Sukat

Naisten leggingsit

Hinta
9
9
125
125
Mallisto

48 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Leggingsit - COTTON TOUCH VELVET - Leggingsit - very black AVA - Leggingsit - black 3 PACK - Leggingsit - dark blue COLLANT - Leggingsit - noir SEAMLESS - Leggingsit - black Leggingsit - anthrazit WARM UP 60 - Leggingsit - mocca WARM UP 60 - Leggingsit - black PURE MATT 50 - Leggingsit - black Leggingsit - black Leggingsit - navy OTTAWA - Leggingsit - nero Leggingsit - marine PURE MATT - Leggingsit - black PURE MATT 50 - Leggingsit - black POSTNATAL SUPPORT - Leggingsit - black ILLUSION - Leggingsit - black Leggingsit - schwarz ILLUSION - Leggingsit - ivory 9 MONTHS - Leggingsit - black ILLUSION - Leggingsit - cassis Leggingsit - antique rose Leggingsit - black

Legginsit - mitkä ihanat arjen pelastajat! Ryhdy itsesi hemmottelijaksi ja hyödynnä naisten legginsien mukavuus niin arjessa kuin työelämässäkin. Kanna ne tyylillä ja lunasta täydellinen mukavuus itsellesi!

Vieläkin suosiossa, eikä sille näy loppua! Naisten legginsien suosio on vankkumaton kärkitrendien joukossa. Jo 80-luvulla syntynyt villitys on vain 2000-luvulle tultaessa kasvanut suunnattomasti, ja ne ovatkin lunastaneet vahvan jalansijan jokaisen naisen vaatekaapissa. Legginsit ovat samaan aikaan sekä alus- että päällysvaate, mikä on mahdollistanut niiden loputtoman määrän käyttötarkoituksia, jossa vain inspiraatio on rajana.

Valitse legginsit tilaisuuden mukaan

Kuka on sanonut, etteikö legginsit kävisi myös juhlaan! Nimittäin suosion kasvaessa naisten legginsien tyylit ja mallit ovat vaihtuneet niin trendien kuin vuodenaikojenkin mukaan, ja valikoima on laajentunut perusvärien lisäksi sähäköihin neonväreihin, erilaisiin paljetteihin ja kuvioihin. Yhdistä viikonloppulookiin hyvin laskeutuva pusero, tuo upeat sääresi esiin kiiltävän juhlavilla legginseillä ja täydennä kokonaisuus tyyliin sopivilla korkokengillä. Säästä perusväriset mustat, harmaat ja beiget puuvillalegginsit arkeen ja pukeudu niihin, kun haluat nauttia vapaa-ajasta rennosti. Yhdistä tyyliin suuri neulepusero tai pitkä toppi sekä tennarit. Legginseillä voi luoda mitä uniikeimpia tyylejä, sillä puuvillaisten mallien lisäksi voit valita erilaisia versioita, kuten keinonahka- ja farkkulegginssejä. Luo myös sporttinen tyyli helposti hupparilla, urheilulegginseillä ja juoksukengillä!

Legginseissä kuljet kaikkialle tyylillä, mukavuudesta tinkimättä!

Yhdistät helposti