Suositut filtterit
164 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ovatko moderni muoti ja naisellinen pukeutuminen lähellä sydäntäsi? Haluatko tuoda pukeutumisessasi esiin rohkeaa asennetta ja ymmärrystäsi korkealuokkaisesta tyylistä? Siinä tapauksessa kauniin pukeutumisen asiantuntija Elisabetta Franchi on valintasi! Huippulaadukas italialaismerkki ilahduttaa muodin ystäviä upeilla vaateluomuksillaan ja herkän naisellisilla vaatekokoelmillaan. Rohkeita ja uudenlaisia leikkauksia sekä ajattomia yksityiskohtia pursuavat vaatteet ovat kuin taideteoksia, joilla tuot hauskaa ja vaihtelevaa ilmettä jokapäiväiseen pukeutumiseesi. Korkealuokkaista muotia italialaisin vivahtein ? Elisabetta Franchin tyyli vie sydämesi!

Elisabetta Franchin vaatemalliston helmistä jokaikinen sopisi suoraan punaiselle matolle tai huipputrendikkäisiin juhliin! Näissä upeissa muotiluomuksissa esiinnyt aina eduksesi. Malliston kaunis ja käytännöllinen kotelomekko toimii juhla-asuna siinä missä toimistollakin. Vaihtelevalla yksiolkaimisella leikkauksella tai epäsymmetrisellä polvipituisella helmalla näyttävä tyyli korostuu entisestään. Elisabetta Franchin valikoimiin kuuluu useita huikean trendikkäitä haalareita, joiden lahjepituuden voi valita sirona caprina, aaltoilevalla leikkauksella viimeisteltynä shortsimallina tai muodikkailla, pitkillä trumpettilahkeilla. Kenkiä vaihtelemalla saat asuun joko hillittyä klassisuutta tai supernäyttävää juhlavuutta!

Elisabetta Franchi ? italialaista huippumuotia trendikkäille naisille!

Elisabetta Franchi tuo naisten kenkiin hauskaa ja naisellista fiilistä. Kenkien pirteät yksityiskohdat tuovat korumaista kauneutta asukokonaisuuksiin. Upeat saappaat, trendikkäät tennarit ja kauniit sandaalit Elisabetta Franchi kruunaa tyylillään naiselliseen pukeutumiseen sopivaksi. Esimerkiksi hopeiset piikkarit tai kullanhohtoiset, gladiaattorihenkeen suunnitellut varvassandaalit ovat ihana vaihtoehto kirkkaan sävyisen kesähameen, juhlavan maksimekon tai vaikkapa topin ja nahkahousujen yhdistelmään.

Kenkien runsaat värivaihtoehdot jättävät tilaa mielikuvitukselle. Voit koristaa esimerkiksi cocktail-juhliin sopivan pikkumustan ilmettä ihastuttavilla vadelmanpunaisilla piikkareilla, joiden yksityiskohtia täydentävät niittilenkkejä kiertävä nauhoitus ja kultainen suuri vetoketju. Sipaisemalla näiden korkkareiden nauhat sirolle rusetille ja lisäämällä huulillesi saman sävyistä punaa, on herkullinen iltakokonaisuus kruunattu ja iltajuhlien uusi tähti on syttynyt!

Yhdistele ja sekoita