Mallisto

Suositut filtterit
858 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Miten asustaisit trendikkäät vaatteet tyylikkäästi? Yhdysvaltalainen Fossil on erikoistunut naisten ja miesten persoonallisiin asusteisiin, lompakoihin, laukkuihin, kelloihin ja koruihin. Näitä moderniksi päivitettyjä klassishenkisiä asusteita ihailevat huippumuotia palvovat uraohjukset.

Olet uranainen, joten sinulla on toisinaan elähdyttäviä tapaamisia esimiehen kanssa. Luotatko silloin pelkistettyyn asiatyyliin, johon kuuluvat esimerkiksi kapealahkeiset kangashousut ja armottoman selkeälinjainen pusero? Fossilin kauniista rannekellosta voisit vilkuilla kokouksessa kuluvaa aikaa, mutta elegantti asuste täydentää viehättävästi myös asusi ilmettä! Miesten pukupäivää voisi tehostaa maskuliinisempi ajannäyttäjä. Myös Jon Hamm on bongattu brändin kello ranteessaan, siinä näkyvät erittäin selkeästi numerot. Olisiko omassasi enemmän sporttisuutta ja näppärä ajanottotoiminto?

Fossil on huomionarvoinen osa muodikasta pukeutumista

Fossilin kellot ovat ilmeeltään simppeleitä, mutta joukossa on runsaamminkin koristeltuja ihanuuksia. Rannekellojen kimaltavat ja hienostuneet yksityiskohdat hakevat kovasti huomiota! Olisiko suosikkisi feminiininen unelma vai vähän reilumpi boyfriend watch? Huippubrändin kellot ja korut sointuvat luontevasti toisiinsa, joten niistä on hauska rakentaa naisellisia kokonaisuuksia. Miesten kellot, kaulaketjut ja sormukset edustavat vahvasti maskuliinista tyyliä. Nuorekkaissa rannekoruissa on sekoitettu metallia ja nahkaa taidokkaasti yhteen.

Amerikkalaisbrändi on päästänyt luovuutensa irti naisten laukuissa! Niissä on muodikkaan reiluja ja pyöreitä muotoja. Tehosteina on rokahtavia niittejä, ajantasaisia hapsukoristeita ja idearikkaasti sijoitettuja vetoketjuja. Miesten olkalaukut, tietokonelaukut ja salkut ovat saaneet näyttävyyttä taskuista, soljista ja selkeästä muotoilusta.

Leikittele brändin feminiinisen värisillä inspiraatioilla mielin määrin: esimerkiksi Fossilin olkalaukkujen kekseliäs kaksivärisyys kiinnittää kivasti huomiota, jos asusi on yksivärinen. Oletko äärimmäinen tyylifriikki, joka valitsee yhteensopivat värit aurinkolaseja ja sateenvarjoa myöten? Sujauta sopivan värinen lompakkokin laukkuusi, samoin voivat tietysti miehetkin tehdä! Heidän värimaailmansa on pääosin klassinen, mutta ei trendikkäitä väripilkkujakaan ole joukosta unohdettu!

Tutustu myös