Katalogi

Suositut filtterit
310 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arjen univormujen tyylisäännöt on tehty rikottaviksi, tai vähintään lempeästi ravisteltaviksi. Tämän tietää tanskalainen chic-muodin lähettiläs Envii, joka fiilistelee kontrasteilla ja vaivattomalla tyylikkyydellä. Stailistimme vinkkaakin kuuman katutyylin inspiroiman stailauksen kanssa ryppyotsattomuuteen. Asuun on helppo annostella näyttäviä printtejä, mielenkiintoisia tekstuureja ja arkea piristäviä detaljeja. Valitse fiiliksen mukaan näistä jujuista yksi tai useampi, lopputuloksen persoonallisuus ratkaisee! Urbaanit seikkailut, brunssipäivät ja illanvietot saivat juuri katseenkiinnittäviä tyylin liittolaisia.

Envii tuntee kadehdittavan koukuttavat tyylitärpit

Uskomme, että pieni statement-päivitys on yksi parhaista tavoista freesata arkityyliä. Kun kalenteriin voi ruksia samalle viikolle tapaamisia niin toimistolle kuin iltabileisiin, ketterä vaatekaappi mahdollistaa nopeat käänteet. Siksi suuntaamme fokuksemme vaatekaapin kulmakiviin ja pikapiristäjiin. Skandijuuret omaava Envii huokuu harkittua värikkyyttä ja mukavaa istuvuutta, unohtamatta tietenkään pirtsakoita yksityiskohtia. Myös kontrastit ja tyylisuuntauksien sekoittaminen ovat näissä mallistoissa läsnä: voit huoleti napsia tyylipisteitä samaan aikaan niin athleisure-muodin kuin business-henkisen stailauksen areenalta. Vaatekaapin peruspilarit, kuten trenssitakit, siluettimaiset hameet ja neulepaidat, kohtaavat sulassa sovussa isot printit ja sporttiset leikkaukset! Bongaamme garderobin takuuvaatteiden joukosta esimerkiksi katu-uskottavat flared-farkut, lomapäivien maksimekot ja viileän naiselliset maksihameet.

Varusta arjen tyylishow päivitetyillä klassikoilla ja hittiväreillä

Käyttömuodin ajankohtaiset tuulet yhdistävät mukavia leikkauksia ja harkittuja huomioherkkuja. Miksaamme epämuodollisen asun jujuksi mukavan printtipaidan ja varustamme viileän sään varalle rennosti istuvan collegen ja oversize-tyylisen farkkutakin. Ripottele asuun jännittävyyttä asusteilla ja sykähdyttävillä detaljeilla: pieni glitterpäivitys puserossa ja suuret korvakorut pikapäivittävät asun hetkessä mielenkiintoisemmaksi. Ajankohtaisten värien esiinmarssi toimii sekä iltabileisiin hipsiessä kuin viikonpäivien luottoasussa. Sujauta kaulaan muhkea pastellisävyinen huivi, ja viimeistele tyyli laukulla, jonka koukkuna on huomiota herättävä värimaailma. Tekstuureista pitsi ja röyhelöt puhuttelevat monia lookeja: pitsipaita toimii romanttisena farkkujen ja hameen parina, ja näyttävät leikkaukset ja laskokset esittelevät rennolle toimisto- ja kahvittelutyylille uusia ulottuvuuksia. Sporttisemman stailauksen viboja kannattaa etsiä väljien leikkausten ja matalavartisten tennarien suunnalta. Kombo on helposti muunneltavissa tilaisuuden mukaan, ja joustavapohjaiset kengät tekevät vaikutuksen myös nilkkapituisen hameen parina.

Tutustu myös