Nauhalliset avokkaat ovat tämän päivän kuuminta muotia, sillä ne ovat kenkiä, jotka eivät koskaan poistu muodista. Joka sesonki lukuisat suunnittelijat ja muotitalot lanseeraavat uudet mallistonsa nauhallisia avokkaita. Tämän vuoksi näiden kenkien valikoima on laajentunut huimaksi, ja niitä löytyy niin arki- kuin juhla-asuunkin yhdistettäviksi. Nauhallisten avokkaiden malli- ja väriskaala on laajentunut niin valtaisaksi, että jokainen nainen voi tuntea olonsa kotoisaksi laittaessaan tällaiset kengät jalkaansa. Rentoa ja arkista farkkutyyliä on helppo piristää esimerkiksi värikkäillä paksunauhallisilla avokkailla, jotka luovat kantajastaan ehdottoman trendikkään ja raikkaan vaikutelman. Hienompaan tilaisuuteen, esimerkiksi siistin paitamekon tai A-linjaisen hameen kanssa yhteen sopivat taas mainiosti vaikkapa kiiltonahkaiset ja hillitymmän väriset, ohuilla nauhoilla koristellut avokkaat. Vaikka nauhat ovat pääosin tyyliseikka, on niistä tietenkin myös todellista hyötyä: nauhojen ansiosta avokkaan istuvuus paranee huomattavasti ja askel voi olla huomattavasti rennompi, kun kenkä ei pääse liikkumaan jalassa. Nauhallisten avokkaiden voisi todella sanoa olevan nykypäivänä eräs jokaisen naisen kenkäkaapin pakollisista jalkineista. Ne ovat itsevarman, omanarvontuntoisen ja muotitietoisen naisen jalkine.

Nauhalliset avokkaat – jokanaisen kenkäkaapin pakollinen varuste!

Nauhalliset avokkaat ovat nyt saapuneet suurin joukoin Zalandon loistavaan verkkokauppaan, josta niiden hankkiminen on helppoa ja nopeaa. Zalandon laaja valikoima tarjoaa nauhallisia avokkaita lukuisista eri materiaaleista valmistettuina sekä monissa eri väri- ja mallivaihtoehdoissa. Helpottaaksemme juuri sinulle sopivan kenkäparin löytymistä, olemme tehneet mahdolliseksi käyttää verkkokaupassamme useita eri hakuvaihtoehtoja. Voit esimerkiksi hakea haluamasikaltaisia kenkiä merkin, värin, koron korkeuden ja muodon sekä kengän pintamateriaalin perusteella. Ovat mielessäsi siintävät unelmakenkäsi sitten millaiset tahansa, voit olla varma, että kattavasta valikoimastamme löydät jotain juuri sinua miellyttävää. Jos esimerkiksi kaipaat jotain jokapäiväiseen käyttöön soveltuvaa, mutta samalla edustavaa ja tyylikästä voit valita vaikkapa raikkaan väriset kiilakorolliset avokkaamme, joiden edustavuutta nauhat vain lisäävät. Jos taas kaipaat uudenlaisia kenkiä yhdistettäväksi kesämekkosi kanssa voivat oikea valinta sinulle olla avokärkiset, kevyet ja vaaleansävyiset nauhalliset avokkaamme. Ota siis pian suunnaksi Zalandon verkkokauppa ja hyödynnä hyvä palvelumme, mahtavat tarjouksemme sekä valtava ja laadukas valikoimamme nauhallisia avokkaita.

Nauhalliset avokkaat ovat huipputrendikkäät, ja tuovat asuun kuin asuun lisää naisellisuutta. Upeat avokasmallit vaihtelevat pelkistetyistä arkeen sopivista malleista huikeisiin taideluomuksiin, jotka erottautuvat koko asukokonaisuudesta innovatiivisella ilmeellään. Mikä sitten oma tyylisi onkin, löydät omaan lookiisi sopivat jalkineet nauhallisten avokkaiden laajasta valikoimasta. Elegantit, kapeakärkiset avokkaat ovat huippunaiselliset. Luo upea bisneslook pukemalla päällesi klassinen housupuku ja kapeakärkiset, nauhalliset avokkaat. Pyöreäkärkiset avokkaat ovat täydelliset jalkineet tyttömäiseen lookiin. Pue pyöreäkärkisten avokkaiden kanssa mustat, villaiset sukkahousut, polven yläpuolelle ylettyvä vekkihame, ruudullinen paitapusero ja takiksi biker-nahkatakki tuomaan asuun hieman särmää. Hyvä yleisvinkki pukeutumisessa onkin valita suurin osa asukokonaisuuden vaatteista ja asusteista samasta tyyliryhmästä, ja lisätä yksi vaatekappale eri tyylistä tuomaan asuun mielenkiintoa.

Huipputrendikkäät nauhalliset avokkaat

Nauhalliset avokkaat ovat erinomainen valinta, kun haluat tuoda asukokonaisuuteesi lisää näyttävyyttä. Täydellinen arkilook syntyy valitsemalla jalkaan tolppakorkoiset avokkaat nauhoilla ja päälle kapealahkeiset farkut sekä yläosaan upea, kuviollinen viitta. Klassinen look on helppo luoda yhdistämällä mokkanahkaiset avokkaat mustien, hyvin istuvien housujen ja villakankaisen trenssin kanssa. Nauhallisten avokkaiden pintamateriaalit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia nahkoja, tekstiilejä ja synteettisiä materiaaleja. Suurin osa avokkaista on nahkaisia, kuten pintanahkaa, mokkanahkaa tai kiiltonahkaa. Erilaiset kuvioidut nahat tarjoavat uniikkia kenkämuotia. Kenkien nauhat ovat upea yksityiskohta, ja kauniin ulkonäkönsä lisäksi ne tuovat kenkiin huomattavasti enemmän tukea kuin mitä nauhattomat versiot tarjoavat. Nauhojen ansiosta pystyt kiristämään avokkaat juuri omaan jalkaasi sopiviksi, ja näin ne istuvat jalkaasi täydellisesti!

Kauniita nauhallisia avokkaita kaikkiin tilanteisiin!

Nauhallisten avokkaiden materiaalit, erilaiset korot ja kärjen muodot tarjoavat valtavan määrän erilaisia tyylejä! Pelkistettyyn arkipukeutumiseen sopivat täydellisesti mustat tai ruskeat nappanahkaiset avokkaat ohuilla nauhoilla. Juhliin voit valita koristeelliset kimaltelevat tai pitsikoristeiset avokkaat leveillä ja näyttävillä nauhoilla. Mokkanahkaiset, kiilakorkoiset nauhalliset avokkaat ovat täydelliset jalkineet rennompaan tyyliin. Luodaksesi rennon vapaa-ajan lookin, yhdistä kiilakorkoavokkaiden kanssa kapeat farkut ja duffelitakki. Juhlavat avokkaat ovat kauniit lyhyen mekon tai hameen kanssa. Jos haluat persoonallisen, rokahtavan juhlalookiin, yhdistä nauhalliset juhla-avokkaat nahkahousujen ja kimaltelevan hopeisen tai kultaisen topin kanssa.

Yhdistät helposti