Maksimekot

Suositut filtterit
2 282 tuotetta

Maksimekot ovat säilyneet muodin huipulla jo pitkään. Myös useat julkkikset ovat rakastuneet niiden näyttävyyteen ja helppouteen. Tyyli-ikoneiksikin tituleeratut huippumalli Kate Moss sekä näyttelijä Sarah Jessica Parker on nähty useaan otteeseen mitä upeimmissa maksimekoissa. Ja miksipä ei!

Pitkä ja näyttävä mekko tarjoaa kantajalleen täydellisen lookin niin rentoon kesäpäivään kuin juhliinkin. Rento trikoinen mekko on erinomainen valinta, kun haluat pukea päällesi jotain supermukavaa, mutta säilyttää muodikkuuden ja oman tyylisi. Rennompaan mekkoon voit hyvin yhdistää trendikkäät, pelkistetyt tennarit. Jos haluat luoda juhlavamman lookin, valitse mekoksi silkkiä tai unelman kevyttä sifonkia, joka laskeutuu kauniisti. Asusta mekkosi tyyliisi sopivilla koruilla ja upeilla korkokengillä. Avonaiseen ja hihattomaan mekkoon saat lisää näyttävyyttä ja ilmettä pukemalla kaulaasi runsaan kaulakorun. Jos haluat hullutella, voit koota suuren koruryppään käyttämällä useaa eri korua, näin saat luotua uniikin silauksen upeaan lookiisi.

Valitse supertrendikäs maksimekko hempeän pastellisena, räiskyvänä kukkakuosina tai klassisen yksivärisenä!

Maksimekkojen helmojen pituus vaihtelee aina maahan ulottuvasta pohkeen keskivaiheille ulottuvaan helmaan. Myös epäsymmetrisiä helmoja, joissa etuosa on takaosaa lyhyempi, on tarjolla. Upeat printit, aina vahvoista kukkakuvioista itämaistyylisiin luomuksiin, antavat jo valmiiksi näyttävälle mekolle vieläkin upeamman ilmeen. Erityisesti julkkikset rakastavat käyttää vahvasti kuvioituja mekkoja. Hollywoodissa suosittuja kuoseja ovat kukkakuviot sekä pastellisina että vahvoissa perusväreissä sekä mekot, joissa on yhdistetty kahta eri kuviota kuten raitaa ja kukkaa. Hollywood-tähtösistä erityisesti Jennifer Aniston on totuttu näkemään kevyissä, kuvioiduissa maksimekoissa.

Sekä kaupungille että rannalle suunnatessa voit yhdistää mekkoosi varvassandaalit. Valitsemalla kimaltelevat sandaalit mattavärien sijaan, saat helposti lisättyä asuusi ripauksen luksusta. Ballerinat ovat toinen erinomainen ja supertrendikäs vaihtoehto yhdistettäviksi pitkän ja hulmuavan mekon kanssa. Maksimekot eivät ole ainoastaan hellepäivien vaate, vaan ne sopivat hyvin myös viileämpiin päiviin. Pukemalla mekkosi kanssa nahkatakin ja vetäisemällä jalkaan maiharit, saat luotua rock-henkisen lookin, jolla pärjää hieman kylmemmilläkin ilmoilla. Yksiväriset mekot antavat mahdollisuuden leikitellä asusteiden runsaudella ja väreillä.

Mikä ikinä lempityylisi onkin, valitsemalla maksimekon voit olla varma, että näytät upealta!

Yhdistät helposti