accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Lippikset

Merkki
m
Väri
Hinta
2225 tuotetta
2225 tuotetta

Lippis on kauden ehdoton must-hankinta

Lippikset ovat ehdoton must-hankinta täydentämään kenen tahansa hattuhyllyä ja asustearsenaalia. Lippisten tärkeyttä muodissa ei sovi vähätellä - ei katumuodissa, ei high street -muodissa. Erityisesti viime vuosina nämä urheilumaailmasta muotiareenoille siirtyneet asusteet ovat nousseet hattutrendien kärkeen. Löydät lippisvalikoimastamme kaikki huippumerkkien trendikkäimmät lippikset! Lippikset ovat yllättävänkin monipuolinen asuste: niillä on helppo joko tuunata asiallista tyyliä rennommaksi, terävää tyyliä pehmeämmäksi, feminiinistä maskuliiniseksi tai tuoda boheemiin tyyliin pieni sporttinen vivahde. Olisiko nyt aika hankkia lippis, jolla taiot asusi tyylistä toiseen?


"Dad hat" -lippikset ovat ehdottomasti nousseet trendikkäimmäksi lipaksi snapback- ja trucker-lippisten ohi. Kyllähän tunnistat lippiksen, jonka isät laittavat päähänsä lähtiessään kalaan tai pihahommiin? Kanvaasikankaasta tai puuvillasta valmistettu baseball-lippis, jonka lippa kaartuu juuri sopivasti mutta ei liikaa. Kyllä, juuri se paikallispankista tai suosikkiurheiluseurasta lahjoitettu lippis - se on nyt trendikäs! Nykyaikaiset huippumerkkien mallit ovat luonnollisesti moderneja ja sporttisen sliipattuja, joten lippis kannattaa ehdottomasti päivittää urbaaniin tyyliin sopivaksi.


Parhaiten dad hat -lippikset sopivat denim-lookin kanssa. Toisaalta sporttinen lippa tuo bisnespukuun juuri sopivasti reipasta huolettomuutta. Valitse musta tai tummansininen, jotta lippis ei hyppää liikaa esille lookista. Sama sininen sporttilippis tuo naiselliseen tyyliin ripauksen poikamaista fiilistä. Yhdistää sen voit niin double denim lookiin, boheemiin maksimekkoon kuin farkkujen ja bleiserin seuraksi. Urbaanimpi look syntyy, kun valitset jakun sijaan farkkutakin tai bomberin.


Suoralippaiset ja snapback-lippikset ovat statement-asusteita, jotka ovat nuorekkaan urbaaneja. Värikäs baseball-lippis tuo tummaan asuun väriä tai sillä voi täydentää jo valmiiksi persoonallisen, street swagin lookin. Entä miten olisi boheemi flat cap -lätsä tai militäärimaailmasta lainattu utilitäärinen lippalakki maastonvihreänä?