Mallisto / The Kooples

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Pituus
  • Käyttövinkki
  • Kuosi
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
402 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/5

Ranskalainen The Kooples edustaa hienostuneen rosoista high-end-muotia, joka yhdistää kauniisti pariisilaisen preppy-tyylin rokkaavaan grunge-tyyliin. Merkki ammentaa inspiraationsa hienostuneeseen designiinsa brittiläisen räätälöidystä tyylistä. Jos etsit vaatekaappiisi jotain erityistä ja huipputrendikästä, joka tuo tyyliisi kuitenkin autenttisen yksilöllisen leiman, tulet ihastumaan tähän merkkiin syvästi. Myös siinä tapauksessa, jos uskot, että vaikuttava tyyli syntyy harkituista yksityiskohdista ja laadukkaista materiaaleista.

The Kooples luottaa rakkauden voimaan

The Kooplesin vaatteet henkivät huipputrendikästä unisex-fiilistä, ja merkki kannustaakin yhdistelemään feminiinistä ja maskuliinista tyyliä – on siis ihan ok, jos lainailet aina välillä tyttö- tai poikaystäväsi vaatekaapin aarteita. Huippumuodikkaan vaikutelman luomiseksi voit myös pariskuntana sovittaa tyylin yhteen! Merkki ammentaakin inspiraatiota näyttävistä pariskunnista, joiden elämäntyylistä kumpuaa autenttinen asenne ja joiden tyyli on viimeisen päälle hip! Mainoksissa The Kooples käyttääkin näitä oikean elämän cooleja pariskuntia – olisitteko partnerisi kanssa yksi näistä trendikkäistä pariskunnista? Myös merkin nimen inspiraationa toimi ranskalaisittain slangilla lausuttu englanninkielinen sana "couples", joka sopi merkin brittihenkiseen designiin täydellisesti. Merkin vaatteista osa suunnitellaankin siten, että niitä voisi yhdistellä miesten ja naisten kesken.

The Kooples -vaatteilla on helppo täydentää mitä tahansa tyyliä

Löydät The Kooplesin valikoimasta kaikki tärkeimmät pukeutumisen klassikot tyrmäävän tyylikkäinä: bleiserit, kauluspaidat ja paitapuserot sekä klassista muotoilua edustavat kengät erottuvat yksityiskohdillaan ja kiinnostavilla pinnoillaan ja kuvioillaan. Pääosin mallisto luottaa perusväreihin mustaan ja valkoiseen ja lisää terävyyttä esimerkiksi punaisella ja harmaan sävyillä. Merkki tehostaa elegantin räätälöityä tyyliään panostamalla näyttäviin yksityiskohtiin, kuten ainutlaatuisiin napituksiin ja tikkauksiin. Vahvat leikkaukset ja kukkaprintit kohtaavat herkän pitsin ja läpikuultavat materiaalit. Chic todella on sana, joka kuvaa merkin vaatteita parhaiten. Ei ole lainkaan ihme, että vuonna 2008 perustettu merkki on jo nyt luonut vahvan uran modernilla high-end-muodillaan, joka henkii juuri sopivasti vintage- ja -rock-estetiikkaa. The Kooplesin preppy-tyyliin voi törmätä niin Pariisin, Lontoon, New Yorkin, Soulin kuin Tokionkin metropolien huippumuodin täyttämillä kaduilla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista