumaan ja askeleen keinumaan rennommin. Lämmön ja mukavuuden lisäksi naisten lapaset voivat olla myös ilmeikäs lisä muodikkaaseen syys- ja talvivaatetukseen. Taidokkaasti neulottu villakuosi tai pehmeä mokkanahka antavat kauniin loppusilauksen niin rentoon katulookiin kuin hienostuneeseen bisnestyyliinkin.

Naisten lapaset lämmittävät ja piristävät kylmintäkin päivää

Lapasista rakastetuimmat ja perinteisimmät ovat kunnon villalapaset, jotka lämmittävät ihanasti raikkaan kuulaassa syyssäässä tai kirpeillä pikkupakkasilla. Ensimmäisiin viileisiin syysilmoihin ja alkukevään aurinkoon sopivat puolestaan ohuet neulelapaset, joissa kädet eivät kuumene liikaa. Naisten lapaset voivat olla makusi mukaan hehkuvan moniväriset, pirteän raidalliset tai pelkistetyn yksisävyiset. Lapasten ilmeen täydentävät tietenkin niiden sävyihin sopiva pipo ja kaulahuivi.

Silloin, kun taivaalta satelee pienten hiutaleiden sijaan raskasta räntää tai kun tahdot varustautua purevia viimoja vastaan kunnon rukkasilla, valitse luotettavat nahkakintaat, jotka sietävät niin pakkasta, tuulta kuin pientä kosteuttakin. Lämpimän paksulla karvavuorella varustetut kintaat lämmittävät ihanasti myös tunturivaelluksilla tai hiihtoretkillä ja sopivat täydellisesti yhteen myös räiskyvän nuotion ja kuuman kaakaon kanssa. Voit yhdistää maanläheisen ruskean ja mustan sävyiset rukkaset mätsäämään karvalakkisi sekä talvitakkisi ja -kenkiesi kanssa tai luoda jännittävää kontrastia valitsemalla niiden pariksi aivan toisenlaista värimaailmaa. Esimerkiksi hempeät pastellisävyt tai kirkkaat perusvärit antavat potkua nahkakintaiden luonnonläheiseen ilmeeseen.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista