Pikkumustat

306 tuotetta

Mustat juhlamekot ovat täynnä upeaa eleganssia, joka taipuu jokaisen naisen tyyliin. Musta on värinä klassinen ja ajaton. Mustalla värillä luot myös helposti imartelevan siluetin. Väriä mustaan juhlamekkoon voi ripotella asusteilla, joille musta "kanvaasi" jättää reilusti tilaa. Jokaisen naisen olisi hyvä omistaa vähintään yksi musta juhlamekko: pikkumusta. Haltioidu mustien juhlamekkojen upeista silueteista!

Mustat juhlamekot – eleganssia ja klassisuutta

Mustat juhlamekot ovat avain taianomaiseen juhlatyyliin. Niillä voit joko piiloutua huomaamattomasti juhlahumuun tai kohauttaa saapuessasi sisään juhlatilaan. More is more -tyylin nainen valitsee mustaan juhlamekkoonsa runsaasti röyhelöitä, kimalletta tai paljastavia pitsipintoja. Erityisesti naisellisen romanttiset röyhelöt ovat ajankohtaisia ja muodikkaita yksityiskohtia naisten juhlatyylissä – hipaisevatko röyhelösi kevyesti tanssilattiaa vai korostatko dekolteetasi sievillä röyhelöillä? Kerrostetut kankaat, laskokset ja pliseeraukset tuovat mustaan pintaan elävyyttä, rakennetta ja kaunista graafisuutta. Veistoksellinen ja runsas helma on tyrmäävä näky ja riisuttu design tekee tyylistä klassisen mutta modernin. Tylli on täällä taas! Tyllihelma tuo sievistelevään minimittaan rouheaa asennetta. Kimaltavat yksityiskohdat dekolteella saavat kasvosi loistamaan ja kertovat, kuka on illan kuningatar. Oletko se sinä?

Pikkumusta on mustien juhlamekkojen klassikko

Pikkumusta on naisten juhlapukeutumisen klassikko. Sitä se ei aina ollut. Coco Chanelin luoma pikkumusta oli 20-luvulla vallankumouksellinen ja rohkea, ja jakoi naiset kahtia. Sen mustaa väriä, joka kuvaa surua ja hartautta, kauhisteltiin. Kuitenkin samalla sen polvimittainen pituus, joka kapinoi perinteikästä naisten hametta vastaan, tarjosi vapautta. Jokaisen naisen tulisi siis jo ihan naisten muodin vapauttamisen nimeen omistaa vähintään yksi pikkumusta. Se on monipuolinen juhlavaate, joka sopii aina cocktail-tilaisuudesta häähumuun. Pikkumusta on feminiinisyyden ilmentymä, ja voi olla niin ladylike, alternative kuin femme fatale. Mikä olisi oma tulkintasi tästä ihanasta klassikosta? Kauniisti olkapäät paljastava 50-lukua henkivä mekko? Ylväs viittamallinen minimekko? Discopallon tavoin kimalteleva pinta? Hillitty pitkähihainen malli? Tai ehkä luot uniikin ilmeen suurista kuvioista? Mustat juhlamekot ovat täynnä upeita vaihtoehtoja!

Yhdistät helposti