Säärystimet

Suositut filtterit

Säärystimet tuovat talvikauden naistenmuotiin miellyttävää lämpöä ja piristävää ilmettä. Säärystimien tärkein tehtävä on tietenkin suojata ja lämmittää nilkkoja sekä sääriä, mutta sen lisäksi ne ovat myös tehokas asuste ja mainio tapa antaa värikästä potkua muuten tummasävyiseen talvimuotiin. Kauniiden neulesäärystimien avulla voit pidentää hameen, shortsien tai caprihousujen käyttökautta pitkälle miinusasteisiin ja antaa lyhytvartisille kengille mahdollisuuden myös kylmemmillä keleillä.

Säärystimet tuovat naisten talvipukeutumiseen monipuolisuutta ja lämpöä

Kun pakkasviima ja lumituiskut jylläävät täysillä, tekevät muhkeat villasäärystimet ulkoilusta huomattavasti siedettävämpää. Tehokkaimman lämmön saat paksuilla ja pitkillä villaisilla säärystimillä, jotka voidaan vetää jopa polven yli maksimaalisen lämmön saavuttamiseksi. Tällaiset säärystimet soveltuvat erinomaisesti tilanteisiin, jolloin kylmästä ulkoilmasta täytyy vaihtaa nopeasti asialliseen sisätilamoodiin – vedä elegantit palmikkokuvioiset villasäärystimet jalkojen suojaksi esimerkiksi juhliin tai kaupungille suunnatessasi, ja riisu ne samalla kun jätät takin naulaan. Kevyet neulesäärystimet sopivat puolestaan lämmittämään rentoa syystyyliä tai vapauttamaan toppahousujen ikeestä heti kevätauringon lämmetessä. Kun yhdistät säärystimet kapealahkeisiin farkkuihin ja tukevapohjaisiin tennareihin tai varrettomiin nauhakenkiin, voit nauttia pikkukenkien keveydestä pitkälle syksyyn. Lyhytvartiset, puolisääreen ulottuvat säärystimet tuovat asuun keveää polvisukkailmettä, ja istuvat loistavasti yhteen esimerkiksi trendikkäiden nilkkapituisten housujen kanssa.

Säärystimet antavat jaloille vapauden nauttia talvesta mukavasti ja tyylikkäästi

Vaikka pakkasta olisi toistakymmentä astetta, ei aina huvita pukeutua talvihousuihin – kauniit hameet ja niihin sopivat kengät ovat aivan liian ihania käytettäväksi vain kesäkeleillä! Kaiva siis rohkein mielin kaapista lempihameesi, yhdistä siihen paksut sukkahousut sekä tukevat korkonilkkurit ja vedä säärten suojaksi naisellisen elegantit tummat säärystimet, jotka sopivat kauniisti yhteen esimerkiksi villakangastakin ja samansävyisten asusteiden kanssa. Väriä ja lämpöä naisten urbaaniin katutyyliin tuovat puolestaan esimerkiksi lyhyen bomber-takin, kirkkaan väristen farkkushortsien ja paksujen lämpölegginsien kanssa puetut moniväriset neulesäärystimet, jotka täydentävät iloisesti jykevien nahkamaihareiden rosoisen ilmeen. Säärystimet ovat loistava lisä myös capri-mittaisten kangashousujen tai farkkujen kanssa, ja rapakeleillä niitä voi käyttää suojaamaan housunlahkeita kuralätäköiden roiskeilta.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista