Mallisto

Suositut filtterit
539 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Birkenstock on valloittanut maailman muodilla ja mukavuudella! Näitä huippujalkineita rakastavat naiset, miehet ja lapset. Niihin ovat langenneet myös monet maailman kuumimmat superjulkkikset. Mielettömän miellyttävissä jalkineissa on säilynyt häivähdys tuttua klassisuutta. Niiden modernisoitu tyyli on kuitenkin entistä näyttävämpi. Brändillä on valikoimassaan myös pehmoisia sukkia ja hyvännäköisiä asusteita. Saat niistä huoletonta ja urbaania huippumuotia koko perheen käyttöön.

Birkenstock käy katutyylien kontrastiksi

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta Birkenstock? Ensimmäinen mielikuvasi saattaa liittyä jalkoja helliviin unelmajalkineisiin. Se ei kuitenkaan ole vielä koko totuus – nämä renessanssista toiseen astelevat hittikengät elähdyttävät taas uudenlaisella trendikkyydellä! Myös Naomi Wats ilmiselvästi fanittaa niitä. Hän yhdistää niitä esimerkiksi farkkuihin, eleganttiin bleiseriin ja tyylikkääseen lierihattuun. Pue naisellisesti koristellut sandaalit myös farkkuhameen ja väljän paitapuseron kanssa. Miesten Birkenstockeilla voit säväyttää yhdistämällä ne vaaleiden chinojen ja tumman hupparin seuraan. Uskallatko valita näyttävät sandaalit, joita on komistettu rohkealla nilkkaremmillä? Ne nousevat erityisen hyvin esille muodikkaiden shortsien kanssa. Lapset pitävät brändin kenkien pirteän näköisestä ulkoasusta. Sävytä niitä vaikka tyttöjen hempeisiin off shoulder -mekkoihin. Poikien jalkineet taas näyttävät hyvältä esimerkiksi rentojen verryttelyhousujen ja kirjavakuosisen collegetakin kanssa.

Birkenstock on asettunut pysyvästi katutyyliin

Kuljetko kaupungilla tennareissa? Naisten korkeavartisiin tennareihin voit sujauttaa nätit sukatkin. Pistokkaissa on tallella hitunen klassista henkeä, sillä hittikenkien suuret soljet ja leveät remmit viehättävät edelleen. Klassista kaavaa rikkovat kuitenkin metallisina kiiltävät väripinnat ja huomiota kutsuvat kuosit! Birkenstockin jalkineisiin kuuluu upean värisiä sandaaleita, varvassandaaleita ja rantakenkiä. Ne antavat lisävoimaa hehkeille bikineille ja uimavaatteille. Tyylikkäät kuviopinnat innostavat persoonalliseen yhdistelyyn. Löydät niille samankaltaista seuraa vaikkapa kellon rannekkeesta tai näyttävästä laukusta. Miesten kenkien väritystä hallitsee hillitty tyyli. Pehmeät sävyt tekevät päivittäisestä yhdistelystä vaivatonta. Soinnuttele niitä hyvännäköisten vaatteiden maanläheisiin väreihin. Ne näyttävät aina upeilta myös mustan ja valkoisen seurana. Lastenkin kengissä on hillittyä tyyliä, mutta huomaa myös niiden iloiset värileikit ja kekseliäät kuviopinnat!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista