Mallisto

Suositut filtterit
613 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gestuz on tunnettu vaivattomasta eleganssistaan ja näyttävistä, sulavalinjaisista silueteistaan. Merkin pehmeän minimalistiset, hienovaraisen aistikkaat sekä joukosta erottuvat vaatteet tuovat esiin käyttäjänsä persoonallisuuden. Mallit sopivat rohkeille, itsevarmoille ja älykkäille nykynaisille, jotka uskaltavat tuoda oman tyylinsä ja persoonallisuutensa arkailematta esiin pukeutumisessaan. Yritys perustettiin vuonna 2008 tanskalaisen Sanne Sehestedin toimesta. Loistavan designin ja suunnittelijan luovien visioiden ansiosta tuotemerkki on singonnut nopeasti muotimaailman tietoisuuteen. Gestuz on vaatemallisto joka on saanut inspiraationsa rokahtavasta elämäntyylistä höystettynä sopivalla määrällä eleganttia naisellisuutta. Se on vaatemerkki naiselle, joka ymmärtää laadun ja tasokkaan suunnittelun merkityksen pukeutumisessaan. Merkin moderni ote ja skandinaavista yksinkertaisuutta henkivät kokoelmat tarjoavat jännittävät sekä hienostuneet go-to –vaatekappaleet kauniine kankaineen ja odottamattomine yksityiskohtineen joka vuodenaikaan ja tarpeeseen.

Gestuz - hohdokasta kapinallisuutta modernille naiselle

Gestuz on modernin, itsevarman naisen symboli. Vaatemerkin hienovarainen aistillisuus, silmiinpistävät siluetit sekä älykäs, mutta esteettinen suunnittelu todella vangitsevat sen mitä on olla nykypäivän nainen. Rennon tyylikkäät sekä hillityt muotiluomukset ja näyttävät statement-vaatteet ovat kadehdittava lisä täydelliseen vaatevarastoon.

Gestuz haluaa kuvata vaatemallistoillaan modernin naisen, joka on sovussa itsensä kanssa. Hän on unelmoija sekä realisti, joka osaa täydellisesti tasapainottaa tyylissään silmiinpistävät yksityiskohdat sekä hillityn ilmeen. Molemmat perinteisesti naiselliset vaatekappaleet sekä klassisen maskuliiniset vaatteet ovat osa Gestuzin kuvaileman naisen tyyliä. Myös leikittely kontrastilla muodollisen ja rennon tyylin välillä on yksi vaatemerkin ominaisuuksista. Aidon Gestuz-naisen tyyli on vaivattoman hienostunut ja yksinkertaisen näyttävä – todellinen modernin tyylikkyyden ruumiillistuma.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista