Mallisto

Suositut filtterit
399 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

The Kooples kehottaa pukeutumaan kuin poika- tai tyttöystäväsi

Veljekset Alexandre, Laurent ja Raphaël Elicha perustivat pariisilaista katumuotia, genderfluidia pukeutumista ja high end -vaatteita yhdistävän The Kooplesin vuonna 2008. Veljeksiä inspiroivat pariskunnat, joiden pukeutuminen täydentää toisiaan – ’kooples’ onkin ranskan kielessä slangisana, joka tarkoittaa pariskuntia. On ihan ok ostaa toiselle paita, jota sitten lainailee sopivan paikan tullen. Merkki on käyttänyt myös mainonnassaan tosielämän seurustelevia pareja.

The Kooplesin ilme on tunnistettava: se henkii rock-estetiikkaa ja käyttää paljon tummia värejä androgyyneissä vaatteissaan. Leikkaukset ovat melko selkeitä ja linjakkaita, mutta merkille tärkeä räätälöintitaito tulee ilmi erityisesti yksityiskohtaisissa juhlamekoissa tai esimerkiksi nahkatakeissa. The Kooplesin vaatteet ovat ulkonäöltään rosoisia, mutta ehdottoman elegantteja ja tuovat pukeutumiseesi erityisen, yksilöllisen säväyksen.

Androgyyni The Kooples yhdistää rakastavaiset

The Kooplesin mallistoista löydät paljon tuotteita, jotka sopivat niin miehille kuin naisille. Malliston vaatteiden avulla rohkeat pariskunnat voivat myös synkronoida tyylinsä keskenään. Naisten ja miesten vaatteita voi myös helposti yhdistää. Maskuliinisesti leikattu, kukallinen kauluspaita yhdistettynä naisellisiin farkkuihin ja nahkatakkiin luo kiinnostavan lookin. Rento asu syntyy myös klassisesta printtipaidasta ja skinny-farkuista. Onko tyylisi enemmän klassinen? Valitse raikas valkoinen kauluspaita, farkut ja klassinen bleiseri. Lopputulos on yksinkertainen ja huiman tyylikäs.

Asusteet ovat tärkeä osa pukeutumista ja tähän The Kooples onkin panostanut. Androgyyni ilme korostuu, kun vedät jalkaasi nauhalliset herrainkengät tai paksupohjaiset lenkkarit. Yhdistämällä herkkään juhlamekkoon naiselliset, mutta rock-henkiset nilkkurit ja nahkatakin, nostat tyylisi urbaanille high-street-tasolle. Merkin laukut ovat myös tsekkaamisen arvoisia: käsilaukuissa on mielenkiintoisia yksityiskohtia ja mallistosta löytyy useampi kätevä unisex-laukku, joita voitte häpeilemättä kantaa partnerisi kanssa vuorotellen.

Mallistoissa on viime aikoina nähty ilahduttavan paljon värejä, jotka yhdistyvät saumattomasti merkille tyypilliseen mustaan. Perinteinen, moitteettomasti leikattu puvuntakki sopii niin t-paidan kuin kukkamekon pariksi. Vaatteiden materiaaleina käytetään usein 100-prosenttista puuvillaa tai esimerkiksi ylellistä silkkiä, joten vaatteet säilyttävät muotonsa ja pysyvät laadukkaina pitkään, kunhan pidät niistä huolta. Merkki kannustaa tähän ja antaa sivuillaan tarkkoja ohjeita vaatehuoltoon ja esimerkiksi pesulämpötiloihin, jotka kannattaa ehdottomasti tsekata.

The Kooples tarjoaa katumuotia, skarppeja työasuja ja iltatyyliä

Löydät The Kooplesin valikoimista vaihtoehtoja lukuisiin erilaisiin tilanteisiin ja elämäntyyleihin. Voit valita hupparin tai t-paidan farkkujen tai verryttelyhousujen kanssa halutessasi urbaanin ja rennon tyylin. Toimistolle löydät mallistosta linjakkaat ja laadukkaat kauluspaidat, joihin saat särmää leveälahkeisilla farkuilla ja korkonilkkureilla. Yöelämää ja juhlia varten löydät naisellisen mekon lähes missä tahansa haluamassasi pituudessa.

Pukeutuakseen tämän viileän merkin vaatteisiin ei tarvitse olla osa muotitietoista pariskuntaa. Tosin eräs merkin perustaneista veljeksistä on todennut, että pukeutuessasi The Kooplesin asuihin, et ehkä ole kauaa sinkku! Niin tai näin, shoppaile Zalandosta itsellesi tämän unisex-muodin tyylikkäimmän edustajan vaatteita ja asusteita ja tyylisi kiittää.