Katalogi

Suositut filtterit
27 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Puuttuvatko kenkäkaapistasi tasokkaat arkityylin jalkineet? Blundstone tekee huippumuotia vahvan imagon miehille ja naisille. Ne on kohdistettu myös muotitietoisten poikien ja tyttöjen asuihin. Tällaiset kengät ovat houkuttava valinta kiireisen arkielämän pyörteisiin.

Selkeän tyylin neulepaita ja huolettomat chinot ovat siisti yhdistelmä toimiston palavereihin. Blundstonen kengistä saat tehoa miehen pakottomaan toimistotyyliin. David Duchovny käyttää tämänkaltaisia kenkiä erilaisten farkkujen ja nahkatakin kanssa. Oletko enemmän asiallisen pukeutumisen kannalla, varsinkin vaativissa asiakastapaamisissa? Ei asiatyylissäkään tarvitse täysillä pingottaa! Riko hillitty kokonaisuus rustiikkisen ilmeen jalkineilla. Ne luovat veikeää kontrastia sileälle kauluspaidalle ja prässihousuille. Lisäätkö asuusi pitkän päällystakin? Se on kuuma vaate miesten katumuodissa! Myös lasten kivannäköiset ulkoiluvaatteet saavat uudenlaisia ulottuvuuksia näyttävistä jalkineista. Ehkä olet boheemia ilmettä rakastava nainen – yhdistä Blundstonet vaikka yläosan taiteelliseen kukkakuosiin maksihameen kanssa.

Blundstone tekee huippujalkineita kasuaaliin tyylikkyyteen

Blundstone on laittanut kenkiinsä kursailemattoman muotoilun. Jalkineiden pinnoissa on maskuliinista mattaa sekä aitoa nahan tuntua. Arvaat varmaan, että tytöt ja pojat pitävät kenkien hyvännäköisistä tehosteista. Niistähän erottuu brändin persoonallinen logokin. Rouhea ilmeikkyys sopii mainiosti myös omaa tietään kulkevalle naiselle!

Blundstone pitää värimaailmansa pääosin klassisena, mutta voimakkaammat värit pilkahtelevat joukosta. Käytä valitsemiasi värisävyjä kätevänä kytköksenä miehen tietokonelaukkuun. Lapsen huolettoman tyylin täydentää kiva reppu, joka toistaa kenkien ja asusteiden värisävyjä. Uranaisen asun tehovärit voivat olla jalkineiden väripilkut ja samanväriset käsineet.

Peruspäivä toimistossa? Blundstonet ovat mukana aikaansa seuraavan miehen päivärutiineissa. Pue ne vapaallakin jalkaasi ja vietä paisteinen päivä kaupungilla. Ei haittaa yhtään, vaikka harhautuisit lopulta metsätielle linnunlaulua kuuntelemaan! Monesti tytöt ja pojatkin haluavat pukea samantapaiset kengät trenditietoisten vanhempien kanssa. Jos olet itsevarma uranainen, voit nauttia jalkineistasi myös räväkän rokkimimmin katutyylissä.

Yhdistele ja sekoita