Lippikset

Suositut filtterit
3 118 tuotetta

Lippikset

Lippis on ajankohtaisen muodin tärkein asuste. Salaisuus piilee sen monipuolisuudessa. Se lyö rennon leiman mihin tahansa tyyliin. Sillä voi muuntaa tyyliä erilaiseksi helposti, halusit sitten lisätä hieman särmää naiselliseen tyyliin tai sporttisuutta räätälöityyn bisnestyyliin. Jos et siis vielä omista yhtään lippistä, kannattaa toimia nyt, jos haluat olla ajantasaisen muodin mukainen. Löydät valikoimastamme lippikset eri tyyleihin – niin sporttiset snapbackit, hienostuneet merkkilippikset kuin rennommat lätsät.

Lippikset trendien mukaan – kokeile faijalippistä!

Lippikset sopivat niin miesten kuin naisten jokapäiväiseen tyyliin. Seuraatko trendejä silmä tarkkana ja vaalit tyyliäsi viimeistä yksityiskohtaa myöten? Ehkä hattuhyllylläsi kiikkuukin jo huippuajankohtainen faijalippis. Mitä lienevät sanoa maailman isät siitä, että heidän signature-tyylinsä on nyt kaikkien tyyli? Emme usko heidän pahastuvan. Dad hat -trendi on pyyhkinyt yli catwalkien ja ihailtujen katutyylien. Voimme nähdä muun muassa tyyli-ikoneiden kautta, kuinka monipuolinen asuste lippis voikaan olla. Sen voi pukea räätälöityyn tyyliin jopa puvun kanssa tuomaan rennon lisän. Tai ehkä kaupunkityyli syntyy chinoista, kauluspaidasta ja merkkilippiksestä. Naiset voivat pukea lippiksen feminiinisen tyylin kanssa tuodakseen twistiä ilmeeseen. Mekko ja rento skeittilippis on hurmaava yhdistelmä lempitennareiden kanssa. Luksusmerkkien minimalistiset logot saavat näkyä nyt! Merkkilippikset tuovat reippaan rennon vivahteen muuten hienostuneeseen tyyliin.

Lippikset katutyyleissä

Katumuotiin lippikset ovat kuuluneet aina kiinteästi. Katumuodissa urheilullisuus korostuu, koska moni tyyli on napattu alun perin urheilumaailmasta. Parhaimmillaan lippikset ovatkin rentojen farkkutyylien kanssa. Girlfriend-farkut, rento huppari ja lippis on itsevarman cool lookki. Entä miesten urbaani tyyli pillifarkkujen, pitkän t-paidan ja bombertakin kanssa? Skeittihenkiset trucker-lippikset sopivat graafiseen tyyliin, jossa kohtaavat murretut ja harmaat sävyt. Lippiksen ei tarvitsekaan aina olla signature-asuste, joka huomataan jo kaukaa, vaan se saa olla asun huomaamattominkin osa. Minimalismi-trendi, jossa vaivaton yhdisteltävyys korostuu, näkyykin vahvasti myös lippismuodissa. Värikäskin persoona löytää toki tyyliinsä sopivan lippalakin, nimittäin valikoimassa on myös kirkkaita värejä ja kuvioituja pintoja.

Yhdistele ja sekoita

Lippis on kauden ehdoton must-hankinta

Lippikset ovat ehdoton must-hankinta täydentämään kenen tahansa hattuhyllyä ja asustearsenaalia. Lippisten tärkeyttä muodissa ei sovi vähätellä - ei katumuodissa, ei high street -muodissa. Erityisesti viime vuosina nämä urheilumaailmasta muotiareenoille siirtyneet asusteet ovat nousseet hattutrendien kärkeen. Löydät lippisvalikoimastamme kaikki huippumerkkien trendikkäimmät lippikset! Lippikset ovat yllättävänkin monipuolinen asuste: niillä on helppo joko tuunata asiallista tyyliä rennommaksi, terävää tyyliä pehmeämmäksi, feminiinistä maskuliiniseksi tai tuoda boheemiin tyyliin pieni sporttinen vivahde. Olisiko nyt aika hankkia lippis, jolla taiot asusi tyylistä toiseen?

"Dad hat" -lippikset ovat ehdottomasti nousseet trendikkäimmäksi lipaksi snapback- ja trucker-lippisten ohi. Kyllähän tunnistat lippiksen, jonka isät laittavat päähänsä lähtiessään kalaan tai pihahommiin? Kanvaasikankaasta tai puuvillasta valmistettu baseball-lippis, jonka lippa kaartuu juuri sopivasti mutta ei liikaa. Kyllä, juuri se paikallispankista tai suosikkiurheiluseurasta lahjoitettu lippis - se on nyt trendikäs! Nykyaikaiset huippumerkkien mallit ovat luonnollisesti moderneja ja sporttisen sliipattuja, joten lippis kannattaa ehdottomasti päivittää urbaaniin tyyliin sopivaksi.

Parhaiten dad hat -lippikset sopivat denim-lookin kanssa. Toisaalta sporttinen lippa tuo bisnespukuun juuri sopivasti reipasta huolettomuutta. Valitse musta tai tummansininen, jotta lippis ei hyppää liikaa esille lookista. Sama sininen sporttilippis tuo naiselliseen tyyliin ripauksen poikamaista fiilistä. Yhdistää sen voit niin double denim lookiin, boheemiin maksimekkoon kuin farkkujen ja bleiserin seuraksi. Urbaanimpi look syntyy, kun valitset jakun sijaan farkkutakin tai bomberin.

Suoralippaiset ja snapback-lippikset ovat statement-asusteita, jotka ovat nuorekkaan urbaaneja. Värikäs baseball-lippis tuo tummaan asuun väriä tai sillä voi täydentää jo valmiiksi persoonallisen, street swagin lookin. Entä miten olisi boheemi flat cap -lätsä tai militäärimaailmasta lainattu utilitäärinen lippalakki maastonvihreänä?