Katalogi

Suositut filtterit
150 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisellista eleganssia, tyttömäistä viehättävyyttä ja runsain mitoin glamouria; saksalaismerkki Swing valmistaa mekkoja erikoistilanteisiin ja takaa näyttävän esiintulon. Etsit sitten mekkoa parhaan ystäväsi häihin, tyylikkäisiin cocktailjuhliin tai kauan odotetuille treffeille, löydät Swingiltä varmasti haluamasi. Merkki perustettiin vuonna 1992 ja se on siitä asti vaalinut naisellista muotia. Merkin filosofia perustuu laadukkaisiin materiaaleihin, jotka yhdistyvät moderniin designiin ja loppumattoman monipuoliseen valikoimaan.

Saisiko olla miniä, midiä vai maksia? Haluatko klassisia mustan sävyjä vai valkoista tai ehkä trendikästä tomaatinpunaista? Miellyttääkö A-linjainen vai tyköistuva malli? Pidätkö kukkakuoseista vai geometrisistä muodoista? Valinta on vapaa – tilaisuuden tai oman mielen mukaan! Tärkeintähän on, että sinä itse tunnet olosi Swing-mekossa kotoisaksi ja voit vaivatta muuntautua illan tähdeksi.

5 kuuminta Swingin mekkotrendiä

#Boho: Tätä trendiä ei vain voi jättää huomiotta, sillä 70-lukua henkivä boho tulee todennäköisesti viipymään vielä hyvän aikaa. Boho on juuri sitä, mitä itse haluat: loisteliaan värikkäitä kukkaniittyjä aaltoilevassa maksimekossa, hempeitä kirjailuja ja pitsiä viehättävässä minimekossa tai laskeutuvassa, leveähihaisessa tunikassa.

#Epäsymmetria: Puhdasta, tyylikästä ja yksiselitteisesti muodikasta – epäsymmetrinen leikkaus tekee lyhyestä cocktailmekosta todellisen statementin! Epäsymmetrinen dekoltee jättää toisen olkapään paljaaksi ja saa aikaan hienostuneen seksikkään ilmeen. Muutoin leikkaus voi olla suoralinjainen ja minimalistinen.

#Color blocking: Musta kohtaa valkoisen, sininen vihreän, punainen pinkin: värien yhdistely on myös juhlapukeutumisessa trenditeema numero yksi! Epätavallisemmissa väriyhdistelmissä nähdään violettia ja pastellinsinistä, roosaa ja hopeaa tai sinapinkeltaista ja laivastonsinistä. Haluamallesi yhdistelmälle ei ole mitään rajoituksia!

#Pilkut: Nyt niitä on kaikkialla, ja paljon! Pilkut ovat nyt vallanneet minimekkojen lisäksi myös nilkkapituiset iltapuvut ja leveät midikaavut. Tätä haluamme lisää!

#Kietominen: Hienostuneet nyöritykset, erottuvat kietaisuelementit ja pelkistetyt kimonot kuuluvat myös kesän trendikkäimpiin tyyleihin ja korostavat mekon mallin tehoa. Todella hienostunutta tyyliä leideille, jotka tietävät, mitä haluavat.

Yhdistät helposti