Mallisto

Suositut filtterit
603 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ikonisen Max Mara -muotitalon sisarbrändi MAX&Co poimii muotivirtauksista parhaat trendit, ja yhdistää ne catwalkeja ihanasti viilentäviksi, raikkaiksi ja omannäköisiksi tuulahduksikseen. Muotitalon päämallistoon verrattuna, MAX&Co on nuorekkaampi versio luksusbrändistä. Luonnonmateriaaleja kuten silkkiä, puuvillaa ja pellavaa suosiva MAX&Co ei kannusta muodin kertakäyttökulttuuria vaan luo ajattomia must have -tuotteita, joita haluat omistaa, et vain kokeilla.

Brändin kasvoiksi valittu, reality-sarja The Citystä tuttu, Olivia Palermo kuvaa hyvin italialaisen muotitalon käsitystä kauneudesta. Virheetön ja hienostunut Park Avenuen prinsessa pukeutuu aina parhaisiinsa yhdistelemällä vaatekaappinsa klassikkokappaleita uusilla ja mielenkiintoisilla tavoilla. Olivian tyyli vaihtelee sympaattisesta ja äärimmäisen hienostuneesta arkipukeutumisesta räväyttäviin juhla-asuihin unohtamatta missään vaiheessa sitä, mikä tekee luodusta kokonaisuudesta elegantin.

MAX&Co - luo itsesi uudelleen, joka päivä

Unelmoitko helposti hallittavasta vaatekokonaisuudesta, jonka osat sopivat yhteen melkein itsestään? Laitoitpa melkein mitkä tahansa vaatteet vierekkäin henkarille, saat niistä aina uuden idean seuraavan päivän asua varten.

Helppo yhdisteltävyys on yksi MAX&Co -mallistojen parhaista puolista. Tyylit, värit ja materiaalit noudattavat selkeää ja yhtenäistä linjaa. Herkän naiselliset asut koostuvat pehmeistä materiaaleista ja neutraaleista sävyistä. Raikkaat, siniraidalliset vaatteet tuovat yläluokkaista purjehdusseuran merihenkisyyttä pukeutumiseesi, kun taas värikkäillä ja sporttisilla yhdistelmillä näytät olevasi valmis rentoon hauskanpitoon. Kirsikka kakun päällä on vaivaton juhlapukeutuminen, jota varten olet harjoitellut pukeutumalla fiineimpiin arkiasuihisi joka päivä.

MAX&Co on vaateperfektionistin unelma, jonka voit saavuttaa kokoamalla oman kokoelmasi täydellisesti yhteen sopivia, luksusta tihkuvia perusvaatteita sekä muutaman vielä hienomman juhla-asun arvokkaimpia tilaisuuksia varten. Elämä on muodin juhlaa, joten nauti siitä joka hetki.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista