Mallisto / Birkenstock

Suodatin (1)

320 tuotetta

Birkenstock on valloittanut maailman muodilla ja mukavuudella! Näitä huippujalkineita rakastavat naiset, miehet ja lapset. Niihin ovat langenneet myös monet maailman kuumimmat superjulkkikset. Mielettömän miellyttävissä jalkineissa on säilynyt häivähdys tuttua klassisuutta. Niiden modernisoitu tyyli on kuitenkin entistä näyttävämpi. Brändillä on valikoimassaan myös pehmoisia sukkia ja hyvännäköisiä asusteita. Saat niistä huoletonta ja urbaania huippumuotia koko perheen käyttöön.

Birkenstock käy katutyylien kontrastiksi

Mit√§ sinulle tulee mieleen sanasta Birkenstock? Ensimm√§inen mielikuvasi saattaa liitty√§ jalkoja helliviin unelmajalkineisiin. Se ei kuitenkaan ole viel√§ koko totuus ‚Äď n√§m√§ renessanssista toiseen astelevat hittikeng√§t el√§hdytt√§v√§t taas uudenlaisella trendikkyydell√§! My√∂s Naomi Wats ilmiselv√§sti fanittaa niit√§. H√§n yhdist√§√§ niit√§ esimerkiksi farkkuihin, eleganttiin bleiseriin ja tyylikk√§√§seen lierihattuun. Pue naisellisesti koristellut sandaalit my√∂s farkkuhameen ja v√§lj√§n paitapuseron kanssa. Miesten Birkenstockeilla voit s√§v√§ytt√§√§ yhdist√§m√§ll√§ ne vaaleiden chinojen ja tumman hupparin seuraan. Uskallatko valita n√§ytt√§v√§t sandaalit, joita on komistettu rohkealla nilkkaremmill√§? Ne nousevat erityisen hyvin esille muodikkaiden shortsien kanssa. Lapset pit√§v√§t br√§ndin kenkien pirte√§n n√§k√∂isest√§ ulkoasusta. S√§vyt√§ niit√§ vaikka tytt√∂jen hempeisiin off shoulder -mekkoihin. Poikien jalkineet taas n√§ytt√§v√§t hyv√§lt√§ esimerkiksi rentojen verryttelyhousujen ja kirjavakuosisen collegetakin kanssa.

Birkenstock on asettunut pysyvästi katutyyliin

Kuljetko kaupungilla tennareissa? Naisten korkeavartisiin tennareihin voit sujauttaa nätit sukatkin. Pistokkaissa on tallella hitunen klassista henkeä, sillä hittikenkien suuret soljet ja leveät remmit viehättävät edelleen. Klassista kaavaa rikkovat kuitenkin metallisina kiiltävät väripinnat ja huomiota kutsuvat kuosit! Birkenstockin jalkineisiin kuuluu upean värisiä sandaaleita, varvassandaaleita ja rantakenkiä. Ne antavat lisävoimaa hehkeille bikineille ja uimavaatteille. Tyylikkäät kuviopinnat innostavat persoonalliseen yhdistelyyn. Löydät niille samankaltaista seuraa vaikkapa kellon rannekkeesta tai näyttävästä laukusta. Miesten kenkien väritystä hallitsee hillitty tyyli. Pehmeät sävyt tekevät päivittäisestä yhdistelystä vaivatonta. Soinnuttele niitä hyvännäköisten vaatteiden maanläheisiin väreihin. Ne näyttävät aina upeilta myös mustan ja valkoisen seurana. Lastenkin kengissä on hillittyä tyyliä, mutta huomaa myös niiden iloiset värileikit ja kekseliäät kuviopinnat!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista